Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω και τον καλύτερο υπολογιστή..(προς το παρόν... B) ) αλλά πιστεύω ότι μου φτάνει για να βλέπω Video στο YouTube....O υπολογιστής μου είναι ο παρακάτω

3edo.png p7q4.png  9bkn.png u2f8.png

Το όλο θέμα ξεκινά αφού βάλω Full Screen στο YouTube κολλάει αφάνταστα..έκανα εκκαθάριση ιστορικού αλλά τίποτα....όπως βλέπετε τον υπολογιστή μου μπορεί να τραβήξει τα Videos του YouTube χωρίς να κολλάνε ? όταν το έχω σε μικρή οθόνη πάλι κολλάει αλλά πιο λίγο αλλά με FullScreen το παρακάνει σκέφτηκα μήπως είναι θέμα Net  αλλά όταν βάζω σε ένα άλλο Site ταινίες μεγάλης διάρκειας δεν κολλάνε καθόλου....καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει..... ευχαριστώ...

Δημοσ.

Tο flash στον γονατίζει...μια χαρά είναι το πισί σου,με 2 γίγα ram ακόμα,θα ήταν άριστο.Ψάξε για μεταχειρισμένη και φθηνή,αν και σπάνια η ddr2 πια.

Καθάρισε το flash,και δοκίμασε την έκδοση του youtube σε html5.

Δοκίμασε και ένα linuxακι,πόρους θα ελευθερώσεις,έστω και αχρείαστους.

Δημοσ.

Νομίζω και εγώ ότι θέμα μνήμης έχεις περισσότερο. Με full screen και μεγαλύτερη ανάλυση αρχίζει να βαραίνει το πράγμα και λογικό είναι να ζορίζεται.

Δημοσ.

Νομίζω και εγώ ότι θέμα μνήμης έχεις περισσότερο. Με full screen και μεγαλύτερη ανάλυση αρχίζει να βαραίνει το πράγμα και λογικό είναι να ζορίζεται.

Ναι αλλά γιατί δεν μου το κάνει όταν παρακολουθώ ταινίες σε άλλα Sites πχ (OnlineFilmer...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...