axilleas07 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 καλησπερα,οταν ανοιγω τον browser το avast πεταει παραθυρο που λεει πως απεκλεισε επικινδυνη σελιδα η αρχειο, URL hxxp://utils.cdneurope.com/js/mo.js Μόλυνση URL:Mal πως το αντιμετωπιζω?
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μπορεί το σκριπτάκι που τρέχει η σελίδα (mo.js) να είναι κακόβουλο όντως. Αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ασφαλές βάλτο στις εξαιρέσεις του avast.
arc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 καλησπερα,οταν ανοιγω τον browser το avast πεταει παραθυρο που λεει πως απεκλεισε επικινδυνη σελιδα η αρχειο,URL hxxp://utils.cdneurope.com/js/mo.js Μόλυνση URL:Mal πως το αντιμετωπιζω? Αν στο βγάζει κάθε φορά που ανοίγεις τον browser τοτε πες μας ποια ειναι η αρχική σελίδα του browser σου (ποια σελίδα φορτώνει στην αρχή). Αν η σελίδα ειναι κενή ή κάτι άκακο (π.χ. google.com ) τοτε κάτι εχεις κολλήσει και θέλει καθαρισμό με ειδικά εργαλεία. Απο την άλλη, αν το μήνυμα στο βγάζει σε συγκεκριμένη/ες ιστοσελίδες τοτε ειναι θέμα μόλυνσης της σελίδας.
axilleas07 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 σε ολες τις σελιδες το κανει ακομα και στο google.com, το περιεργο ειναι πως το pc δεν το ανοιξα για καμια 15 μερες και μολις το ανοιξα εχει αυτο το προβλημα.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner και καθάρισε ότι σου βρει.
axilleas07 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ετρεξα αυτο και το malwarebytes και σταματησαν οι ειδοποιησεις απ το avast αρα υποθετω ειμαστε καλα.
broxopios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μου εμφανίζει κι εμένα το ίδιο. Σχεδόν σε όλες τις σελίδες που ανοίγω (ακόμη και από δω) μου εμφανίζει το avast 2 μηνύματα. Όπως στην παρακάτω εικόνα. Έτρεξα και το πρόγραμμα που ανέφερε ο φίλος @micos000, αλλά τίποτα. Έχουμε καμία λύση? EDIT: Απλά να πω ότι αυτό μου συμβαίνει μόνο στον chrome. Στον mozilla και στον internet explorer δεν μου κάνει τίποτα στις ίδιες σελίδες που ανοίγω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από broxopios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα