kafegeo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Η τιμή της ταμπλέτας πλέον στα 299. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει και άλλο.
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Η τιμή της ταμπλέτας πλέον στα 299. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει και άλλο. Όντως σε ένα κατάστημα το έχει 299€. Πάντως στο site του Γερμανού δεν βλέπω ακόμα την προσφορά edit: τώρα βλέπω ότι την έχει στο ψηφιακό φυλλάδιο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Όντως σε ένα κατάστημα το έχει 299€. Πάντως στο site του Γερμανού δεν βλέπω ακόμα την προσφορά edit: τώρα βλέπω ότι την έχει στο ψηφιακό φυλλάδιο Έχεις κάποιο λινκ του ψηφιακού φυλλαδίου?
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Έχεις κάποιο λινκ του ψηφιακού φυλλαδίου? Δες εδώ, δε θυμάμαι σε πια σελίδα. Από την δεξιά πλευρά είναι πάντως ολοσέλιδο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=141¤tCMSArticleId=141&attributeToSort=5&banner=11120 1
MARSPI7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Αγόρασα σήμερα το πρωί το ASUS από Γερμανό Κερατσινίου,μπήκα, ρώτησα ,είχαν, και το πήρα. Εξυπηρέτηση άψογη,το κινητό πουλήθηκε και βγήκε σχεδόν τσάμπα το ASUS. 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τελικά όσοι είχαν αρχικά προβλήματα διαθέσιμοτητας βγάλαν κάποια άκρη?
nokman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 χαίρετε παιδια. Αγόρασα και γω την προσφορά. Αντιμετωπίζω τα εξής 3 θεματάκια: lumia 630: μετά από μερικά λεπτά ομιλίας το΄άτομο που συνομιλώ με ακούει πάρα πολύ χαμηλά! δλδ η ένταση πέφτει απότομα. Το βάζω σε ανοικτη ακρόαση΄, φτιάχνει αλλά μετά απόλίγο τα ίδια. Το ξαναβάζω σε μη-ανοικτή ακρόαση και ξαναφτιάχνει αλλά μετά από λίγο τα ίδια!!! Λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ αυτό το πρόβλημα μοιάζει πολύ με ένα πρόβλημα που εμφανίζουν τα dual sim 630 και όχι αυτό που έχω (δλδ της προσφοράς). Τι λέτε να κάνω? Επιστροφή ή μήπως πρόκειται για bug και άρα να περιμένω fix από τη Microsoft καποια στιγμή; Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; asus: όταν το έβαλα να κάνει την εγκατάσταση του office προς το τέλος μου έκανε συνέχεια τους ήχους που ακούγονται όταν συνδέεις και αποσυνδέεις κάποιο usb stick, όμως δεν είχα τπτ συνδεμένο. Το έκανε πολλές φορές αλλά χωρίς να μου βγάλει κάποιο μνμ. asus: το touchpad πρέπει να είναι κάπως της πλάκας,ε?
giorgos_g Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 χαίρετε παιδια. Αγόρασα και γω την προσφορά. Αντιμετωπίζω τα εξής 3 θεματάκια: lumia 630: μετά από μερικά λεπτά ομιλίας το΄άτομο που συνομιλώ με ακούει πάρα πολύ χαμηλά! δλδ η ένταση πέφτει απότομα. Το βάζω σε ανοικτη ακρόαση΄, φτιάχνει αλλά μετά απόλίγο τα ίδια. Το ξαναβάζω σε μη-ανοικτή ακρόαση και ξαναφτιάχνει αλλά μετά από λίγο τα ίδια!!! Λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ αυτό το πρόβλημα μοιάζει πολύ με ένα πρόβλημα που εμφανίζουν τα dual sim 630 και όχι αυτό που έχω (δλδ της προσφοράς). Τι λέτε να κάνω? Επιστροφή ή μήπως πρόκειται για bug και άρα να περιμένω fix από τη Microsoft καποια στιγμή; Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; asus: όταν το έβαλα να κάνει την εγκατάσταση του office προς το τέλος μου έκανε συνέχεια τους ήχους που ακούγονται όταν συνδέεις και αποσυνδέεις κάποιο usb stick, όμως δεν είχα τπτ συνδεμένο. Το έκανε πολλές φορές αλλά χωρίς να μου βγάλει κάποιο μνμ. asus: το touchpad πρέπει να είναι κάπως της πλάκας,ε? Δεν ξέρω να σου πω για το κινητό μιας και δεν το έχω ανοίξει ακόμα Όταν έκανα εγκατάσταση το office δεν παρατήρησα τίποτα ήχους Ναι είναι της πλάκας... 1
Agathoklis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 To office αν δεν το εγκαταστησεις σε αυτον τον υπολογιστη, μπορεις με αυτον τον κωδικο να τα εγκαταστησεις σε αλλον? (θεωρητικά εχεις την αδεια, μπορει να μεταβιβαστει σε αλλο μηχανημα?)
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Γιατί σκέψου να προσπαθείς να δουλέψεις με ποντίκι και συνέχεια να σταματάει να λειτουργεί η ακόμα χειρότερα να προσπαθείς να τρέξεις κάτι από τον σκληρό και να χάνετε η σύνδεση συνέχεια... Eσυ οποτε δουλευεις με ποντικι ανεβοκατεβαζεις την οθονη? Δε χανει συνεχεια την επαφη,αλλα μερικες φορες την ωρα που πας να αλλαξεις την γωνια της οθονη και οχι παντα! Στις περιπτωσεις που χανεται με το παραμικρο κουνημα,το στελνεις για doa,γιατι δεν ειναι φυσιολογικη,σε τετοια επιπεδα ,η αποσυνδεση. Για το δισκο,ειναι ενα θεμα γιατι μπορει να σε πεταξει εξω,την ωρα που εργαζεσαι σε κατι και να χασεις αυτο που κανεις!Και παλι αν χανεται με το παραμικρο τοτε,ειναι προβλημα και οχι στην συνηθη μορφη του προβληματος,που ειναι η μεγαλη μετακινηση της γωνιας στην οθονη! Γενικα,προβλημα αποσυνδεσης θα συναντισεις σε ολα τα tablet με αποσπομενο πληκτρολογια,αλλα στο t100,λογο του χαμηλου budget,δε του εδωσαν την καταλληλη προσοχη και εχουμε λιγο χειροτερα αποτελεσματα απο τα πιο ακριβα και ποιοτικα 2σε1! 2
george888 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 παντος παιδια το κινητο το επιασα στα χερια μου και απο ποιοτητα σκιζει...ασχετα που εχω το Lumia 1020 αλλα για 2η συσκευη ζηλεψα...ασχετα που θα το δωσω στον father.
georgepant Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αυριο μου ειπαν οτι θα το εχω οποίος θελει το τηλεφωνο πμ
nokse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Θα μπορούσε καποιος κατοχος να μας πει ποσο ελευθερο χωρο εχει στο c: μετα τα windows updates?ευχαριστω πολυ.
Agathoklis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 παιδακια... το δικο μου μπρικαρε... το φορτησα ολο το βραδυ και το ανοιξα εχτες το μεσημερι .. εκανα τα updates, το αφησα πηγα για δουλεια και γυριζοντας ειχε μπρικαρει.... μονο το φωτακι της φορτισης αναβει... μιλησα με asus και μου ειπαν να το παω για αμεση αντικατασταση στον γερμανο... την τυχη μου μεσα!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μεγαλη ατυχια.. Ελπιζω να σου βρουν γρηγορα κομματι για αντικατασταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα