Προς το περιεχόμενο

αδυναμία σύνδεσης στο internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω χρονδρο προβλημα εδω κ μερες δεν μπορω να μπω απο τo pc μου που ειναι συνδεμενο το ρουτερ πουθεναστο ιντερνετ ουτε καν στην σελιδα του ρουτερ χρεισιμοποιηω το tp link.

Απο αλλες συσκευες ταμπλετ κινητα μπαινει κανονικα.

Εκανα το εξης στην τοπικη συνδεση,ιδιοτητες εβαλα διευθυνση ip 192.168.1.1 μασκα υποδικτυου 255.255.255.0. Προεπιλεγμενη πυλη 192.168.1.1 και στο κατω που λεει 192.168.1.1. Παταω οκ παλι δεν συνδεεται πουθενα μου βγαζει αδυναμια συνδεσης αν ο υπολογιστης σας η το δικτυο προστατευεται απο ενα firewall η να χρησιμοποιηει ενα διαμεσολαβητη proxy βεβαιωθηται οτι ειναι επιτρεπεται στον Firefox να εχει προσβαση το δικτυο.

Παω στην εκτελεση γραφω ipconfig και μου βγαζει κατασταση μεσου εχει αποσυνδεθει..

Τι αλλο να πατησω μηπως κ το κανω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε δεξί κλικ στον Υπολογιστή και πήγαινε στη Διαχείριση συσκευών. Δες από εκεί αν δείχνει κανονικά την κάρτα δικτύου (στην κατηγορία Προσαρμογείς δικτύου). Κόκκινο Χ σημαίνει ότι δεν έχει συνδεθεί καλώδιο ή έχει πρόβλημα η κάρτα δικτύου (έχει χαλάσει/απενεργοποιηθεί ή χρειάζεται drivers) ή ακόμα και πρόβλημα με τις θύρες ethernet του router.

Οκ μισο να το κανω κ σου λεω.

Δεξι κλικ κανω που στον υπολογιστη?

ΠΡοσαρμογες δυκτιου μου δειχνει μια πρασινη πλακετα με το ονομα realtek pcie gbe family controler

Δοκίμασε άλλη θύρα στο router ή/και άλλο καλώδιο ethernet. Προσπάθησε να κάνεις και εκκίνηση σε «Safe Mode with Networking» μήπως... Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Αλλά δε νομίζω να είναι θέμα ρυθμίσεων της κάρτας, θα εμφάνιζε τουλάχιστον περιορισμένη πρόσβαση.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα,έχω τη realtek pcie fe family controller.Για χρόνια λειτουργούσε με ΟΤΕ και CYTA κανονικά χωρίς καμία προσπάθεια.Εδώ και 3 μέρες που άλλαξα σε vodafone (με modem tp link) σαν να μην υπάρχει καλώδιο, ούτε το αντίστοιχο φωτάκι της θύρας του modem  δεν ανάβει.Δοκίμασα και στις 3,τίποτα.Έκανα σε όλα επανεκκίνηση,κατέβασα drivers,επίσης τίποτα.Το μόνο που ανάβει είναι το φωτάκι δίπλα στη θύρα ethernet της μητρικής.Πήρα τη vodafone ,μου είπανε και βραχυκύκλωσα με το καλώδιο 2 θύρες του modem και όντως άναψαν

Επεξ/σία από 12180

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...