Millennium Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Για τo κατάστημα πάντως που ρωτάς και το digital-master μια χαρά είναι αλλά γιατί δε κοιτάς και το visionstudio;
LarSon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά προτίμησα να αγοράσω το BITFENIX SHINOBI CORE WINDOW BLACK δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε και όμορφο είναι και πιστεύω θα μου κάνει την δουλειά μια χαρά,μπορεί να είναι μικρο σε σύγκριση με άλλα, απλά επειδή έχω ακόμα χρόνο να την ακυρώσω μπορεί να μου πει κάποιος άμα....αυτή εδώ η μητρική http://www.e-shop.gr/msi-z97-g43-gaming-retail-p-PER.523816 θα μπαίνει σε αιτώ εδώ το κουτί http://www.e-shop.gr/bitfenix-shinobi-core-usb30-window-black-p-PER.911410 ....ευχαριστώ.... Για τo κατάστημα πάντως που ρωτάς και το digital-master μια χαρά είναι αλλά γιατί δε κοιτάς και το visionstudio; το έχω δει το visionstudio από εκεί βασικά ήθελα να πάρω την μητρική μου αλλά δεν ξέρω η ιστοσελίδα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη έχεις αγοράσει είναι έμπιστο>??
AMD Expert Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά προτίμησα να αγοράσω το BITFENIX SHINOBI CORE WINDOW BLACK δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε και όμορφο είναι και πιστεύω θα μου κάνει την δουλειά μια χαρά,μπορεί να είναι μικρο σε σύγκριση με άλλα, απλά επειδή έχω ακόμα χρόνο να την ακυρώσω μπορεί να μου πει κάποιος άμα....αυτή εδώ η μητρική http://www.e-shop.gr/msi-z97-g43-gaming-retail-p-PER.523816 θα μπαίνει σε αιτώ εδώ το κουτί http://www.e-shop.gr/bitfenix-shinobi-core-usb30-window-black-p-PER.911410 ....ευχαριστώ.... το έχω δει το visionstudio από εκεί βασικά ήθελα να πάρω την μητρική μου αλλά δεν ξέρω η ιστοσελίδα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη έχεις αγοράσει είναι έμπιστο>?? Εγώ έχω παραγγείλει 3 φορές : ένα Corsair CX430M,μια Gigabyte H87-D3H & ένα XFX Pro BE FM 850W. Η μητρική και το xfx τροφοδοτικό εντελώς άψογοι,τα παρήγγειλα 4 ώρα το απόγευμα και 9 το πρωί ήταν Σέρρες (ήταν άμεσα διαθέσιμα). Το corsair τροφοδοτικό όμως παρ'όλο που ήταν άμεσα διαθέσιμο έκανε μια εβδομάδα +. Οπότε αν ο λόγος προτίμησης είναι η διαθεσιμότητα πρώτα παρ'τους τηλέφωνο. Φίλος μου παρήγγειλε άμεσα διαθέσιμη την ASRock B85M-ITX και έκανε 4 εργάσιμες (6 σύνολο)
Millennium Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αξιόπιστο είναι το visionstudio.Οι διαθεσιμότητες παίζουν γενικά στα περισσότερα καταστήματα.
LarSon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 παιδιά όταν σε μια μητρική γράφει αυτό τι ακριβώς εννοεί VGA Max Share Memory 1760 ???
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Είναι για το μέχρι πόση μνήμη συστήματος μπορεί να δεσμεύσει για την ενσωματωμένη.
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και είδα το avatar και νομιζα πως είχε μπει κάποιος αλλος με το acc μου.
LarSon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και είδα το avatar και νομιζα πως είχε μπει κάποιος αλλος με το acc μου. axaaxax συγνώμη είμαι νέος δεν είδα ότι είχες και εσύ ίδιο Avatar
LarSon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχω παραγγείλει εδώ και 3 μέρες σήμερα είναι η τρίτη κάποια πράγματα από το e-shop έλεγε κατόπιν παραγγελίας σε 1-2 μέρες όποιος έχει ξανά παραγγείλει από το e-shop και του έλεγε και αυτού παράδοση σε 1-2 μέρες πόσο ακριβός έκαναν και αν όχι ακριβός...γιατί είναι λίγο δύσκολο να μου πει το ακριβός πόσες μέρες παραπάνω έκανε....είναι εδώ και λίγες μέρες στο Συγκέντρωση Προϊόντων....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο?
LarSon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο? απλά ρώτησα..επειδή παραγγέλνω πρώτη φορά,σκεφτικά να πάρω τηλ αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω μήπως γενικά αργεί το κατάστημα ,αλλά αυτό θα κάνω μάλλον θα πάρω τηλ...e-mail τους έστειλα να ρωτήσω για ένα προϊών και ούτε μου απάντησαν οπότε δεν ξανά μπαίνω στον κόπο να στείλω και άλλο e-mail.....αρά πάω να πάρω τηλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 αν αργεί να μην γράφει λιγότερες μέρες, κράξιμο ξερό...
benign Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 απλά ρώτησα..επειδή παραγγέλνω πρώτη φορά,σκεφτικά να πάρω τηλ αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω μήπως γενικά αργεί το κατάστημα ,αλλά αυτό θα κάνω μάλλον θα πάρω τηλ...e-mail τους έστειλα να ρωτήσω για ένα προϊών και ούτε μου απάντησαν οπότε δεν ξανά μπαίνω στον κόπο να στείλω και άλλο e-mail.....αρά πάω να πάρω τηλ Αργουν μερικες φορες,ειδικα εκτος Αθηνας,Θεσαλλονικης γιατι περιμενουν να μαζευτουν περισσοτερες παραγγελιες.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πάντως καλά έκανες και άλλαξες το αρχικό κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα