zizu10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Πήγα σήμερα σε κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας, την προσφορά δεν την γνώριζε ο υπάλληλος και μου λέει ότι έχουν απόθεμα και μπορεί να μου το φέρει απο βδομάδα εφόσον το παραγγείλω. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μου ζήτησε "Μία μικρή προκαταβολή 50 ευρώ" για να το παραγγείλουν. Το προιόν το διαφημίζουν από το Σάββατο και όσοι τηλεφώνησαν είτε τους έγραψαν είτε τους είπαν ότι δεν υπάρχει και τώρα ζητάνε προκαταβολή για να το φέρουν!! Τριτοκοσμικές καταστάσεις για άλλη μία φορά...
ge-lyk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ....τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να το αγοράσεις 2 μέρες πριν την προσφορά (δεν το λέω τυχαία, έτσι την πάτησα εγώ) ή να πετύχεις την προσφορά και να περνάς όλα τα παραπάνω......
history Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Να καταθέσω και γω τη δική μου εμπειρία...Δευτέρα πρωί πηγαίνω σε κατάστημα, ο πωλητής συμβουλεύεται το διαφημιστικό που βρισκόταν και στις εφημερίδες, μπαίνει στο σύστημα, μου ανακοινώνει ότι είναι διαθέσιμο (όχι στο κατάστημα) για παραλαβή την Τετάρτη, τον ρώτησα αν μπορώ να το παραγγείλω, επέλεξα χρώμα κινητού, έδωσα προκαταβολή 50 ευρώ -εγώ όρισα το ποσό-, κράτησε τα στοιχεία μου. Σήμερα μου τηλ. ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή στο κατάστημα, πέρασα και την πήρα...
Agathoklis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 μιλησα με τον Γερμανο στο mall και εχει διαθεσιμο εκανα κρατηση και θα παω 18 30 να τα παρω.... μεχρι να τα παρω στα χερια μου κανω κρατει στον ενθουσιασμο...
giorgos_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελικά το κατάστημα που το είχα παραγγείλει δεν το έφερε, έτσι άρχισα τα τηλέφωνα και το βρήκα σε ενα κατάστημα κοντά στην δουλειά, το καπάρωσα και πήγα και το πήρα. Το ταμπλετάκι απλά καταπληκτικό, από αυτό γράφω τώρα, δεν έχει κανένα diskonnect μέχρι στιγμής, το ασύρματο ποντίκι που του έβαλα δουλεύει απροβλημάτιστα. Κλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους το πήραν και θα το πάρουν 2
mpompo13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Παιδια το πήρα και εγώ... Γενικά πολύ ωραίο... μόνο μία παρατήρηση για το dock του Asus. Είναι κ σε εσας λίγο "ανισόπεδο", δηλαδή σε εμένα η επάνω αριστερή γωνία είναι πιο χαμηλά απο το γύρω πλαστικό ενώ αντίστοιχα η επάνω δεξιά γωνία είναι πιο ψηλά από το τριγύρω πλαστικό. Είναι πρόβλημα αυτό και πρέπει να το πάω πίσω; Τελικά το κατάστημα που το είχα παραγγείλει δεν το έφερε, έτσι άρχισα τα τηλέφωνα και το βρήκα σε ενα κατάστημα κοντά στην δουλειά, το καπάρωσα και πήγα και το πήρα. Το ταμπλετάκι απλά καταπληκτικό, από αυτό γράφω τώρα, δεν έχει κανένα diskonnect μέχρι στιγμής, το ασύρματο ποντίκι που του έβαλα δουλεύει απροβλημάτιστα. Κλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους το πήραν και θα το πάρουν Καλορίζικο (και καλοτάξιδο μιας και είναι κυρίως για φορητότητα) σου εύχομαι. Από περιέργια το πρόβλημα με το (μάλλον) στραβοκολλημένο touchpad στο dock το έχει το δικό σου ή είναι εντάξει;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Όσοι παραλάβατε αν μπορείτε γράψτε μας είτε εδώ είτε στο thread του ταμπλετ για το αν αντιμετωπίζετε κάποιο απ τα hardware θέματακια που προανέφερθηκαν.
giorgos_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλορίζικο (και καλοτάξιδο μιας και είναι κυρίως για φορητότητα) σου εύχομαι. Από περιέργια το πρόβλημα με το (μάλλον) στραβοκολλημένο touchpad στο dock το έχει το δικό σου ή είναι εντάξει; μια χαρά είναι 1
aekfc212 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 κ σε εμενα μια απο τα ιδια εδω στην χαλκιδα τηλεφωνο απο δευτερα κ δεν ηξεραν τιποτα, τους εξηγω κ αφου βγαλαμε ακρη μου ειπαν οτι δεν εχουν διαθεσιμο κστο καταστημα παρα μονο κατοπιν παραγγελιας αλα επρςπε να παω απο εκει.τους ειπα οτι δεν μπορω λογω δουλειας παρα μονο σημερα κ αφου δεν εβγαλα ακρη πηγα σημερα εντελει στο καταστημα κ του λεω να σου δωσω στοιχεια για να το κρατησεις.βρησκει μεσω του υπολογιστη οτι υπαρχει διαθεσιμο κ αυτο κ το κινητο σε μαυρο αμεσα ,λευκο κ πορτοκαλι σε 10 μερες αργοτερα. τεσπα του λεω οκ για το μαυρο κ μου λεει αν θες να το παραγγειλεις τωρα πρεπει να δωσεις προαταταβολη ενα κατοσταρικο κ μου επεσαν τα μουτρα κατω γατο ειχα 25 ευρω επανω μου κ με τα χιλια ζορια δεχτηκε ο υπευθυνος γιατι με ειδε οτι το ηθελα κ αφου θα παραλαβω την αλλη εβδομαδα λογικα.ελεος μιλαμε με την πολιτικη του γερμανου αλλο καταστημα δεν ζηταει τιποτα κ αλλο εκατο ευρω.μακαρι να τα αξιζει τα λεφτα το ασυς τελικα.απο ενα νετμπουκ παλι της ασυςο (1000h) θα παω σε αυτο που μου εχει βγει σκυλι.
Agathoklis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 παιδακια εγω το πηρα τελικα, απο το mall ολα καλα το εβαλα να φορτιζει 8 ωρες που λεει το manual παντως πολυ ταλαιπωρια
kukukali Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αυτό που μου έχει φίλος μου σαν μείον είναι η πολύ αργή φόρτιση.
giorgos_g Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αυτό που μου έχει φίλος μου σαν μείον είναι η πολύ αργή φόρτιση. κάπου διάβασα ότι με ένα bios update διορθώνετε
george888 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Κάποιος που το έχει ήδη να μας πει τι updates πρέπει να κάνουμε οποσδηποτε για να λειτουργεί σωστά το ταμπλετ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μολις επικοινωνησε μαζι μου το καταστημα Γερμανου απ' οπου εκανα την παραγγελια και μπορω να περασω να παραλαβω καθως εχει φτασει στο καταστημα απ' το πρωι η παραγγελια μου. Ολα παν μεχρι στιγμης καλυτερα απ 'οτι τα περιμενα!Edit : μόλις επικοινώνησε πάλι το κατάστημα μαζί μου και μου είπαν ότι είχε γίνει κάποιο λάθος στον κωδικό παραγγελίας και έφτασε κάτι άλλο στο κατάστημα απαυτο που παρήγγειλα (δεν μου είπε τι). Μου πρότεινε αν θέλω να περάσω να πάρω την προκαταβολή μου πίσω αλλιώς μου εγγυάται προσωπικά ότι θα είναι εκεί η παραγγελία μου το Σάββατο.Τι να πει κανείς... Τελικά ήταν όντως όλα πολύ καλά για να παραμείνουν έτσι ως το τέλος! Edit_2: Eλπιζω να μην το τσιμπησε κανας υπαλληλος και μπηκα εγω σε 2η μοιρα για το Σαββατο
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Κάποιος που το έχει ήδη να μας πει τι updates πρέπει να κάνουμε οποσδηποτε για να λειτουργεί σωστά το ταμπλετ. κάνε ό,τι βρίσκει από μόνο του, δεν έχει κάποιο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα