Revai. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδια Ειμαι καινουργιος στο φορουμ οποτε αν εχω κανει κανα λαθος στο section κτλπ συγχωρεστεμε κ καποιος mod ας το μετακινηση εκει που πρεπει Εχω προβλημα με το cpu κ τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη Τις τελευταιες 2 μερες το cpu usage σε συνθηκες που δν χρησιμοποιω κανενα προγραμμα κ ειναι σε stand by φαση ειναι στα 50% επισης η θερμοκρασιες του επεξεργαστη αρχησαν να παιζουν τρελα μεχρι τωρα δν ειχα προβλημα κ παιζοντας παιχνιδια εφτανε μεχρι 55 βαθμους το max ενω τωρα σε φαση stand by φτανει τους 65-68 Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω τι φταιει κ υπαρχουν αυτες η θερμοκρασιες το hardware μου ειναι μητρικη gigabyte GA-P55-UD3 επεξαργαστης Intel Core i5-750 γραφικων Sapphire Radeon HD 4870 1GB GDDR5 ram kingston 9905403-011.A03LF (x2) να τονισω οτι η καρτα γραφικων ειναι στα τελευταια της εδω κ 1 εβδομαδα, ισως να φταει αυτο; αλλα κ στην αρχη που αρχησε να βγαζει προβλημα η καρτα γραφικων η θερμοκρασιες κ το cpu ηταν σε κανονικα επιπεδα
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ισως να αλλαξεις την ψυχτρα η το μερος που ειναι το κουτι σου.Αν δεν εχει καλο εξαερισμο δοκιμασε με ανοιχτο πλαινο
Revai. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ισως να αλλαξεις την ψυχτρα η το μερος που ειναι το κουτι σου.Αν δεν εχει καλο εξαερισμο δοκιμασε με ανοιχτο πλαινο το εχω ηδη ανοιχτο το ενα πλαινο φιλε μου ειναι ομως σε ενα κλειστο καπως μερος μεταξυ 2 γραφειων αλλα τοσο καιρο ηταν στο ιδιο μερος δν ειχε καποιο θεμα
Millennium Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι έχει η κάρτα; Κάνε έλεγχο για ιους/trojan. Ρίξε του και ένα καλό καθάρισμα,φτιάξε σωστό airflow και ξανάδες.Πες και ποιό κουτί και ψύκτρα έχεις. 1
Revai. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι έχει η κάρτα; Κάνε έλεγχο για ιους/trojan. Ρίξε του και ένα καλό καθάρισμα,φτιάξε σωστό airflow και ξανάδες.Πες και ποιό κουτί και ψύκτρα έχεις. εχουν καει η μνημες τις νομιζω τωρα ψαχνω για να την αντικαταστησω τον καθαρισα σημερα το πρωι ολα το κουτι ειναι thermaltake wingrs 201 κ η ψυκτρα του επεξεργαστη ειναι αυτη που ειχε ο επεξεργαστης απτην αρχη δν την εχω αλλαξει
atsoft Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι έχει η κάρτα; Κάνε έλεγχο για ιους/trojan. Ρίξε του και ένα καλό καθάρισμα,φτιάξε σωστό airflow και ξανάδες.Πες και ποιό κουτί και ψύκτρα έχεις. Το σωστό airflow γινεται με το κουτί κλειστό και όχι με ανοιχτό το "πλαϊνό"!!! Με κλειστό το πλαϊνό δεν φευγει ο ζεστός αέρας. Το σωστό είναι ενα ανεμιστηράκι μπροστά να τραβάει αέρα απο έξω και ένα η δυο στο πίσω μέρος να τον βγάζει. Έτσι μένεις μονο στο να είναι καθαρή η ψύχτρα του επεξεργαστή και να πατάει καλά στον επεξεργαστή. Παρολαυτα δεν πιστευω οτι φταίει κατι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Μπορείς επισης να εγκαταστήσεις το ccleaner και να καθαρίσεις λιγο καποια πραματα απο το λειτουργικό σου. Εννοείτε οτι αφηνεις και ενα full anti-virus check. - Εσυ πιστευεις οτι αν κάνεις format απο την αρχή θα είναι καλα το CPU Usage? Εγω λεω πως μαλλον ναι. Πως εξηγείτε? Δε ξερω. Δεν ξέρω αν εχει καποιον driver/update η intel για τον επεξεργαστή, φοβάμαι ομως, χωρις να έχω αποδείξεις οτι είναι το τροφοδοτικό σου! Το πιστευεις? (δε κανω πλάκα αλλα αστειεύομαι)
Revai. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 τον καθαρισα τον υπολογιστη παιδια με ccleaner και malwarebytes κ παλι τπτ μηπως να θελει αλλαγη παστας; να σας πω οτι τον εχω εδω κ 3 χρονια τον υπολογιστη κ δν εχω αλλαξει παστα ουτε σε επεξεργαστη ουτε κ σε καρτα γραφικων
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αμα λες οτι σε idle φτάνουν οι θερμοκρασίες 68 βαθμούς και δεν εχει αλλαχτεί πάστα και ποτε μαλλον ειναι η κατάλληλη στιγμή να το κανεις στον επεξεργαστή τουλάχιστον 1
xaniared Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι κάτι παίζει με το λειτουργικό. Για τρέξε τα Ubuntu απο ένα φλασάκι σε try mode να δείς αν υπάρχουν τα ίδια προβλήματα
atsoft Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και οσο να'ναι 3 χρόνια μπορεί να εχει "στοκέψει" η πάστα. Ίσως λοιπον αντί να βοηθάει στη ψύξη, την εμποδίζει. 1
Revai. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ναι ισως εχετε δικιο αλλα με παραξενευη το οτι ετσι ξαφνικα αρχισε να ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες ενω τοσο καιρο δν το εκανε επισης σκεφτομαι για αλλαγη παστας αλλα δν ξερω να την κανω αυτην την αλλαγη ;ρ αν σας ηταν ευκολο στειλτε μου κανα οδηγο
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ότι και να ειναι η αλλαγή πάστας μονο καλο θα κάνει και απο την στιγμή που δεν εχεις αλλαχτεί ποτε , θα αγοράσεις μια arctic silver 5 απο ενα κατάστημα με υπολογιστές ή το internet. Θα βγάλεις την ψύκτρα και θα την καθαρίσεις καλα με ενα πανάκι με οινόπνευμα καθως και τον επεξεργαστή απο την πάστα που εχει τώρα , στην συνέχεια με βάση αυτο εδώ http://www.arcticsilver.com/pdf/appmeth/int/vl/intel_app_method_vertical_line_v1.1.pdf θα βάλεις μια λεπτή ευθεία γραμμή με πάστα στον επεξεργαστή και μετα θα βάλεις την ψύκτρα απο πανω και τέλειωσες.
Revai. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 οκ σ'ευχαριστω φιλε κ κατι ακομα αυτη η καρτα ειναι συμβατη με την μητρικη μου ε; ειναι κ καλη; http://www.e-shop.gr/gainward-2715-geforce-gt630-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.512842
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ναι ενοείται κανονικα μπαίνει κανονικά τωρα για το ποσο καλή ειναι σε αυτα τα χρήματα ειναι απλα μια μέτρια / καλή κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα