Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως επειδη το ποσο ειναι πολυ μικρο, νομιζω σε amd κανεις συνολικα καλυτερη συνθεση για τα λεφτα. Και για την χρηση που προοριζεται θα ειναι ενταξει.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους .

Απο οτι καταλαβα χοντρικα για καποιον που δεν ειναι τοσο gamer , και κυριως το χρειαζομαι για multitasking και καποια σχεδιαστικα προγραμματα , καλυτερη λυση θα ταν να καταληξω σε ΑMD . Σωστα?

Αν μπορει καποιος να μου προτεινει τα κομματια ενα ενα , (8gb ram , SSD σκληρο , Καρτα γραφικων θα χρησιμοποιηθει του επεξεργαστη για αρχη )

Ευχαριστω

Δημοσ.

Σε ευχαριστω Millenium ,

Εχω καταληξει σ'αυτο πιστευω  http://prntscr.com/42lydc  . πως το βλεπετε?

να κανω και αλλες αλλαγες? θα ειναι συμβατα ολα αυτα μεταξυ τους?

ψυξτρα δεν τοποθετω , και τροφοδοτικο αποφασισα με 600w μιας και στο μελλον θα προσθεσω καρτα γραφικων

Δημοσ.

Σε ευχαριστω Millenium ,

Εχω καταληξει σ'αυτο πιστευω  http://prntscr.com/42lydc  . πως το βλεπετε?

να κανω και αλλες αλλαγες? θα ειναι συμβατα ολα αυτα μεταξυ τους?

ψυξτρα δεν τοποθετω , και τροφοδοτικο αποφασισα με 600w μιας και στο μελλον θα προσθεσω καρτα γραφικων

Καταρχήν, αν μπορείς να ορίσεις το "μέλλον" καλό θα ήταν, καθώς αν σκοπεύεις να μαζέψεις κάποια λεφτά τον επόμενο μήνα για να πετάξεις μια καρτούλα μέσα, είναι κρίμα να μην κάνεις υπομονή για όλο το σύστημα να πάρεις κάτι πιο ισορροπημένο και κατ'επέκταση δυνατότερο.

Επίσης, απ'την αρχή καταλαβαίνω ότι υπάρχει ήδη ένα σύστημα. Δε μας λες και από εκεί τι έχεις; Ίσως ο σκληρός να είναι χρήσιμος, και το τροφοδοτικό. Εκτός αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς και εκείνο.

Από όλες τις συνθέσεις θα πήγαινα στου Millennium, και στην περίπτωση που η κάρτα θα μπει στο άμεσο μέλλον με αυτή του palama στο #9.

Όσο για τη σύνθεση που παρέθεσες: Καλό-ποιοτικό τροφοδοτικό >= 400-430 αντέχει άνετα κάρτες από mid-to-high end, 550 είναι υπέραρκετα για όλα τα single gpu συστήματα, δηλαδή κι αυτό που έχει βάλει ο Millen μια χαρά θα σου κάνει. Μνήμες κοίτα για πάνω από 1600MHz, οι APU κερδίζουν αρκετά FPS. Δε ξέρω αν αντέχεις το θόρυβο ψύκτρας stock (και ειδικά της AMD) αλλά προτείνω έστω μια φθηνή aftermarket.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...