Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Απεκτησα προβλημα με τον υπολογιστη μου κ δν ξερω τι να κανω. Για να τα παρω απο την αρχη. Σημερα αποφασησα να ανοιξω τον υπολογιστη μου για αλλη μια φορα για να τον καθαρισω (το εχω κανει αρκετες φορες).
Η μονη διαφορα ειναι οτι σημερα αποφασησα να ανοιξω κ την καρτα γραφικων να την καθαρισω. Αφου εβαλα κ παστα στον επεξεργαστη το εκλεισα κ το εβαλα να δουλεψει...
Ομως καμια απο τις δυο οθονες δν δινει σημα... Μου βγαζουν ενα μηνυμα οτι μπανουν σε "εξικονομιση ενεργειας" κ δν δειχνουν τπτ αλλο...

Εβγαλα ολα τα καλωδια κ τα ξαναεβαλα,εβγαλα την καρτα κ την ξαναεβαλα αλλα παλι το ιδιο...

Το συστημα μου ειναι :
Μητρικη= MSI X58PRO  http://www.e-shop.gr/msi-x58-pro-p-PER.523373
VGA= ATI 4890
Επερξεγαστης =  http://www.e-shop.gr/intel-core-i7-920-266-ghz-lga1366-box-p-PER.558269

Συγνωμη που δν δινω λινκ αλλα στελνω απο το κινητο μου...

Η μιτρικη δν εχει καρτα γραφικων ενσωματωμενη για να το δοκιμασω. Κ μια αλλη καρτα που ειχα πολυ παλια δν κανει στην μιτρικη...

Τι θα μπορουσα να δοκιμασω αλλο;

Συγνωμη για το μεγεθος του θεματος...

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από iceman33221
Δημοσ.

τα εχω ξεκουμπωσει ολα τα καλωδια κ τα εχω ξανακουμπωσει αλλα τπτ... επισης εκανα κ μια αλλη δοκιμη.

εβγαλα τις μνημες κ μετα εβαλα τον υπολογιστη να ανοιξει αλλα δν ακουστηκε κανενας θορβος οπως θα επρεπε...

οταν το καθαρισα τις μνημες δν της ακουμπησα, δν της εβγαλα απο τις θυρες τους ομως... 

μηπως εκαψα κατι στην μητρικη για αυτο δν δουλευει πια?

Δημοσ.

νομιζω οτι η ερωτηση ειναι χαζη αλλα ο επεξεργαστης θα δουλευε σε αλλη μητρικη? εννοω με διαφορετικο socket? γιατι εχω ψαξει σε ολα τα ελληνικα site αλλα μητρικη με socket 1366 που ειναι ο επεξεργαστης μου δν υπαρχει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...