Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ φιλε μου σε ευχαριστω

απλως δν θελω να δωσω κ πολλα λεφτα γιατι φευγω για σπουδες απο τον οκτωμβρη κ λογικα θα παρω καινουργιο υπολογιστη

Δημοσ.

50% χρήση επεξεργαστή χωρίς να κάνεις κάτι είναι ύπουλο.

Άνοιξε τον Task Manager (πατώντας Ctrl,Shift,και Esc ταυτόχρονα) και πήγαινε στο tab με όνομα "Processes / Διεργασίες".

Κάνε κλικ στο κουτάκι CPU και πες μας τι είναι αυτά που χρησιμοποιούν τη CPU (έχουν τιμή διαφορετική από 00)

• Like 1
Δημοσ.

50% χρήση επεξεργαστή χωρίς να κάνεις κάτι είναι ύπουλο.

Άνοιξε τον Task Manager (πατώντας Ctrl,Shift,και Esc ταυτόχρονα) και πήγαινε στο tab με όνομα "Processes / Διεργασίες".

Κάνε κλικ στο κουτάκι CPU και πες μας τι είναι αυτά που χρησιμοποιούν τη CPU (έχουν τιμή διαφορετική από 00)

λοιπον εχει 2 που χρησιμοποιουν πολυ cpu 

1) System Idle Process SYSTEM 72-74(cpu xrisi)

2)WPFFontCache_v.. LOCAL SERVICE 25(cpu)

αα και παιδια αλλαξα παστα στον επεξεργαστη η θερμοκρασιες μεν μειωθηκαν κατα 4 βαθμους μπορει κ παραπανω αλλα που κ που κανει παλι σκαμπανευασματα η θερμοκρασια :/

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη με λιγα λογια να κλεισω το WPFFontCanche απτο system service?

ναι.

καντο και παρατήρησε αν αλλάζει κάτι,αν ο υπολογιστής θα συνεχίσει να κολλάει ή θα φύγει το κόλλημα.

Δημοσ.

ναι.

καντο και παρατήρησε αν αλλάζει κάτι,αν ο υπολογιστής θα συνεχίσει να κολλάει ή θα φύγει το κόλλημα.

το κλεινω παταω disabled αλλα στο task manager συνεχιζει να το δειχνει :/ κ ειναι στα ιδια ποσοστα με πριν

Δημοσ.

το κλεινω παταω disabled αλλα στο task manager συνεχιζει να το δειχνει :/ κ ειναι στα ιδια ποσοστα με πριν

δεν χρειάστηκε να κάνεις restart ?

συνήθως όταν κάνεις κάτι disable σου ζητά να κάνεις restart για να πιάσει η ρύθμιση.

τράβα ένα restart και για δες αν συνεχίζει να το δείχνει και μετά.

Δημοσ.

δεν χρειάστηκε να κάνεις restart ?

συνήθως όταν κάνεις κάτι disable σου ζητά να κάνεις restart για να πιάσει η ρύθμιση.

τράβα ένα restart και για δες αν συνεχίζει να το δείχνει και μετά.

δν ειπε τπτ για restart

αλλα οκ φιλε εκλεισε το cpu επεσε σε κανονικα επιπεδα κ πλεον εχω κ κανονικη θερμοκρασια επεξεργαστη

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

δν ειπε τπτ για restart

αλλα οκ φιλε εκλεισε το cpu επεσε σε κανονικα επιπεδα κ πλεον εχω κ κανονικη θερμοκρασια επεξεργαστη

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Παρακαλώ.  :)

Δημοσ.

εχουν καει η μνημες τις νομιζω τωρα ψαχνω για να την αντικαταστησω

τον καθαρισα σημερα το πρωι ολα 

το κουτι ειναι thermaltake wingrs 201

κ η ψυκτρα του επεξεργαστη ειναι αυτη που ειχε ο επεξεργαστης απτην αρχη δν την εχω αλλαξει

Φίλε νομίζω ΔΕΝ λέει κάτι, και να γράφεις κάτι όταν δεν ξέρεις που βγάζει κάτι, μια πλακέτα PCB όπως είναι και η πλακέτα της κάρτας γραφικών, ή δουλεύει ή δεν δουλεύρι καθ' όλου, ΔΕΝ έχει λίγο ή νομίζω οτι έχει ψιλοκαεί, ΔΕΝ είναι μπιφτέκι

Δημοσ.

Φίλε νομίζω ΔΕΝ λέει κάτι, και να γράφεις κάτι όταν δεν ξέρεις που βγάζει κάτι, μια πλακέτα PCB όπως είναι και η πλακέτα της κάρτας γραφικών, ή δουλεύει ή δεν δουλεύρι καθ' όλου, ΔΕΝ έχει λίγο ή νομίζω οτι έχει ψιλοκαεί, ΔΕΝ είναι μπιφτέκι

ρε φιλε τι θες να σε πω; δν ειναι χαλασμενη στο φουλ απλως οταν παιζω παιχνιδια αρχιζει κ βγαζει βουλιτσες στην οθονη κ που κ που με κανει restart το pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...