Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα μου, γιατί από βδομάδα είναι να κάνω την αγορά της οθόνης. Και ενώ έχω αποφασίσει για τη dell u2414h, διαβάζοντας τελευταία τα προβλήματα που παρουσιάζει αρχίζω και το ξανασκέφτομαι. Η χρήση της θα είναι με λάπτοπ με κάρτα amd hd8750 και φυσικά με παράλληλη χρήση της με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή! Για την lg του πρώτου μου ποστ, έχει κάποιος άποψη??

Δημοσ.

Μη το σκέφτεσαι έτσι για τη Dell.Λογικό είναι να γράφουν κάποιοι που έχουν προβλήματα γιατί την αγοράζουν και πολλοί.Συνήθως αυτοί που είναι ευχαριστημένοι δε κάθονται να ανοίξουν νήμα για να το πουν.Οποιαδήποτε μπορεί να βγάλει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μη το σκέφτεσαι έτσι για τη Dell.Λογικό είναι να γράφουν κάποιοι που έχουν προβλήματα γιατί την αγοράζουν και πολλοί.Συνήθως αυτοί που είναι ευχαριστημένοι δε κάθονται να ανοίξουν νήμα για να το πουν.Οποιαδήποτε μπορεί να βγάλει πρόβλημα.

Aυτο ακριβως.Αν εισαι ευχαριστημενος απλα απολαμβανεις το προιον.Αν οχι,ανοιγεις δεκα θεματα και κραζεις.

Τωρα για το θεμα με το προβλημα με τους drivers των καρτων στα λαπτοπ που βλεπουν την σαν hdtv και δεν δινει full rgb και φενονται τα χρωματα χαλια,η amd to ελυσε το θεμα.Το προβλημα οτι το laptop εχει εγκατεστημενη καρτα και απο την intel.Πως γινεται να την παρακαμψεις?

@cmour79 Επιδει καποιοι στο αλλο θεμα δεν καταλαβαν κατι μην το τρως κ εσει.Το προβλημα δεν ειναι με την οθονη αλλα με τις καρτες γραφικων.Η οθονη ειναι η απο τις καλυτερες της αγορας(αν και εχω δει το παλιοτερο μοντελο και επαθα πλακα) .

Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα μου, γιατί από βδομάδα είναι να κάνω την αγορά της οθόνης. Και ενώ έχω αποφασίσει για τη dell u2414h, διαβάζοντας τελευταία τα προβλήματα που παρουσιάζει αρχίζω και το ξανασκέφτομαι. Η χρήση της θα είναι με λάπτοπ με κάρτα amd hd8750 και φυσικά με παράλληλη χρήση της με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή! Για την lg του πρώτου μου ποστ, έχει κάποιος άποψη??

φίλε εγώ έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι και την έστειλα πίσω.δε μου την αντικατέστησαν γιατί μου είπαν ότι είχε βγει ελαττωματική παρτίδα, και μου επέστρεψαν τα χρήματα μου.θα πω όμως ότι για το ελάχιστο που τη δούλεψαμέχρι να μου βάλει πρόβλημα, ήταν ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ. ότι καλύτερο έχω δει σε οθόνη pc.

Δημοσ.

..Το προβλημα οτι το laptop εχει εγκατεστημενη καρτα και απο την intel.Πως γινεται να την παρακαμψεις?..

Ότι και να δοκίμασα δεν είχε αποτέλεσμα, όσο και να το googlάρω δεν βγάζω άκρη. Απλά ορίζεις τα προγράμματα στις ρυθμίσεις του switchable graphics στο high performance. Έλα όμως που σε όλους τους browsers(ie,Mozilla,chrome) που δοκίμασα η ρύθμιση εμφανίζεται κλειδωμένη!!ακόμη και στο vlc player. Για σκέψου στο σερφάρισμα η οθόνη να μην συνεργάζεται με την Intel. Για μένα αυτό είναι ένα ρίσκο που όλα δείχνουν ότι δεν θα πάρω! Αρχίζω και γλυκοκοιτάω την lg που αναφέρω στην αρχή..
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...