Προς το περιεχόμενο

[tv] LG 32LB5610@240€ LG 32LB650V@325€ & eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

crazyoffer_promo.jpg

LG 32LB650V 32'' CINEMA 3D LED SMART TV FULL HD  325€

LG 32LB5610 32'' LED TV FULL HD    240€

Βασικα νομιζω οτι η πρωτη ειναι πολυ καλη ευκαιρια με επομενη τιμη στον τσιγκουνη 395€.

Η δευτερη εχει επομενη τιμη στον τσιγκουνη 269€

Τι λετε ?

Εχει καποιος αποψη για αυτες τις 2 μια και ψαχνω για τηλεωραση για το υπνοδοματιο μου , αξιζει να γινει η "υπερβαση" για την 32LB650V ή η 32LB5610 ειναι μια χαρα ?

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα δικτύωσης (Smart TV, DLNA κ.τ.λ.), για υπνοδωμάτιο είναι ιδανική και με καλύτερο VFM η Β5610...

Δημοσ.

Να σου πω δεν τα ειχα στο μυαλο τα "καλουδια" οταν εψαχνα .

Αλλα απο την αλλη λες θα παρω μια tv που θα την κρατησω 4-5 χρονια γιατι να μην εχει καλουδια πανω της .

Δεν ξερω εχω τρελλαθει να ψαχνω και να μην καταληγω σε καποια

Δημοσ.

παρε τη 32LB650V(που εχει τα καλουδια....) και απλα ρωτα την lg hellas αν υποστηριζει την συγκεκριμενη τηλεοραση με την εγγυηση...για να μην ψαχνεσαι στο μελλον με το e-shop!

Δημοσ.

Οσο για τα καλουδια τωρα που τα εψαξα μονο το 3d με θα με ενδιεφερε ολα τα αλλα τα κανω και με το το Popocorn Hour A300 που εχω οποτε για μενα VFM η Β5610

Δημοσ.

Μάλλον εσυ παρακολουθεις το Pc μου ....

Αυτην κοιταζα πριν απο λιγο .

Για μενα ειναι vfm αλλα για καποιον που θελει και smart ( αυτη δεν εχει εχει μονο 3d ) δεν ειναι

Το βασικο μου "προβλημα" ειναι οτι δεν ξερω εαν η LG (ips) κανει για υπνοδοματιο (σκοτεινές συνθήκες θέασης) .

Πολλοι λενε οτι δεν κανουν και ειναι μονοδρομος η τηλεόραση με VA πάνελ, όπως samsung - sony ...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το ips panel, δυστυχώς μερικοί το κάνουν να φαίνεται λες και βλέπεις γκρι αντί για μαύρο!υπερβολές ως συνήθως και για συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι εξαιρετική.

Δημοσ.

32" είναι πολύ λίγες ακόμα και για υπνοδωματιο. Τουλάχιστον 40". Άλλωστε ζούμε στην εποχή που μέχρι τις 50" οι τηλεοράσεις είναι προσιτές.

Δημοσ.

DTS έχουν;;

32LB650V Αποκωδικοποιητής DTS ΝΑΙ  , Αποκωδικοποιητής Dolby Digital ΝΑΙ

32LB5610 Αποκωδικοποιητής DTS ΟΧΙ    Αποκωδικοποιητής Dolby Digital ΝΑΙ

32LA6130 Αποκωδικοποιητής DTS ΟΧΙ    Αποκωδικοποιητής Dolby Digital ΝΑΙ

Δημοσ.

Απατη μαλλον η 650

Μεχρι το πρωι εγραφε παραλαβη 15/7 και μετα λεει Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο

Ποτε παρελαβε και ξεπουσε ? ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...