trilali Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Λοιπόν επειδή πάω να τρελαθώ, θα γράψω εδώ την ιστορία μου κι όποιος έχει καμιά ιδέα ας μου πεί. Μένω στη Γαλλία, και έχω συνδρομή κινητού στην Orange. Αγόρασα πριν ένα μήνα περίπου από μια αγγελία (ενός αρκετά ύποπτου τύπου) ένα καινούργιο iPhone 5s, ξεκλείδωτο, απ'ότι έλεγε. Το δοκίμασα με την sim Orange μου, δούλευε κανονικά. Το προηγούμενο ΣΚ που ήμουν Ελλάδα δεν μου δούλευε με sim Cosmote, το κοίταξα, έκανα restore απο iTunes αλλά και πάλι δεν δουλέυει με άλλη sim εκτός από την Orange. Πάω στην Apple, μου λένε είναι κλειδωμένο. Όντας φοβερά απογοητευμένος από το Client Service της Orange θέλω να αλλάξω εταιρία και άρα να το ξεκλειδώσω. Επίσης τον Αύγουστο θα μαι Ελλάδα και θα θέλω να μπορώ να βάλω την ελληνική μου sim.. Παω λοιπόν στην Orange, μου λένε 76E γιατί δε έχει περάσει 3μηνο από τότε που το αγόρασα, λέω ΟΚ, θα τα δώσω (στη Γαλλία τα δίνουν οι εταιρίες κλειδωμένα για 3 μήνες και μετά τα ξεκλειδώνουν δωρεάν). Μου ρχεται μετά από λίγο mail (δεν έχω πληρώσει ακόμα) ότι δεν μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν (ακόμα κι αν πληρώσω) γιατί δεν είναι στην βάση με τα ΙΜΕΙ τους και άρα δεν είναι κλειδωμένο από αυτούς. Πάω πάλι στο μαγαζί, τους εξηγώ ότι μόνο με sim Οrange δουλέυει, τους λέω και ότι η Apple μου είπε ότι το έχει κλειδώσει η Orange FR, τίποτα. Πίσω στην Apple, παίρνουν αυτοί την Orange, αφού ήθελε κανα 10 λεπτο να πιάσεις γραμμή και τους το κλείσανε 3-4 φορές, τελικά λέει δεν γίνεται τίποτα. Τελικά, ο υπάλληλος της Apple τα πήρε και μου πρότεινε να πάω σε ένα από τα site που τους πληρώνεις και ξεκλειδώνουν τηλέφωνα, μου πρότεινε και ένα, και να το κάνω από εκεί!!! Στο site κοίταξα και δεν μπορώ να το κάνω γιατί το κάνουν μόνο αν έχει περάσει το 3μηνο.. Στα forum της Orange, πολλοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα, κανένας λύση! Οι ερωτήσεις τώρα: Μπορεί κανείς να φανταστεί την ιστορία του κινητού που αγόρασα (500Ε - αχρησιμοποίητο); Κλεμμένο; Γιατί δεν το ξεκλειδώνει η Orange; Αυτός το πούλαγε για ξεκλείδωτο ενώ ήταν κλειδωμένο και εγώ απλά ήμουν τυχερός που είχα Orange; Τι μπορώ να κάνω για να το ξεκλειδώσω; Αυτά τα site γενικά δουλεύουνε; Ξέρω ότι οι ερωτήσεις έχουν και λίγο να κάνουν με τη Γαλλία και από Ελλάδα μπορεί να μην μπορείτε να μου πείτε, αλλά θα ήθελα μια άποψη. Ευχαριστώ, trilali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα