zacharis1955 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Με σύγκριση τα καινουρια 8αρια ταμπλετ όπως dell venue 8 pro,Toshiba encore 8 έχουν εφαμιλες αποδόσεις?Πρόκειται για διαφορετικής κατηγορίας προϊόντα άρα όχι άμεσα συγκρίσιμα... τελικά είναι μόνο στα καταστήματα;Ναί...
dimosfc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 το tablet δεν αξίζει σχεδόν όλα χάνουν την σύνδεση με την βάση με το παραμικρό κούνημα
george888 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 το tablet δεν αξίζει σχεδόν όλα χάνουν την σύνδεση με την βάση με το παραμικρό κούνημα τι εννοεις τι συνδεση χανουν?το ταμπλετ με το πληκτρολογιο?
dimosfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τι εννοεις τι συνδεση χανουν?το ταμπλετ με το πληκτρολογιο? ναι
gbras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το ταμπλέτ είναι πολύ καλό , από αυτό γράφω. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για οποιον ενδιαφέρεται . 1
someone- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 και εμενα για καλη ευκαιρια μου φαινεται. και ειναι λουκουμι για καποιον που ψαχνοταν και για κινητο. 1
saxos55 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δε θα προχωρήσουμε ποτέ μπροστά μου φαίνεται. Το φυλλάδιο του Γερμανού κυκλοφόρησε με τις περισσότερες Σαββατιάτικες και τις Κυριακάτικες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας (ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, Καθημερινή, κτλ) Θα περίμενε κανείς ότι θα έχουν στοκάρει μερικά κομμάτια από Παρασκευή, άντε Δευτέρα πρωί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με 4 καταστήματα, ΚΑΝΕΝΑ δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο, ΘΑ το φέρουν ή σήμερα ή την Τετάρτη (την Τρίτη δεν κάνει παραδόσεις ο Γερμανός, έχει τα ρεπά του), και σε 2 καταστήματα έπρεπε να αφήσω όνομα και τηλ. για να μου το φέρουν (εννοείται δεν άφησα).
lambroszekis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δε θα προχωρήσουμε ποτέ μπροστά μου φαίνεται. Το φυλλάδιο του Γερμανού κυκλοφόρησε με τις περισσότερες Σαββατιάτικες και τις Κυριακάτικες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας (ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, Καθημερινή, κτλ) Θα περίμενε κανείς ότι θα έχουν στοκάρει μερικά κομμάτια από Παρασκευή, άντε Δευτέρα πρωί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με 4 καταστήματα, ΚΑΝΕΝΑ δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο, ΘΑ το φέρουν ή σήμερα ή την Τετάρτη (την Τρίτη δεν κάνει παραδόσεις ο Γερμανός, έχει τα ρεπά του), και σε 2 καταστήματα έπρεπε να αφήσω όνομα και τηλ. για να μου το φέρουν (εννοείται δεν άφησα). ακριβώς τα ίδια και στα καταστήματα παγκρατίου, ούτε είχαν κάποιο εκθεσιακό τουλάχιστον να το δούμε ανοιχτό.
giorgos_g Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Τα ίδια σε 3 καταστήματα στην Γλυφάδα, σε ένα μάλιστα άρχισε τα τηλέφωνα γιατί δεν είχε ιδέα για την προσφορά...
Agathoklis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τα ιδια και Αγιους Αναργυρους, με διαφορα οτι μπορεις να το παραγγειλεις. ΑΝ βρειτε καπου να τα εχει ανοιχτα σφυριξτε μια να παμε να τω τσεκαρουμε...! το Samsung note 10,1" LTE 2014 θα ψαχνει αγοραστη αν ειναι οκ το κινητακι.
lambroszekis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τα ιδια και Αγιους Αναργυρους, με διαφορα οτι μπορεις να το παραγγειλεις. ΑΝ βρειτε καπου να τα εχει ανοιχτα σφυριξτε μια να παμε να τω τσεκαρουμε...! ο φίλος μου που το θέλει τελικά το παρήγγειλε χωρις προκαταβολές κτλ απλα θα τον ενημερώσουν τηλέφωνικώς. ο πωλητής δεν ήξερε και πολλά για την προσφορά με το κινητό ήταν λίγο κοιμισμένος ξενυχτισμένος..; ή θα χουμε θέματα
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 το tablet δεν αξίζει σχεδόν όλα χάνουν την σύνδεση με την βάση με το παραμικρό κούνημα Ίσως έχει κάποιο θέμα η συσκευή σου φίλε, δεν ισχύει γενικά αυτό. Κουνιέται ελαφρώς αλλά δε χάνει τη σύνδεση ποτέ!. Γενικά η προσφορά είναι άψογη, το t100 είναι σούπερ μηχάνημα και στην τιμή αυτή είναι χάρισμα απλά!
george888 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ίσως έχει κάποιο θέμα η συσκευή σου φίλε, δεν ισχύει γενικά αυτό. Κουνιέται ελαφρώς αλλά δε χάνει τη σύνδεση ποτέ!. Γενικά η προσφορά είναι άψογη, το t100 είναι σούπερ μηχάνημα και στην τιμή αυτή είναι χάρισμα απλά! Φιλε το εχεις και το δουλευεις?
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Με σύγκριση τα καινουρια 8αρια ταμπλετ όπως dell venue 8 pro,Toshiba encore 8 έχουν εφαμιλες αποδόσεις? Νομίζω έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και ίδια ραμ, πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις (ικανοποιητικές στους περισσότερους τομείς) απλά το τ100 έχει μεγαλύτερη οθόνη και το αποσπώμενο πληκτρολόγιο που βολεύει πολύ Φιλε το εχεις και το δουλευεις? Ναι το έχω κοντά 6 μήνες τώρα
george888 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Νομίζω έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και ίδια ραμ, πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις (ικανοποιητικές στους περισσότερους τομείς) απλά το τ100 έχει μεγαλύτερη οθόνη και το αποσπώμενο πληκτρολόγιο που βολεύει πολύ Ναι το έχω κοντά 6 μήνες τώρα Ευχαριστω δουλεψα λιγο το toshiba encore και με συγκριση με το note 10.1 ηταν πολυ καλητερο, ενταξειμπορει να υστερουν σε θεμα εφαρμογες αλλα το μικρο του εβαζε τα γυαλια ειδικα σε θεμα ανταποκρισεις και touch επαθα πλακα σε dekstop περιβαλλον δεν ειχα καμια αστοχια touch και παραξενευτικα παρα πολυ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα