Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100TA+ Δωρο το Nokia Lumia 630

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω δουλεψα λιγο το toshiba encore και με συγκριση με το note 10.1 ηταν πολυ καλητερο, ενταξειμπορει να υστερουν σε θεμα εφαρμογες αλλα το μικρο του εβαζε τα γυαλια ειδικα σε θεμα ανταποκρισεις και touch επαθα πλακα σε dekstop περιβαλλον δεν ειχα καμια αστοχια touch και παραξενευτικα παρα πολυ.....

Σε εφαρμογές σε επίπεδο store υστερούν ακόμα ναι, αλλά δεν έχεις τον περιορισμό του Store, τρέχεις desktop εκδόσεις από τα πάντα! Σαν κανονικός υπολογιστής που είναι και tablet

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το αγόρασα ήδη από κατάστημα Γερμανού των Βορίων προαστίων.

Αν θέλετε να το δείτε υπάρχει ανοιχτό  στο Γερμανό του Χαϊδαρίου. το οποίο για ευνόητους λόγους δεν το αγόρασα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια αλλα για καποιον που παιρνει το Asus και δεν θελει το κινητο τι να το κανει; Ειναι διαφορετικη περιπτωση απο κατι αλλες...Προσωπικη γνωμη παντα..

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ περίπου με τον Inler. Ήμουν έτοιμος αν όχι αυτή τη βδομάδα,

την επόμενη να χτυπήσω το συγκεκριμένο tablet. Και βγήκε αυτή η προσφορά.

Το κινητό δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι να το κάνω; Να το φάω; 

Θα μου πείς, χάρισέ το.

Αν είχα την οικονομική άνεση να το χαρίσω, δε θα αγόραζα το T100TA, αλλά το Surface Pro 3.

Επίσης, η προσφορά ακόμα τρέχει. Όποιος θέλει, ας την εκμεταλλευτεί.

Άλλο πράγμα αγοράζω κάτι στις προσφορές και μόλις τελειώσουν το πουλάω σε αυξημένη τιμή

για να κονομήσω, άλλο αγοράζω δύο πράγματα που είναι μαζί σε προσφορά και πουλάω αυτό που

δε θέλω (στην κανονική ή μειωμένη τιμή του εννοείται). Έτσι δεν είχε γίνει και με τη

φωτογραφική της Samsung από Amazon που έδινε δώρο το tablet?

Κάποιοι θέλανε τη φωτογραφική, άλλοι το tablet και βγήκαν όλοι κερδισμένοι.

• Like 4
Δημοσ.

Και εγω ετσι το βλεπω ρε παιδια..Ηθελα το tablet αλλα για 330 ειναι πολλα...Τωρα με την ευκαιρια του κινητου το σκεφτομαι...

Δημοσ.

Και εγω ετσι το βλεπω ρε παιδια..Ηθελα το tablet αλλα για 330 ειναι πολλα...Τωρα με την ευκαιρια του κινητου το σκεφτομαι...

Βρες και κάποιον που να τον ενδιαφέρει το κινητό και χτύπα το να βολευτείτε και οι 2! Αξίζει

Δημοσ.

Ίσως έχει κάποιο θέμα η συσκευή σου φίλε, δεν ισχύει γενικά αυτό. Κουνιέται ελαφρώς αλλά δε χάνει τη σύνδεση ποτέ!. Γενικά η προσφορά είναι άψογη, το t100 είναι σούπερ μηχάνημα και στην τιμή αυτή είναι χάρισμα απλά!

5 συσκευές έχω δει  από διαφορετικά μαγαζιά αγορασμένα και όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα....και αν μπείτε στο topic για το t100 εδώ και ρωτήσετε θα σας πουν ότι όλοι το έχουν...εγώ στην θέση σας θα το έψαχνα περισσότερο....2 άλλαξα εγώ με doa σε μία μέρα και τελικά μου έκαναν επιστροφή χρημάτων

Δημοσ.

5 συσκευές έχω δει  από διαφορετικά μαγαζιά αγορασμένα και όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα....και αν μπείτε στο topic για το t100 εδώ και ρωτήσετε θα σας πουν ότι όλοι το έχουν...εγώ στην θέση σας θα το έψαχνα περισσότερο....2 άλλαξα εγώ με doa σε μία μέρα και τελικά μου έκαναν επιστροφή χρημάτων

Επειδή παρακολουθώ και το θέμα του t100 δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί αλλά ίσως έχεις δίκιο! Ότι κουνιέται είναι σίγουρο, συμβαίνει σε όλα, αλλά αν κουμπώσει σωστά δεν χάνει τη σύνδεση...τι να πω, ίσως είναι θέμα παρτίδας

Δημοσ.

Από οργάνωση ο Γερμανός άλλο πράγμα..

Στα καταστήματα δεν ξέρουν για την προσφορά και στο τηλεφωνικό τους κέντρο δεν ξέρουν αν θα ανέβει στο ίντερνετ. Αλλά η διαφήμιση στις εφημερίδες και στην ιστοσελίδα τους μια χαρά υπήρχε..

Δημοσ.

Επειδή παρακολουθώ και το θέμα του t100 δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί αλλά ίσως έχεις δίκιο! Ότι κουνιέται είναι σίγουρο, συμβαίνει σε όλα, αλλά αν κουμπώσει σωστά δεν χάνει τη σύνδεση...τι να πω, ίσως είναι θέμα παρτίδας

Nα διευκρινησουμε κατι.

Στα περισσοτερα,οταν κανεις μεγαλη κλιση του tablet μπορει καποιες φορες να χασει επαφη για κλασματα δευτερολεπτου!Αυτο ειναι προβλημα μονο οταν εχεις συνδεδεμενο καποιο εξωτερικο δισκο στο dock.

Το οτι χανει ευκολα,δε θα το ελεγα,οπως επισης οτι δεν χανει καθολου!

Στους περισσοτερους,επειδη παρακολουθω το συγκεκριμενο tablet απο την αρχη της κυκλοφοριας του,το προβλημα ειναι εμφανες,αλλα οχι τοσο τραγικο.Επισης σε αρκετα κοματια παρουσιαζεται πολυ πιο ευκολη αποσυνδεση,απ'οτι συμβαινει στα περισσοτερα και σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι δυσκολη η χρηση και πρεπει να φευγει για αλλαγη!

Γενικα ομως δεν ειναι τοσο συχνη η αποσυνδεση,που μπορεις να το συνηθισεις!

Μιλαμε για low budget  2 σε 1.Αν σ'αρεσει.Αν δε σ'αρεσει δωσε 600-700ευρω για πιο ποιοτικο windows tablet με αποσπομενο πληκτρολογιο ή πηγενε σε κινεζικα android tablet και παρε ενα bluetooth keyboard και προσποιησου οτι εχει laptop και tablet μαζι!

• Like 4
Δημοσ.

Παιδακια το πηρε κανεις στα χερια του?

ολα καλα? εχει κανα προβλημα σχετικα με την συνδεση ταμπλετ-βασης οπως περιγραφει το παλικαρι απο πανω?

• Moderators
Δημοσ.

Εκανα παραγγελια. Την Πεμπτη θα παραλαβω και ηθελε και ελαχιστη προκαταβολη 20€.

Η προκαταβολή για αγορες από "αποσταση" τουλάχιστον, απαγορευεται!

Αναφέρεται ρητα στον σχετικο νομο. Αν περασες από κατάστημα αλλαζει πιθανον το πραγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...