Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά ψάχνω μεταχειρισμένα ηχεία για laptop και να παίζουν σχετικά δυνατά και καθαρά μουσική.. καμια ιδέα? :P budget δεν ξέρω.. με κάνα 100 τι παίρνουμε?

Δημοσ.

http://www.xe.gr/hlektronika/stereofonika,sony%7Cad-72266276.html

Δεν το λες και ακριβώς compact :P

Πάντως πιστεύω στο budget είναι μια αρκετά καλή λύση. Με ένα καλωδιάκι rca to aux/3.5mm είσαι μια χαρά. Παρόμοια λύση έχω εγώ,πάλι στερεοφωνικό των 90s,απλά είναι Aiwa. Αρκετά καλή ποιότητα ήχου,και αρκετά δυνατά. Υποθέτω πως κάτι παρόμοιο θα ισχύει και γι'αυτό,μιας και τότε η sony είχε εξαγοράσει την aiwa και είναι και ίδιας εποχής

140316_827435_x.jpg

Δημοσ.

επειδή δεν είναι για εμενα και όλας για αυτό.. άμα είχαμε 3 επιλογές.. μια με 100 μια με 150 και μια με 200 euro? για laptop πάντα :P

Δημοσ.

κομπλέ, το sound blaster τι κάνει? :P τα ηχεία είναι για ξενοδοχείο, για να μην πέφτει απόλυτη βαρεμάρα, να ακούγεται κάτι ξέρω γω.. σε έξω/ανοιχτό χορό θα μπούνε σε ένα μέρος περίπου 120-150 τετραγωνικά.. 14aria καλά είναι για αυτή την δουλειά?

Δημοσ.

Η USB κάρτα ήχου είναι για να βγάλει το laptop ήχο της προκοπής. Όμως, 150 μέτρα εξωτερικού χώρου δεν καλύπτονται από 2 ηχεία. Ακόμα κι αν ισχύει το "να ακούγεται κάτι" και όχι το "δυνατά και καθαρά", τα 2 ηχεία είναι λίγα. Θα έχεις μεγάλη διαφορά στάθμης απ´ το σημείο που θα έχεις τα ηχεία έως την άλλη άκρη. Δεν ξέρω αν θα κάνεις σωστή δουλειά με splitter στην έξοδο της κάρτας ώστε να βγάλεις 2 εξόδους και να "ταϊσεις" 2 ζευγάρια T20, ούτε αν πάρεις την έξοδο των ακουστικών του ενός ζευγαριού "ταϊζοντας" το δεύτερο ζευγάρι. Κανονικά τέτοιοι χώροι καλύπτονται με stereo ενισχυτή και 2 ή 3 ζευγάρια μικρά ηχεία. Ειδικά αν θέλεις να παίζουν χαμηλά αλλά να ακούγονται χωρίς να ενοχλούν σε όλο τον χώρο ομοιόμορφα, χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 ζευγάρια.

Τα 14aria δεν κατάλαβα τι είναι.

Δημοσ.

14 watt εννοούσα :P δηλαδή τι θα χρειαστεί να πάρουμε για να γίνει μια όμορφη δουλειά σε αυτό το θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...