spooky7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, Θέλω να τρέξω κώδικα php γι αυτό εγκατέστησα το xampp H εικόνα απο το control panel εχω απενεργοποιηση firwall εχω σταματησει το avast εχω απεγκαταστησει το skype παω ν ανοίξω το localhost και δεν το ανοιγει Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει ; Επίσης απο το cmd ψάχνω να βρώ ποιο προγραμμα χρησιμοποιει τη πορτα 80 Το πρώτο και το τελευταίο connection ειναι του apache το δευτερο αντιστοιχεί AvastSvc.exe και το τριτο στο chrome *Εχω windows 8.1 Οποιος μπορει ας δωσει λυση
spooky7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 *edit Τι θέλει να πει ο ποιητής.... Το έλυσα το θέμα μου ελπίζω να μην είναι προσωρινό... Διαγραφή avast και παίζει κανονικα το xampp εκανα εγκατασταση το avast παλι και συνεχιζει να παιζει
Zein Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ηθελα να πω να αλλαξεις το Port του skype, αλλα μετα ειδα πως το ειχες αφαιρεσει τελειως! τελος καλο ολα καλα παντως!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ_ΑΡΓ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα! έχω ένα θέμα με τον apache στο xampp....έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση του xamp απλά όταν πηγαίνω να τρέξω τον apache μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Problem detected!11:02:25 μμ [Apache] Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4!11:02:25 μμ [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!11:02:25 μμ [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application11:02:25 μμ [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port έχω μπεί στο services του xampp στο path apache2.4 ώστε να αλλάξω την επιλογή στο αυτόματο αλλα και πα΄λι δεν λειτούργησε! θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε με αναλητιικές λεπτομέριες σε αυτό το προβλημα!! ( λειτουργικο windows 7 έχω)
Click4Money Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα! έχω ένα θέμα με τον apache στο xampp.... έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση του xamp απλά όταν πηγαίνω να τρέξω τον apache μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Problem detected! 11:02:25 μμ [Apache] Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4! 11:02:25 μμ [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free! 11:02:25 μμ [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application 11:02:25 μμ [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port έχω μπεί στο services του xampp στο path apache2.4 ώστε να αλλάξω την επιλογή στο αυτόματο αλλα και πα΄λι δεν λειτούργησε! θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε με αναλητιικές λεπτομέριες σε αυτό το προβλημα!! ( λειτουργικο windows 7 έχω) άνοιξε το xampp και κάνε κλικ στο κουμπί "config" στην ίδια γραμμή με τον "Apache", επιλέξτε το "httpd.conf" αρχείο από το μενού που θα σου ανοίξει, στη συνέχεια, αλλάξτε τη γραμμή "Listen 80" έως "Listen 8080". Αποθήκευσε το αρχείο. Τώρα αποφεύγει την Θύρα 80 και χρησιμοποιεί τη θύρα 8080 που λογικά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Το μόνο επιπλέον πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάζεις localhost:8080 στον browser 1
ΒΑΓΓΕΛΗΣ_ΑΡΓ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ευχαρριστς παρα πολυ!!! το αντιμετωπισα εχθες ! χτυπαγε στο sql server 2014 στο τμημα της υποστηριξης του! πατησα διακοπη και ολα λειτουργουν κανονικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα