Προς το περιεχόμενο

Ηχομόνωση

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο τρόπο για ηχομόνωση των χαμηλών συχνοτήτων που παράγει το subwoofer  ώστε να μην ακούγονται τα μπάσα στα άλλα δωμάτια αλλά χωρίς πολυέξοδη ηχομόνωση δαπέδου κλπ. Αν υπάρχει δηλαδή κάποια απλή και αποτελεσματική λύση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Ακουμπάει στο πάτωμα το sub, ή είναι κοντά σε γωνία τοίχου; Ίντσες;</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>/sc</p>

Είναι κοντά στον τοίχο αλλά όχι σε γωνία. Στο πάτωμα έχω χαλί αλλά το woofer το έχω πάνω σε διπλό αφρολέξ για να αποροφάει κάπως τις δονήσεις που πηγαίνουν στους από κάτω αλλά και πάλι άμα τα δυναμώσω λίγο ακόμα και πόρτα να κλείσω (που την έχω μονώσει) οι χαμηλέα συχνώτητες φτάνουν σε όλο το σπίτι (άρα και στους γείτονες λογικα...)

Sent from my iPhone using Insomnia

• 5 εβδομάδες αργότερα...

αυτο που κανεις να βαζεις το σαμπ πανω σε αφρολεξ δεν ειναι καθολου καλο για τον ηχο σου οσο για τα μπασα θα χρειαστεις μπασοπαγιδες δεν ειναι δυσκολο και μονος μπορεις να φιαξεις

Γενικα σε οικιακο περιβάλλον ποσο μαλλον σε πολυκατοικία ειναι δύσκολο. Αδικα το κουράζετε. Οι χαμηλές συχνότητες διαπερνούν τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...