Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τωρα που το εψαξα ναι, εχεις δικιο, απο αποψης περιεχομενου ο συγκεκριμενος ειναι πολυ δυνατος. Αλλα μιλαμε για 2 δορυφορους με εντελως διαφορετικη χρησιμοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τί? Επειδή είχαν στήριξη του εξωτερικού δεν ήταν Έλληνες, ή δε θα έπρεπε να πανηγυρίζουν ως μέλη μιας ομάδας που πέτυχε?

Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ισχυρισμό και την ειρωνία. Τιμή τους και μαγκιά τους.

Φίλε μου διάβασε όλο το ποστ μου και θα καταλάβεις γιατί δεν μου αρέσει ο εθνικισμός των ελληνικών ίντερνετς. Τα ίδια λέμε άμα δεις..

Δημοσ.

Μπράβο στου ανθρώπους και όχι στους Έλληνες, γιατί οι άνθρωποι το έφταιξαν στο εξωτερικό, με στήριξη από το Sillicon Valley και την NASA και όχι στο Ελλάδα ;)

Με λίγο ψάξιμο θα δείτε όλα τα "ούγκ" site το έχουν φάτσα κάρτα και πανηγυρίζουν γιατί είναι ΈΛληνες. Η εκκλησία και γνωστοί "ταλιμπάν αντί-επιστίμονες "  τι λένε για αυτό ;

Τί ανθελληνισμός είναι αυτός ρες φίλε. Δηλαδή, τί ήθελες να το φτιάξουν στο γκαράζ τους, να του βάλουν βενζίνη απο το το κοντινότερο βενζινάδικο και να το εκτοξευσουνε για να έχουν δικαίωμα να πανηγυρίζουν; Έχεις ιδέα τί χρειάζεται για να εκτοξευτεί ένας δορυφόρος; Τί νομίζεις οτι ο καθένας μπορεί;

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο απο οτιδηποτε προερχεται απο ελληνικη προσπαθεια ...τωρα για καποιους που σνομπαρουν ...ειναι της μοδας να το παιζεις η να πικαρεις την χωρα που ζεις ... βεβαια μερικοι απο αυτους οχι για νασα ειναι αλλα...

Δημοσ.

Θα την φάνε τώρα οι Νεφελίμ είναι κόλπο των Ελ για να καλέσουν ενισχύσεις και να πάρουμε την βασιλεύουσα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...