ronatev Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Γεια σας ενας φιλος μου εχει win7 32-bit και επειδη κοβει απο τις επιδοσεις του υπολογιστη απο αποψη gaming(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει πειτε μου και αυτο) θελω να μαθω αν γινεται να του βαλω εγω win 7 64-bit που εχω με τον δικο μου κωδικο ενεργοποιησης.υπαρχει καποιο λαθος στο σκεπτικο αυτο?
bnvdarklord Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αν δεν εχει πανω απο 3giga ram τότε δεν εχει και πολυ νοημα, αλλα αν ο επεξεγαστης του ειναι 64bit και ο κωδικος ενεργοποιησης που εχεις μπορει να μπει σε 2ο pc(αν ειναι απο msdna σχολής για παράδειγμα μπορει να μπει σε το πολυ 2 pc) τότε ναι, μπορεις.
arma1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 αν η εκδοση του ειναι πχ 32 bit home premium μπορει να βαλει τα ιδια κλειδια για 64bit home premium , αρκει να το υποστηριζει οπως λεει ο φιλος πιο πανω
ronatev Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν δεν εχει πανω απο 3giga ram τότε δεν εχει και πολυ νοημα, αλλα αν ο επεξεγαστης του ειναι 64bit και ο κωδικος ενεργοποιησης που εχεις μπορει να μπει σε 2ο pc(αν ειναι απο msdna σχολής για παράδειγμα μπορει να μπει σε το πολυ 2 pc) τότε ναι, μπορεις. Εχει i5-2500 3,3ghz που φανταζομαι υποστηριζει 64-βιτ και motherboard H61M-S2V-B3 και εχει την ιδια εκδοση π εχω κ εγω home premium.αρα γινεται;κ εχει 4gb ram οποτε αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα