Alithinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Είχα πάρει το 2009 ένα ποντίκι Microsoft Optical Basic,το οποίο χρειάστηκε να αντικαταστήσω διότι μετά από 5-6 χρόνια το αριστερό κλικ άρχισε να πιάνει μερικές φορές,και μερικές να το πατάω και να μην γίνεται registered. Πήρα λοιπόν το 'gaming' mouse της Gigabyte με αριθμό μοντέλου m6800. Στα θετικά του είναι τα 2 επιπλέον πλήκτρα που έχει στο πλάι,και το switch για αλλαγή sensitivity,με max το 1600,το οποίο έχωντας συνηθίσει τα 800 μου φάνηκε ακραίο για desktop περιβάλλον. Στα παιχνίδια είναι ανάλογα και το παιχνίδι. Το σχέδιο του m6800 είναι αρκετά όμορφο,και πάνω του βλέπω τη μούρη μου μιας και είναι γυαλισμένο σα καθρέφτης. Αυτό όμως που προσωπικά τουλάχιστον θεωρώ αρνητικό είναι το βάρος του -93 γραμμάρια. Μου φαίνεται εξαιρετικά βαρύ για ποντίκι. Είχα συνηθίσει με το Microsoft τόσα χρόνια το ελαφρύ του βάρος,και είχε γίνει σαν επέκταση του χεριού μου ένα πράμα,πήγαινε ενστικτωδώς,και πολλές φορές όταν έφτανε στην μια άκρη του mousepad το σήκωνα από κάτω στον αέρα για να το τοποθετήσω γρήγορα μακρυά απ' την άκρη για να συνεχίσω να πηγαίνω τον κέρσορα προς την ίδια κατεύθηνση. Αυτό μου είχε γίνει κάτι παραπάνω από συνήθεια - ενστικτώδες κίνηση. Δυστυχώς δεν έχω βρει online το βάρος του Microsoft Optical για να το παραθέσω για λόγους σύγκρισης, αλλά είναι απ τα ελαφρύτερα ποντίκια πιστεύω που υπάρχουν, γύρω στις 4 με 5 φορές ελαφρύτερο από αυτό της Gigabyte. Τώρα με το νέο mouse το να το σηκώνω είναι σχετικά δύσκολο λόγο του βάρους του. Βέβαια έχει sensitivity switch ώστε με λιγότερη κίνηση σε επιφάνεια του ποντικιού να μετακινείται ο κέρσορας γρηγορότερα,αλλά η συνήθεια είναι συνήθεια όμως.
mythoc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ποπο υπαρχει ακομα αυτο το ποντικι! ειχα παρει 2-3 απο το eshop σε τιμη 5-6 ευρο καποτε... πολυ βολικο! παλιες καλες εποχες που δεν ειχα απαιτησεις απο hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα