Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ενας φιλος μου εχει win7 32-bit και επειδη κοβει απο τις επιδοσεις του υπολογιστη απο αποψη gaming(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει πειτε μου και αυτο) θελω να μαθω αν γινεται να του βαλω εγω win 7 64-bit που εχω με τον δικο μου κωδικο ενεργοποιησης.υπαρχει καποιο λαθος στο σκεπτικο αυτο?

Δημοσ.

Αν δεν εχει πανω απο 3giga ram τότε δεν εχει και πολυ νοημα, αλλα αν ο επεξεγαστης του ειναι 64bit και ο κωδικος ενεργοποιησης που εχεις μπορει να μπει σε 2ο pc(αν ειναι απο msdna σχολής για παράδειγμα μπορει να μπει σε το πολυ 2 pc) τότε ναι, μπορεις.

Δημοσ.

αν η εκδοση του ειναι πχ 32 bit home premium μπορει να βαλει τα ιδια κλειδια για 64bit home premium , αρκει να το υποστηριζει οπως λεει ο φιλος πιο πανω

Δημοσ.

Αν δεν εχει πανω απο 3giga ram τότε δεν εχει και πολυ νοημα, αλλα αν ο επεξεγαστης του ειναι 64bit και ο κωδικος ενεργοποιησης που εχεις μπορει να μπει σε 2ο pc(αν ειναι απο msdna σχολής για παράδειγμα μπορει να μπει σε το πολυ 2 pc) τότε ναι, μπορεις.

Εχει i5-2500 3,3ghz που φανταζομαι υποστηριζει 64-βιτ και motherboard H61M-S2V-B3 και εχει την ιδια εκδοση π εχω κ εγω home premium.αρα γινεται;κ εχει 4gb ram οποτε αξιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...