Revai. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 οκ φιλε μου σε ευχαριστω απλως δν θελω να δωσω κ πολλα λεφτα γιατι φευγω για σπουδες απο τον οκτωμβρη κ λογικα θα παρω καινουργιο υπολογιστη
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 50% χρήση επεξεργαστή χωρίς να κάνεις κάτι είναι ύπουλο. Άνοιξε τον Task Manager (πατώντας Ctrl,Shift,και Esc ταυτόχρονα) και πήγαινε στο tab με όνομα "Processes / Διεργασίες". Κάνε κλικ στο κουτάκι CPU και πες μας τι είναι αυτά που χρησιμοποιούν τη CPU (έχουν τιμή διαφορετική από 00) 1
Revai. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 50% χρήση επεξεργαστή χωρίς να κάνεις κάτι είναι ύπουλο. Άνοιξε τον Task Manager (πατώντας Ctrl,Shift,και Esc ταυτόχρονα) και πήγαινε στο tab με όνομα "Processes / Διεργασίες". Κάνε κλικ στο κουτάκι CPU και πες μας τι είναι αυτά που χρησιμοποιούν τη CPU (έχουν τιμή διαφορετική από 00) λοιπον εχει 2 που χρησιμοποιουν πολυ cpu 1) System Idle Process SYSTEM 72-74(cpu xrisi) 2)WPFFontCache_v.. LOCAL SERVICE 25(cpu) αα και παιδια αλλαξα παστα στον επεξεργαστη η θερμοκρασιες μεν μειωθηκαν κατα 4 βαθμους μπορει κ παραπανω αλλα που κ που κανει παλι σκαμπανευασματα η θερμοκρασια :/ 1
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε αυτό: http://connect.microsoft.com/visualstudio/feedback/details/651027/wpffontcache Κάποιοι λεν ότι υπάρχει bug που κάνει το WPFFontCache να χρησιμοποιεί και εως 100% του επεξεργαστή. 1
Revai. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε αυτό: http://connect.microsoft.com/visualstudio/feedback/details/651027/wpffontcache Κάποιοι λεν ότι υπάρχει bug που κάνει το WPFFontCache να χρησιμοποιεί και εως 100% του επεξεργαστή. δηλαδη με λιγα λογια να κλεισω το WPFFontCanche απτο system service?
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 δηλαδη με λιγα λογια να κλεισω το WPFFontCanche απτο system service? ναι. καντο και παρατήρησε αν αλλάζει κάτι,αν ο υπολογιστής θα συνεχίσει να κολλάει ή θα φύγει το κόλλημα.
Revai. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ναι. καντο και παρατήρησε αν αλλάζει κάτι,αν ο υπολογιστής θα συνεχίσει να κολλάει ή θα φύγει το κόλλημα. το κλεινω παταω disabled αλλα στο task manager συνεχιζει να το δειχνει :/ κ ειναι στα ιδια ποσοστα με πριν
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 το κλεινω παταω disabled αλλα στο task manager συνεχιζει να το δειχνει :/ κ ειναι στα ιδια ποσοστα με πριν δεν χρειάστηκε να κάνεις restart ? συνήθως όταν κάνεις κάτι disable σου ζητά να κάνεις restart για να πιάσει η ρύθμιση. τράβα ένα restart και για δες αν συνεχίζει να το δείχνει και μετά.
Revai. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 δεν χρειάστηκε να κάνεις restart ? συνήθως όταν κάνεις κάτι disable σου ζητά να κάνεις restart για να πιάσει η ρύθμιση. τράβα ένα restart και για δες αν συνεχίζει να το δείχνει και μετά. δν ειπε τπτ για restart αλλα οκ φιλε εκλεισε το cpu επεσε σε κανονικα επιπεδα κ πλεον εχω κ κανονικη θερμοκρασια επεξεργαστη σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια 1
Alithinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 δν ειπε τπτ για restart αλλα οκ φιλε εκλεισε το cpu επεσε σε κανονικα επιπεδα κ πλεον εχω κ κανονικη θερμοκρασια επεξεργαστη σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Παρακαλώ.
looproll Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 εχουν καει η μνημες τις νομιζω τωρα ψαχνω για να την αντικαταστησω τον καθαρισα σημερα το πρωι ολα το κουτι ειναι thermaltake wingrs 201 κ η ψυκτρα του επεξεργαστη ειναι αυτη που ειχε ο επεξεργαστης απτην αρχη δν την εχω αλλαξει Φίλε νομίζω ΔΕΝ λέει κάτι, και να γράφεις κάτι όταν δεν ξέρεις που βγάζει κάτι, μια πλακέτα PCB όπως είναι και η πλακέτα της κάρτας γραφικών, ή δουλεύει ή δεν δουλεύρι καθ' όλου, ΔΕΝ έχει λίγο ή νομίζω οτι έχει ψιλοκαεί, ΔΕΝ είναι μπιφτέκι
Revai. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Φίλε νομίζω ΔΕΝ λέει κάτι, και να γράφεις κάτι όταν δεν ξέρεις που βγάζει κάτι, μια πλακέτα PCB όπως είναι και η πλακέτα της κάρτας γραφικών, ή δουλεύει ή δεν δουλεύρι καθ' όλου, ΔΕΝ έχει λίγο ή νομίζω οτι έχει ψιλοκαεί, ΔΕΝ είναι μπιφτέκι ρε φιλε τι θες να σε πω; δν ειναι χαλασμενη στο φουλ απλως οταν παιζω παιχνιδια αρχιζει κ βγαζει βουλιτσες στην οθονη κ που κ που με κανει restart το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα