avadonmod Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Τα τελικά αποτελέσματα είναι: Σε PC Diagnostics Tool μου έβγαλε FAIL στον HARD DISK.. Και μου βγάζει blue screen UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME και KERNEL DATA PAGE ERROR τα οποία αν δεν κάνω λάθος οφείλονται στον σκληρό.. Μου είπαν όμως ότι αν έφταιγε ο σκληρός, δεν θα μπορούσε ούτε το format να ολοκληρώσει.. Τέλος, κάτω δεξιά μου βγάζει Consider to change your Battery. Συμπεράσματα: Να βάλω έναν σκληρό δίσκο SSD από το e-shop 120 GB γύρω στα 60 ευρώ? Να αλλάξω μπαταρία γύρω στα 40-50 ευρώ? Να το πάω σε έναν τεχνικό για άνοιγμα και αλλαγή πάστας κτλπ ? Ή να δώσω 400 ευρώ και να πάρω έναν καινούργιο ?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αυτο με τον καθαρισμό και την αλλαγή πάστας πρέπει να το κανεις ετσι και αλλιώς τώρα για τον ssd αν ήμουν στην θέση σου ειχε η οχι πρόβλημα ο δίσκο θα τον έβαζα καθώτι να δεις μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον μηχανικό
avadonmod Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις γιατί είναι αναγκαία η αλλαγή πάστας και τι ακριβώς κάνει?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Η κάρτα γραφικών οπως και ο επεξεργαστής εχουν θερμωαγώγιμη πάστα ανάμεσα στην ψύκτρα, η πάστα εχει την ιδιότητα να μεταφέρει και να κατανέμει ομαλά την θερμότητα. Το θέμα ειναι οτι με τα χρόνια η πάστα αυτη ξεράινεται εως και εξαφανίζει σε ορισμένες περιπτώσεις και για αυτο εχουμε τις μεγάλες θερμοκρασίες για αυτο ειναι συνετό να κάνουμε μια αλλαγή μεσα στον χρόνο ή αν δούμε μεγάλες θερμοκρασίες ετσι ξαφνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα