Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καλημερα, Εχω καποια θεματακια με τον υπολογιστη. Καποιες φορες τον τελευταιο καιρο τον ανοιγω και δεν κανει τπτ, απλα παιρνει ρευμα και χρειαζεται να πατησω το power μια για να κλεισει και μετα το ξαναπαταω και ανοιγει κανονικα. Εχει γινει σιγουρα 3-4 φορες σε 2 μηνες. Τι μπορει να φταιει? Το δευτερο θεμα που εχω ειναι οτι γενικα απο την πρωτη μερα τα usb 3.0 δε δουλευαν σωστα. Δεν πιανουν τις ταχυτητες που θα επρεπε και συγκεκριμενα στις μπροστινες υποδοχες, 2 δισκοι εξωτερικοι μου κανουν αποσυνδεσεις. Φταιει η μητρικη? Παιζει να φταινε οι western digital passport που χρησιμοποιω και τους κανω format με το που τους αγοραζω?
TheELF Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μπορεί να είναι τροφοδοτικό ή μητρική ή ακόμα και τα καλώδια,για της μπροστά usb3 σιγουρέψου ότι το συνδέεις και με usb3 θύρα πάνω στην μητρική.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 για το usb 3.0 προβλημα που εχω σκεφτομαι οτι για τα μπροστινα ports φταινε τα καλωδια πιθανον.. αλλα για τα πισω? δεν πιανω ποτε ταχυτητες πανω απο 30 mb ενω συνδεω τους ιδιους δισκους στο mac και πετανε... Γινεται καπως reset η μητρικη σα να ειναι καινουρια για να δω μηπως τοτε εκανα εγω καμμια βλακεια που επαιζα με τα o/c? thanx
TheELF Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αν μπεις στο bios έχει επιλογή load default,μπορεί το πρόβλημα όμως να είναι και από τα driver να πέρασαν τα windows απλά έναν pnp driver και να πρέπει να περάσεις εσύ τον σωστό από την σελίδα της μητρικής.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γενικα ειναι ολα up to date και οι drivers και το bios και οταν το γυριζω σε default δεν αλλαζει κατι.. παντα εχω τα ιδια προβληματα και σε επικοινωνια με την ασουσ δεν ειχα καποια λυση περα απο το να στειλω τη μητρικη για 234389 μερες καπου στον διαολο και αν και εφοσον να μου πουν οτι ισως μπορει να μου δωσουν αλλη κατι που φυσικα δε μπορω να κανω διοτι δε γινεται να μεινω χωρις desktop για πανω απο 2 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα