forgotten Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 καταρχας να αναφερω οτι θα μου το φερει αν αποφασισω φιλος απο αμερικη ,εκει παει γυρω στα 300 usd ειναι με windows 8.1 atom z3770 full hd και 10.1 oθονη απο οτι ξερω η hp παρεχει εγγυηση παγκοσμια απο οτι ρωτησα , η τιμη στας ευρωπας ειναι γυρω στα 350ευρω απλα θελω αποψεις σχετικα με την βολικοτητα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω απ'οσο γνωριζω,η hp,δε παρεχει διεθνες εγγυηση. Καλυτερα ξανα ψαξε,το θεμα εγγυησης. Εγω θα προτιμουσα,καποιο που να εχει και την επιλογη του αποσπομενου πληκτρολογιου. Τι εννοεις με το βολικοτητα?Βαρος,διαστασεις ή λογισμικο? Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγω απ'οσο γνωριζω,η hp,δε παρεχει διεθνες εγγυηση. Καλυτερα ξανα ψαξε,το θεμα εγγυησης. Εγω θα προτιμουσα,καποιο που να εχει και την επιλογη του αποσπομενου πληκτρολογιου. Τι εννοεις με το βολικοτητα?Βαρος,διαστασεις ή λογισμικο? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=bpr01266 αποσπωμενο πληκτρογιο βρισκω ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=bpr01266 αποσπωμενο πληκτρογιο βρισκω ευκολα Οκ.Παρε ομως ενα τηλεφωνο και την hp στην Ελλαδα,γιατι ισως η παγκοσμια εγγυηση να μην ειναι για ολα τα προιοντα! Για ποια χρηση το θες και τι εννοεις βολικοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Οκ.Παρε ομως ενα τηλεφωνο και την hp στην Ελλαδα,γιατι ισως η παγκοσμια εγγυηση να μην ειναι για ολα τα προιοντα! Για ποια χρηση το θες και τι εννοεις βολικοτητα? απλα θελω να μπορω να χρησιμοποισω καποιες εφαρμογες που εχω σε x86 περιβαλον σε ταμπλετα που να τις υποστηριζει ενα απλο λογιστικο συστημα και επισης καποια γραφηματα ,η υπολοιπη εργασια που θα το κανω θα ναι για email κλπ ,βολικοτητα εννοω αν ειναι απο αποψη χρησης δυσχρηστο ως περιβαλλον ,εχω τα 8 σε κανονικο υπολογιστη και μου τρωει την ψυχη να το χρησιμοποιησω μεσω keyboard ,και απλα θελω να μαθω αν ειναι καλυτερο σε οθονη touch δηλαδη αν εχει καποιες ρυθμισεις touch friendly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) απλα θελω να μπορω να χρησιμοποισω καποιες εφαρμογες που εχω σε x86 περιβαλον σε ταμπλετα που να τις υποστηριζει ενα απλο λογιστικο συστημα και επισης καποια γραφηματα ,η υπολοιπη εργασια που θα το κανω θα ναι για email κλπ ,βολικοτητα εννοω αν ειναι απο αποψη χρησης δυσχρηστο ως περιβαλλον ,εχω τα 8 σε κανονικο υπολογιστη και μου τρωει την ψυχη να το χρησιμοποιησω μεσω keyboard ,και απλα θελω να μαθω αν ειναι καλυτερο σε οθονη touch δηλαδη αν εχει καποιες ρυθμισεις touch friendly Μ'αλλων θα σου βγαζει την ψυχη στο αντιστροφο.Αν δεν μπορεις να βολευτεις γενικα με το λογισμικο,δε θα βολευτεις ουτε με touch χρηση,ουτε με keyboard! Το λογισμικο θελει να μπορεις να το προσαρμοσεις στα μετρα σου,λογο του οτι ειναι desktop και εχει δυο σχεδων ξεχωριστα ui! Γι'αυτο αν δε μπορεσες να το διαχειριστεις στην πιο ευκολη χρηση του που ειναι η laptop/desktop χρηση,θα σου ειναι πολυ πιο δυσκολο στην touch χρηση. Γιατι? Γιατι το metro ui ειναι πολυ πιο βατο για desktop χρηση(mouse&keyboard),απ'οτι το desktop ui σε touch χρηση,ιδιως σε ψηλη αναλυση(fullhd) που εχει το omni! Ξερω οτι θες να τρεχεις τα desktop προγραμματα σου και δεν εχεις αλλη επιλογη σε tablet γι'αυτο,αλλα πρεπει να ξερεις οτι το desktop ui,ειναι αρκετα ζορικο για touch χρηση,για καποιο που εχει πρωτη επαφη μαζι του,ως touch περιβαλλον! Αν μπορουσες να κανεις τη δουλεια σου με καποιο android tablet,νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη για σενα,στη χρηση,παρα τα windows 8.x! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τελικα το πηρα απο αμερικη μια και δυστυχως καμια εφαρμογη δεν υπηρχε σε android και ουτε εχω τις απαραιτητες γνωσεις να τις κανω port κοστος περι τα 260ευρω μαζι με ενα μικρο πληκτρολογιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα