dimosfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα αγόρασα ένα asus t100 πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πλ θετικές . ωστόσο με το κούνημα της οθόνης έχανε επαφή με την βάση και αναγκάστικα το πάω πίσω για αλλαγή..και το δεύτερο έκανε ακριβώς το ίδιο. είναι συνιθισμένο αυτό? Όχι! Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? Επεξεργασία από ektor7, 30 June 2014 - 02:36 PM. Όχι! Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? Επεξεργασία από ektor7, 30 June 2014 - 02:36 PM. http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/page-81απο εδώ όποιος θέλει το διαβάζει... Για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιεί το usb της βάσης για σκληρο ή ποντίκι το ποιο πιθανό είναι να μην του κάνει...για μένα ας πούμε δεν έκανε και κράτησα τα λεφτά μου για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
george888 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όχι!Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? Επεξεργασία από ektor7, 30 June 2014 - 02:36 PM. http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/page-81απο εδώ όποιος θέλει το διαβάζει... Για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιεί το usb της βάσης για σκληρο ή ποντίκι το ποιο πιθανό είναι να μην του κάνει...για μένα ας πούμε δεν έκανε και κράτησα τα λεφτά μου για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Ο λογος που δεν κανει για mouse η σκληρο?
dimosfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ο λογος που δεν κανει για mouse η σκληρο? Γιατί σκέψου να προσπαθείς να δουλέψεις με ποντίκι και συνέχεια να σταματάει να λειτουργεί η ακόμα χειρότερα να προσπαθείς να τρέξεις κάτι από τον σκληρό και να χάνετε η σύνδεση συνέχεια...
george888 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 εγω παντος το παραγγειλα θα κανω και το σταυρο μου να μην εχω θεμα γτ φτανει ποια η κοροιδια με την samsung με το note 10.1 το ποτε θα παρει update και γενικα τα βαρεθηκα ολα τα android πηγα σε windows phone 8 βρηκα την υγεια μου και τωρα παω στο ταμπλετ σε windows ....
kamui Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 εγω παντος το παραγγειλα θα κανω και το σταυρο μου να μην εχω θεμα γτ φτανει ποια η κοροιδια με την samsung με το note 10.1 το ποτε θα παρει update και γενικα τα βαρεθηκα ολα τα android πηγα σε windows phone 8 βρηκα την υγεια μου και τωρα παω στο ταμπλετ σε windows .... Δεν φταίει το android γι αυτό, όπως καλά λες, αλλά οι 5κ@τ0εταιρείες που κοιτάνε να βγάλουν 954386539 μοντέλα και όχι 3-4 και καλά. Ακόμη το μάθημα δεν το πήραν από το μηλαράκι (που δεν γουστάρω μία βεβαια). Πάρε nexus ή κανά Moto G να βρεις την υγειά σου 1
zacharis1955 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιεί το usb της βάσης για σκληρο ή ποντίκι το ποιο πιθανό είναι να μην του κάνει... Γιατί σκέψου να προσπαθείς να δουλέψεις με ποντίκι και συνέχεια να σταματάει να λειτουργεί η ακόμα χειρότερα να προσπαθείς να τρέξεις κάτι από τον σκληρό και να χάνετε η σύνδεση συνέχεια... Εγώ το χρησιμοποιώ με USB ασύρματο ποντίκι κλπ αρκετό καιρό (~6 μήνες) βέβαια πάντα με αυτή τη θήκη: http://www.ebay.com/itm/Brown-Triple-Leather-Keyboard-Stand-Case-Cover-For-Asus-Transformer-Book-T100TA-/321273278914?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item4acd6131c2 και σε σταθερή επιφάνεια και δεν χάνει ποτέ την σύνδεση με το πληκτρολόγιο... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από zacharis1955
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 και γω το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα με το πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι, όχι μόνο σε σταθερή επιφάνεια....δεν έχει χάσει τη σύνδεση ποτέ! Δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλο θέμα!
george888 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν φταίει το android γι αυτό, όπως καλά λες, αλλά οι 5κ@τ0εταιρείες που κοιτάνε να βγάλουν 954386539 μοντέλα και όχι 3-4 και καλά. Ακόμη το μάθημα δεν το πήραν από το μηλαράκι (που δεν γουστάρω μία βεβαια). Πάρε nexus ή κανά Moto G να βρεις την υγειά σου Εχω ηδη απο την μλκια της vodafone το 1020....εχω βρει την υγεια μου.Δουλεψα λιγο και ενα encore και μου αρεσε το περιβαλλον πιστευω θα μεινω ευχαριστημενος.
mpompo13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Παιδια το πήρα και εγώ... Γενικά πολύ ωραίο... μόνο μία παρατήρηση για το dock του Asus. Είναι κ σε εσας λίγο "ανισόπεδο", δηλαδή σε εμένα η επάνω αριστερή γωνία είναι πιο χαμηλά απο το γύρω πλαστικό ενώ αντίστοιχα η επάνω δεξιά γωνία είναι πιο ψηλά από το τριγύρω πλαστικό. Είναι πρόβλημα αυτό και πρέπει να το πάω πίσω;
Agathoklis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ποιο χαλι αλυσιδα δεν γινεται .... την δευτερα δεν υπηρχε πουθενα... εχτες πηγα και εκανα παραγγελια σε Γερμανο στους Αγιους Αναργυρους , καταστημα και το εγραψαν οχι σε υπολογιστη αλλα σε τεφτερι!!!! μου λενε θα σας ειδοποιησουμε για το ποτε θα το παραλαβετε.... και μην ανηχυχητε υπαρχει διαθεσιμοτητα μετρια... σημερα παιρνω στο καταστημα και μου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον.... και οταν τους ρωταω εχτες που ηταν διαθεσιμο γιατι δεν το κρατησαν, μου απαντησαν οτι ενα ατομο παραγγελνει στο μαγαζι. παιρνω τηλεφωνο στο τηλεφωνικο τωρα... μου λενε το ταμπλετ υπαρχει το κινητο δεν υπαρχει ουτε στην αποθηκη... "μπορειτε να το παρετε απο το Χαιδαρι το ταμπλετ, αλλα δεν εχει το νοκια..." για ποσο βλακες μας εχουν???? οσοι κανατε παραγγελιες καντε ενα τηλεφωνο στο καταστημα οτι ερχετε σιγουρα το μηχανακι, για να μην περιμενετε τζαμπα!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Διαβαζοντας αυτο, αρχιζω και νιωθω λιγο καλυτερα που απο εμενα ζητησαν προκαταβολη 20€. οσοι κανατε παραγγελιες καντε ενα τηλεφωνο στο καταστημα οτι ερχετε σιγουρα το μηχανακι, για να μην περιμενετε τζαμπα! Παντως Αγαθοκλή ψαξ' το λιγακι ακομα, ισως σε καποιο αλλο καταστημα να σε εξυπηρετησουν.
Agathoklis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 εδω στο τηλεφωνικο μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο νοκια... και ισως θα εχουν απο αυριο.... βαζουν προσφορες τις οποιες εκ των προταιρων δεν εχουν αποθεμα να τις εκτελεσουν. Τελοςπαντων... εκανα μια τελευταια προσπαθεια σε αλλο καταστημα (δεν λεω σε ποιο) που ειπαν οτι μπορει να το εχουν το απογευμα απο μη παραλαβη....
giorgos_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και σε εμένα μου είπαν πριν λίγο σε τηλεφώνημα που τους έκανα οτι δεν είναι σίγουροι αν έχουν απόθεμα για το νοκια και εν μέσο πλην σαφώς ότι δεν είναι σίγουροι ούτε για το τάμπλετ... τι να πω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Hταν αναμενομενο οτι δεν θα υπηρχε αποθεμα μεχρι τις 31 του μηνος οπως αναγραφεται στο φυλλαδιο... Αλλα περιμενα σιγουρα να υπηρχε αρκετο αποθεμα για μιας βδομαδας απροβληματιστες παραγγελιες.
saxos55 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Γράφω στα πολύ γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω. Τηλέφωνο σε 6 καταστήματα Δευτέρα πρωί, τα 4 δεν είχαν ιδέα και τους εξηγώ εγώ, τα 2 μου ζήτησαν αν θέλω να αφήσω στοιχεία να μου κρατήσουν κομμάτι. Πάω σε κατάστημα Δευτέρα 11:00, αφήνω στοιχεία, παραγγέλνω. Μου λένε Τετάρτη. Τρίτη με παίρνουν τηλ ότι Τετάρτη θα το έχω. Σήμερα Τετάρτη 12:30 περνάω από εκεί, δεν έχει έρθει. "Μην ανησυχείτε, θα έρθει". -"Μα σε 2μιση ώρες κλείνετε!" -[Μούγγα] Κατάλαβα λέω. Σπίτι, τηλέφωνο σε 2-3 κοντινά καταστήμα, δεν υπάρχει πουθενά (δεν έφεραν και τα πούλησαν, δεν υπάρχει) Τηλέφωνο στα κεντρικά στο 8001140000. Τους λέω για την προσφορά, ότι έχω παραγγείλει από Δευτέρα για Τετάρτη και τίποτα. Χτυπάει στον υπολογιστή. Στο Χαϊδάρι μόνο το tablet, το κινητό πουθενά. Της λέω: Η προσφορά τρέχει από Δευτέρα, το φυλλάδιο κυκλοφόρησε το Σ/Κ στις εφημερίδες σε 200.000+ αντίτυπα και εσείς έχετε 1 tablet και καθόλου κινητά; -Εεεεεεεεεεεεεε -Δώσε υπεύθυνο -Θα πρέπει να αφήσετε στοιχεία να σας πάρουμε εμείς -Θα περιμένω στη γραμμή, έχω χρόνο -Ξέρετε, -Κατάλαβα. Σημειώστε. Δίνω στοιχεία, είμαι σε αναμονή. Προτείνω σε όσους φίλους το θέλουν ανάλογη επικοινωνία με τα κεντρικά. Καλές οι συζητήσεις σε φόρουμ, αλλά δε λύνουν θέματα, μόνο ενημερώνουν. Η πρακτική τους είναι παράνομη, την έχουν εφαρμόσει και άλλοι με..πασχαλινά αρνιά. Πρέπει όταν διαφημίζεις προσφορά, να υπάρχει το ανάλογο στοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα