Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καθε φορα που βαζω ταινια μου βγαινουν οι υποτιτλοι κινεζικα.

Μπορει να με βοηθησει καποιος να λυσω αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

τη βαζεις με usb στη τηλεοραση? αν τη βαζεις και στους δειχνει κινεζικα τοτε πρεπει πριν περασεις υποτιτλους να αλλαξεις τη κωδικοποιηση τους...δοκιμασε να την κανεις UTF-8

• Like 1
Δημοσ.

ανοιγεις το αρχειο .srt πατας αποθηκευση ως και στο ονομα απο κατω σου λεει κωδικοποιηση...εκει πατας το βελακι και το κανεις UTF-8

Δημοσ.

Άσε τους υπότιτλους ως έχουν κ απλά οταν ξεκινήσει η ταίνια ρύθμισε την tv απο το menu στα ελληνικά.δυστυχώς θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε ταινία από την αρχή.

Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα ανοιγω ενα αρχειο .srt? Το εκανα με notepad το αποθηκευσα και μετα δεν τον εβρισκε η τηλεοραση.

pier Το δοκίμασα και αυτο αλλα η τηλεοραση παραμενει στα Ελληνικα και δεν αλλαζει τιποτα

Ενταξει το βρηκα ειναι κατα κοντα σε αυτο που λεει ο pier. Πρεπει να πηγαινω μεσα στο μενου του videoplayer και να το ρυθμιζω καθε φορα στα Ελληνικα.

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Δημοσ.

Με το notepad, όπως το έκανες, αλλά πριν την αποθήκευση εκεί που λέει «Έγγραφα κειμένου (*.txt)» το αλλάζεις σε «Όλα τα αρχεία (*.*)», αλλάζεις την κωδικοποίηση σε UTF-8, βάζεις για όνομα το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και στο τέλος κατάληξη .srt.

Δημοσ.

Πρεπει να πηγαινω μεσα στο μενου του videoplayer και να το ρυθμιζω καθε φορα στα Ελληνικα.

Σοβαρά; Δεν γίνεται άπαξ; :huh:

Δημοσ.

Δυστυχως πρεπει κάθε φορά να κάνεις την ίδια διαδικασία,ίσως φτιάξει στο μέλλον με κάποιο update.μην μετατρέψεις το srt σε utf8,άστο οπως είναι γιατί θα παίζουν οι μισοί υποτιτλοι κανονικά κ οι μισοί όχι.ελπίζω να βοήθησα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Πηρα προσφατα και εγω την ιδια τηλεοραση (LG 42LB650V). Απο την μερα της αγορας της μεχρι και προχθες που εκανε update δεν ειχα κανενα προβλημα σε βιντεο με υποτιτλους που εβλεπα απο δισκο (.srt αρχεια αποθηκευμενα σε Unicode). Απο το προχθεσινο Update μου δειχνει το 20% των υποτιτλων κινεζικα. Δηλαδη τα μισα τα παιζει κανονικα και ξαφνικα στο ασχετο πεταει τα ιερογλυφικα. Εκανα εναν ελεγχο σε επισοδεια που εχω δει ηδη χωρις κανενα προβλημα και κανει ακριβως το ιδιο. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα. Αλλαξα την κωδικοποιηση σε ολες τις υπαρχουσες του notepad και σε ολες κανει το ιδιο πλην του ANSI που ειναι ολα κινεζικα. Εχω τσεκαρει και την γλωσσα στον pλayer και ειναι ελληνικα. Καθως κα ιτις ρυθμισεις της τηλεορασης για την επιλογη υποτιτλων ειναι ελληνικα. Τι να κανω; εχει κανεις κατι να μου προτεινει; Μπορω να βαλω μια κωδικοποιηση που να τους παιζει κανονικα; Μπορω να την κανω hard reset ωστε να γυρισει στις ρυθμισεις πριν το upadate;

Παραθετω Εικονα

20141028_143115.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...