LarSon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παιδιά όταν γράφει στο e-shop Η Παραγγελία σας προωθείται Υποκατάστημα Σταυρούπολης. αυτό πάει να πει ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη για να την παραλάβω η ότι ακόμα πρέπει να περιμένω???
AMD Expert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παιδιά όταν γράφει στο e-shop Η Παραγγελία σας προωθείται Υποκατάστημα Σταυρούπολης. αυτό πάει να πει ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη για να την παραλάβω η ότι ακόμα πρέπει να περιμένω??? πρέπει να περιμένεις. για σιγουριά πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα ή στείλε mail. λογικά θα'ναι εκεί κατά τις 10
dimitrisOP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 θα σου βγαλει "η παραγγελιας σας βρισκεται στο καταστημα ταδε"
LarSon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 λογικά αύριο θα είναι εδώ επειδή σήμερα από της 15:30 μου το γράφει αυτό.... αλλά παίρνω τηλ και δεν το σηκώνουν ξενερώνω.... (εννοείτε ότι δεν πήρα τώρα πήρα κατά της 14:00 - 15:00 για να ρωτήσω για την εξέλιξη δεν το σήκωναν πήγα μετά έκανα Refresh και είδα αυτό το μήνυμα .......
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παιδιά όταν γράφει στο e-shop Η Παραγγελία σας προωθείται Υποκατάστημα Σταυρούπολης. αυτό πάει να πει ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη για να την παραλάβω η ότι ακόμα πρέπει να περιμένω??? απο το στελνουν οταν η παραγγελια ειναι ετοιμη και φευγει για το καταστημα που εχεις βαλει να κανεις την παραλαβη.οταν φτασει στο καταστημα θα σου στειλουν μηνυμα να πας να παραλαβεις.και αν θες οταν σου στειλουν το μηνυμα μπες στο σιτε και δες θα λεει η παραγγελια σου βρισκεται στο υποκαταστημα σταυρουπολης.
LarSon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 απο το στελνουν οταν η παραγγελια ειναι ετοιμη και φευγει για το καταστημα που εχεις βαλει να κανεις την παραλαβη.οταν φτασει στο καταστημα θα σου στειλουν μηνυμα να πας να παραλαβεις.και αν θες οταν σου στειλουν το μηνυμα μπες στο σιτε και δες θα λεει η παραγγελια σου βρισκεται στο υποκαταστημα σταυρουπολης. το ότι θα μου στείλουν μήνυμα είναι 100% ?
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι 100% αν εχεις δωσει αριθμο κινητου θα σου στειλουν.εγω εχω κανει πανω απο 55 παραγγελιες με παραδοση σε eshop point και παντα μου στελνουν μηνυμα οτι εφτασε η παραγγελια στο καταστημα.και αν δεν πας να παραλαβεις σε 2 μερες σου ξαναστελνουν μηνυμα.μεχρι 7 εργασιμες μερες μενει η παραγγελια στο καταστημα για να πας να την παρεις.
Millennium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλά ότι δεν σήκωναν το τηλ...Κάνε και λίγο υπομονή,καλοκαίρι είναι. 1
LarSon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 θέλω επιτέλους να μου έρθουν τα κομμάτια να ανεβάσω και εγώ τον υπολογιστή μου στο θέμα (δείξτε το κουτί σας)... να πουλήσω μούρη... 1
AMD Expert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κι εγώ θέλω να μαζεψω λεφτά να πάρω ενα obsidian 450d και μια bequiet dark rock 3... Μετα κι εγω θέλω να πουλησω μούρη με το Κ350 πουλάω μονο καγκουρικη μούρη 1
LarSon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 το κουτί ήρθε!!!!,μόλις έρθουν και τα υπόλοιπα είμαι έτυμος τώρα έχω άγχος εάν τα καλώδια του κουτιού δουλεύουν.....σκεφτικά να το συνδέσω με το παλιό μ το pc αλλά δεν θέλω να το (μολύνω)....μπορώ όλοι μέρα να κάθομαι και απλά να το κοιτάζω ξέρω ακούγετε λίγο άρρωστο αλλά δεν ξέρω μου αρέσουν πολύ υπολογιστές να φαίνονται όμορφη,δυνατή και συμμαζεμένοι...
AMD Expert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Χαχα δεν είναι παράξενο εγώ όταν είχα το Asus ta-k51 το κοιτουσα όλη μερα
maik42 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 αφηστε τα κουτια ρε σεις και πηγαινετε να κοιταξεται κανενα γκομενακι σε καμια παραλια. εχεται τρελαθει εντελως νομιζω. 2
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 αφηστε τα κουτια ρε σεις και πηγαινετε να κοιταξεται κανενα γκομενακι σε καμια παραλια. εχεται τρελαθει εντελως νομιζω. οχι κανει πολυ ζεστη εξω
LarSon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) αφηστε τα κουτια ρε σεις και πηγαινετε να κοιταξεται κανενα γκομενακι σε καμια παραλια. εχεται τρελαθει εντελως νομιζω. Ξέρεις γιατί εμείς δεν βγαίνουμε για γκομενάκια ?? είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν θέλουμε να αφήσουμε εσάς χωρίς γκομενάκια γιατί μετά γκρινιάζετε ότι δεν σας κοιτάει καμία... Σοβαρά τώρα...... τον άλλον μήνα σκεφτομε να μην αφήσω αυτόν τον υπολογιστή μου έτσι και να του κάνω μια αναβάθμιση....ο υπολογιστής που έχω τώρα είναι κάπως έτσι... σκέφτομαι τον άλλον μήνα να του αγοράσω αυτά.. μπείτε να δείτε εδώ αυτά που θέλω να αγοράσω γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το το imageshack ...μπορείτε να μου πείτε τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ για αυτά που θέλω να αγοράσω?? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από LarSon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα