george888 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 χαίρετε παιδια. Αγόρασα και γω την προσφορά. Αντιμετωπίζω τα εξής 3 θεματάκια: lumia 630: μετά από μερικά λεπτά ομιλίας το΄άτομο που συνομιλώ με ακούει πάρα πολύ χαμηλά! δλδ η ένταση πέφτει απότομα. Το βάζω σε ανοικτη ακρόαση΄, φτιάχνει αλλά μετά απόλίγο τα ίδια. Το ξαναβάζω σε μη-ανοικτή ακρόαση και ξαναφτιάχνει αλλά μετά από λίγο τα ίδια!!! Λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ αυτό το πρόβλημα μοιάζει πολύ με ένα πρόβλημα που εμφανίζουν τα dual sim 630 και όχι αυτό που έχω (δλδ της προσφοράς). Τι λέτε να κάνω? Επιστροφή ή μήπως πρόκειται για bug και άρα να περιμένω fix από τη Microsoft καποια στιγμή; Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; asus: όταν το έβαλα να κάνει την εγκατάσταση του office προς το τέλος μου έκανε συνέχεια τους ήχους που ακούγονται όταν συνδέεις και αποσυνδέεις κάποιο usb stick, όμως δεν είχα τπτ συνδεμένο. Το έκανε πολλές φορές αλλά χωρίς να μου βγάλει κάποιο μνμ. asus: το touchpad πρέπει να είναι κάπως της πλάκας,ε? ο ήχος που άκουγες το έκανε και το encore δεν είναι τπτ
Agathoklis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 αφου ειπαμε τα ασχημα να πουμε και τα καλα για τον γερμανο, τουλαχιστον του Mall επικοινωνησα και μου ειπαν παω το απογευμα να παραλαβω το μηχανημα της αντικαταστασης. η ASUS παντως αψογη... δεν λειτουργει? το πηρατε προχτες? επιστρεψτε το, να παρετε ενα νεο μηχανακι... ουτε γκρινια, ουτε δυσκοιλιοτητα ουτε τιποτα μπαμ μπαμ. ηρθε σε 5' το mail που εκτυπωσα και δινει την εντολη και διεκρινησεις στον μεταπωλητη για την αντικατασταση του προιοντος. βεβαια σαν Ελληναρας, με ψιλοζωσαν τα φιδια για το ποσο ευκολα δεχτηκαν την αντικατασταση (μετα απο αντιστοιχη εμπειρια με το eshop με DOA) το ποσο αναμενόμενο ηταν που μπρικαρε και το δεχτηκαν αδιαμαρτυρητα ..... 2
giorgos_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 αφου ειπαμε τα ασχημα να πουμε και τα καλα για τον γερμανο, τουλαχιστον του Mall επικοινωνησα και μου ειπαν παω το απογευμα να παραλαβω το μηχανημα της αντικαταστασης. η ASUS παντως αψογη... δεν λειτουργει? το πηρατε προχτες? επιστρεψτε το, να παρετε ενα νεο μηχανακι... ουτε γκρινια, ουτε δυσκοιλιοτητα ουτε τιποτα μπαμ μπαμ. ηρθε σε 5' το mail που εκτυπωσα και δινει την εντολη και διεκρινησεις στον μεταπωλητη για την αντικατασταση του προιοντος. βεβαια σαν Ελληναρας, με ψιλοζωσαν τα φιδια για το ποσο ευκολα δεχτηκαν την αντικατασταση (μετα απο αντιστοιχη εμπειρια με το eshop με DOA) το ποσο αναμενόμενο ηταν που μπρικαρε και το δεχτηκαν αδιαμαρτυρητα ..... Υπάρχουν και επαγγελματίες στο χώρο τελικά...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν και επαγγελματίες στο χώρο τελικά... Βασικα, εφοσον ηταν μεσα στις πρωτες μερες απ' την αγορα.. και να μην υπηρχε συνεννοηση με την Asus, ο Γερμανος ηταν υποχρεωμενος να προσφερει υπηρεσιες DOA στον αγοραστη.
giorgos_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Βασικα, εφοσον ηταν μεσα στις πρωτες μερες απ' την αγορα.. και να μην υπηρχε συνεννοηση με την Asus, ο Γερμανος ηταν υποχρεωμενος να προσφερει υπηρεσιες DOA στον αγοραστη. Έχεις δίκιο, αλλά πρώτα σου βγάζουν το λάδι για να στο αλλάξουν όπως έμενα απο πλαίσιο και multirama παλιότερα και μια ερώτηση για όποιοn ξέρει, τι microSD προτείνεται για το Asus?. τα 32 giga είναι λίγα τελικά
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Βασικα, εφοσον ηταν μεσα στις πρωτες μερες απ' την αγορα.. και να μην υπηρχε συνεννοηση με την Asus, ο Γερμανος ηταν υποχρεωμενος να προσφερει υπηρεσιες DOA στον αγοραστη. Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι το doa δεν είναι υποχρεωτικό για το μαγαζί
MARSPI7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι το doa δεν είναι υποχρεωτικό για το μαγαζί Εμένα στον Γερμανό μου ειπαν 15 μέρες DOA
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εμένα στον Γερμανό μου ειπαν 15 μέρες DOA Ναι εννοώ ότι κάποια μαγαζιά δίνουν και κάποια όχι (και διαφέρει και η διάρκεια) αλλά δεν είναι υποχρεωτικό
aekfc212 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 με πηραν κ εμενα σημερα οτι εφτασε στο καταστημα ουτε 2 μερες για χαλκιδα.θα το παρω αυριο ομως λογω δουλειας ελπιζω να μην εχω κ εγω την τυχη του φιλου πιο πανω.αντε να φυγει το κινητο τωρα να παρουμε καμια θηκη κ προφυλαξη οθονης.εχετε να προτεινεται κατι;
MARSPI7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ναι εννοώ ότι κάποια μαγαζιά δίνουν και κάποια όχι (και διαφέρει και η διάρκεια) αλλά δεν είναι υποχρεωτικό Κατάλαβα τι εννοούσες,είπα τι μου είπαν στον Γερμανό. Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό το doa,νομίζω πρέπει να υπάρχει σχετική νομοθεσία.Πρέπει να κοιτάμε και τους ορους χρήσης του κάθε καταστήματος όταν αγοράζουμε. 1
giorgos_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 με πηραν κ εμενα σημερα οτι εφτασε στο καταστημα ουτε 2 μερες για χαλκιδα.θα το παρω αυριο ομως λογω δουλειας ελπιζω να μην εχω κ εγω την τυχη του φιλου πιο πανω.αντε να φυγει το κινητο τωρα να παρουμε καμια θηκη κ προφυλαξη οθονης.εχετε να προτεινεται κατι; εγώ τσίμπησα Site: αυτήν
Agathoklis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 και μια ερώτηση για όποιοn ξέρει, τι microSD προτείνεται για το Asus?. τα 32 giga είναι λίγα τελικά αυτο που να κοιταξεις σιγουρα ειναι να ειναι class 10. (το class δειχνει την ταχυτητα εγγραφης και μεταφορας) 1
giorgos_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 αυτο που να κοιταξεις σιγουρα ειναι να ειναι class 10. (το class δειχνει την ταχυτητα εγγραφης και μεταφορας) like Site: this?
nokse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχεις δίκιο, αλλά πρώτα σου βγάζουν το λάδι για να στο αλλάξουν όπως έμενα απο πλαίσιο και multirama παλιότερα και μια ερώτηση για όποιοn ξέρει, τι microSD προτείνεται για το Asus?. τα 32 giga είναι λίγα τελικά Φιλε μου ποση ελευθερη μνημη εχεις ??
x_vagos_x Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Guys για όποιον δεν το βρίσκει, παρήγγειλα χθες στο κατάστημα Γλυφάδας (Μεταξά) ένα. θα παραλάβουν Δευτέρα-Τρίτη μου είπαν. Εγώ το βρήκα στο κατάστημα του Metro Mall σήμερα. Δεν έχω ακυρώσει από το άλλο κατάστημα. Όποιος το θέλει, pm να του πω όταν ακυρώσω να το τσιμπήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα