Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα πεδες εχω την μητρικη του τιτλου οταν τρεχω prime 95 blend test κανει ενα τσιριχτο σινεχομενο ηχο καταφερα να εντοπησω απο που προερχεται, προερχεται απο την μερια των vrm εχετε καμια ιδεα τη μπορει να ειναι ?εχω εναν fx8320 στα 4ghz σε βαρη gaming η idle δεν το κανει, το κανει μονο οταν τρεξω prime 95 μετα απο κανα 1 λεπτο εμφανιζετε παρατηρησα οτι μετα απο καπια ωρα γυρο στα 20 με 30 λεπτα χαμηλωνει αρκετα σχεδον μπερδευεται με τον θορυβο των ανεμιστηρων

Επεξ/σία από TonyMetalizer
Δημοσ.

coil whine ειναι δεν ειναι τπτ απλα πρεπει να μαθεις να ζησεις με αυτο. δες εαν μπορεις να κανεις αντικατασταση αν και δεν νομιζω

Δημοσ.

Coil whine είναι κατά πάσα πιθανότητα.Εφόσον δεν σε ενοχλεί και χάνεται μπορείς να το αφήσεις όπως είναι και να το παρακολουθείς αν θες.

Δημοσ.

To coil whine είναι σίγουρα λόγος RMA για τροφοδοτικά (μου έτυχε) και κάρτες γραφικών. Υποθέτω πως και για μητρικές ισχύει το ίδιο.

Δημοσ.

τεσπα θα το αφισω και θα εχω το νουμου. Περιμενα πως και πως να τελιωσει η εξεταστικη για να συναρμολογησω και να απολαυσω το πρωτο μου συστημα δεν προκειται να χασο κανα 15 ημερο για αντικατασταση μιας μητρικης που μπωρει να μην  εχει τιποτα και απλα κανη εναν ηχο :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...