Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Ενας φιλος μου θελει να κανει αναβαθμιση motherboard,CPU και Ram.Ram kai Cpu του εχω βρει (Amd FX 6300/6350 AM3+) απλα δε ξερω τι motherboard φτηνο να του βαλω.Δε θα του κανει OC ,απλα δε θελει να το πεταξει και σε ενα μηνα.... θελει μια καλη μητρικη μεχρι 100 max.Ευχαριστω!

(To συστημα θα ειναι για gaming και λιγο ιντερνετ surfing)

Δημοσ.

απο οτι εχω ακουσει και εχω δει σε βιντεο στο Youtube ειναι το πιο προβληματικο board της gigabyte ευχαριστω παντως

Δημοσ.

απο οτι εχω ακουσει και εχω δει σε βιντεο στο Youtube ειναι το πιο προβληματικο board της gigabyte ευχαριστω παντως

οι προηγουμενες εκδοσεις μπορει.

αν δεν θες να πας στο συγκεκριμενο πας ειτε σε

GA-970A-UD3P

η

Asus M5A97 R2.0

σαν σύνολο πάντως η 990xa-ud3 είναι πιο ολοκληρωμένη,με περισσοότερες usb θύρες.

Επίσης δεν υπάρχει λόγος να πας σε 6350,ανεβαίνεις ελάχιστα χρήματα και πας απ ευθείας σε 8320.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα χρειαστείς ψύκτρα ομως.

Δημοσ.

σοβαρα?  και δεν μου εχει κανει κολπα εδω και 2 χρονια...?  κριμα και ψαχνω μια αφορμη να την αλλαξω....!!!!  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

οι προηγουμενες εκδοσεις μπορει.

αν δεν θες να πας στο συγκεκριμενο πας ειτε σε

GA-970A-UD3P

η

Asus M5A97 R2.0

σαν σύνολο πάντως η 990xa-ud3 είναι πιο ολοκληρωμένη,με περισσοότερες usb θύρες.

Επίσης δεν υπάρχει λόγος να πας σε 6350,ανεβαίνεις ελάχιστα χρήματα και πας απ ευθείας σε 8320.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα χρειαστείς ψύκτρα ομως.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...