zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Mολις παρελαβα.. και μολις το ανοιξα.. περιεργο σκεφτομαι να εχει 0% μπαταρια... δεν ανοιγει καθολου..το συνδεσα στο ρευμα.. δοκιμασα να το αναψω..παλι τιποτα.. ανησυχω..κοιταω το manual λεει 8 ωρες φορτιση πριν την 1η χρηση..οποτε, να μην ανησυχω ε? επισης το power button μου φανηκε λιγο οχι τοσο βολικο στο πατημα Ναι θέλει 8 ώρες, άστο! εμένα το πλήκτρο Windows στο πλάι με δυσκολεύει λίγο αλλά οκ συνήθεια είναι. Μεγειά, καλοδούλευτο 1
x_vagos_x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Με γεια παιδιάαααα. Κι εγώ παρέλαβα χθες, αλλα είχε μπαταρία 100% (!). Το έβαλα να φορτίσει και άναψε κατευθείαν λευκό το λαμπάκι (ένδειξη πλήρους φόρτισης). Ήταν όμως sealed, οπότε δεν παίζει να το είχε άλλος πριν. Τεσπα. Επίσης, στα reviews που το ζαχάρωνα μέχρι να το παραλάβω, είδα πως μπροστά είχε ένα windows logo που πολλοί μάλιστα το μπέρδευαν με capacitive win key. Εμένα πάλι δεν το έχει. Ούτε εσάς το έχει, έτσι; Τέλος, έχει προσπαθήσει κανείς να περάσει clean install Windows 8.1? Μπας και ελαφρύνει λίγο από bloatware. Θα το δοκιμάσω, αλλά θέλει πολύ διάβασμα και ψιλοβαριέμαι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Με γεια παιδιάαααα. Κι εγώ παρέλαβα χθες, αλλα είχε μπαταρία 100% (!). Το έβαλα να φορτίσει και άναψε κατευθείαν λευκό το λαμπάκι (ένδειξη πλήρους φόρτισης). Ήταν όμως sealed, οπότε δεν παίζει να το είχε άλλος πριν. Τεσπα. Επίσης, στα reviews που το ζαχάρωνα μέχρι να το παραλάβω, είδα πως μπροστά είχε ένα windows logo που πολλοί μάλιστα το μπέρδευαν με capacitive win key. Εμένα πάλι δεν το έχει. Ούτε εσάς το έχει, έτσι; Τέλος, έχει προσπαθήσει κανείς να περάσει clean install Windows 8.1? Μπας και ελαφρύνει λίγο από bloatware. Θα το δοκιμάσω, αλλά θέλει πολύ διάβασμα και ψιλοβαριέμαι. To led της πληρους φορτιστης αναβει μονο οταν εχει τελειωσει η φορτιση η υπαρχει και καποιο αλλο led κατα την διαρκεια της φορτιστης σαν ενδειξη οτι φορτιζει? Εdit. Ααα ειναι απο πισω... ! My bad! 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 To led της πληρους φορτιστης αναβει μονο οταν εχει τελειωσει η φορτιση η υπαρχει και καποιο αλλο led κατα την διαρκεια της φορτιστης σαν ενδειξη οτι φορτιζει? Γιατι εμενα δεν εχει κανενα λαμπακι! Όσο φορτίζει είναι πορτοκαλί και όταν γεμίσει είναι άσπρο για όσο είναι στην πρίζα. (το ledaκι δίπλα στο power)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Όσο φορτίζει είναι πορτοκαλί και όταν γεμίσει είναι άσπρο για όσο είναι στην πρίζα. (το ledaκι δίπλα στο power) Λευκο λαμπακι εχει και μενα τωρα Ο_Ο... το βγαζω???
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Λευκο λαμπακι εχει και μενα τωρα Ο_Ο... το βγαζω??? Επειδή είναι πρώτη φόρτιση θα έλεγα να το αφήσεις, μετά γενικά ισχύει αυτό με το πορτοκαλί και το άσπρο (δεν έχει θέμα πάντως, εγώ πολλές το λειτουργώ φορτισμένο και στην πρίζα)
x_vagos_x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε παίδες, εγώ 10 χρόνια τώρα ότι gadget παίρνω, το αφήνω κλειστό και στην πρίζα μέχρι να είναι 100% φορτισμένο, το ξεζουμίζω μέχρι να κλείσει και μετά το αφήνω να φορτίσει ξανά κλειστό μέχρι τα 100%. Την ίδια διαδικασία κάνω και μια φορά το μήνα (κανενα Σ/Κ που κάθονται και δεν με επείγει η χρήση τους). Δεν έχει πάθει κανένα τους τίποτα. Επίσης, όταν κάτι έχει φορτίσει, καλό είναι να το βγάζουμε από την πρίζα. Πέφτει με μικρότερη ταχύτητα το health της μπαταρίας.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε παίδες, εγώ 10 χρόνια τώρα ότι gadget παίρνω, το αφήνω κλειστό και στην πρίζα μέχρι να είναι 100% φορτισμένο, το ξεζουμίζω μέχρι να κλείσει και μετά το αφήνω να φορτίσει ξανά κλειστό μέχρι τα 100%. Την ίδια διαδικασία κάνω και μια φορά το μήνα (κανενα Σ/Κ που κάθονται και δεν με επείγει η χρήση τους). Δεν έχει πάθει κανένα τους τίποτα. Επίσης, όταν κάτι έχει φορτίσει, καλό είναι να το βγάζουμε από την πρίζα. Πέφτει με μικρότερη ταχύτητα το health της μπαταρίας. Εγώ συνήθως κάνω το ανάποδο, πρώτα παίζω να αδειάσει εντελώς η μπαταρία που έχει όταν είναι καινούργιο και μετά το βάζω να φορτίσει στο 100%
x_vagos_x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το ίδιο κάνεις, αλλά παρελείπεις την πρώτη φόρτιση
Agathoklis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ρε παλικαρια... εχτες που εκατσα να ασχοληθω με το κινητο, ειδα οτι μου εδωσαν λαθος κινητο... μου εδωσαν το nokia 635 που εχει 4g και οχι 3g που εχει το 630 και ειναι 30-40 ευρω πιο ακριβο... τωρα το εχω ανοιξει... τι να κανω ? να το παω πισω?
solton57010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γιατι να το πας πισω ? Καλο ειναι και το 635
Agathoklis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γιατι να το πας πισω ? Καλο ειναι και το 635 ναι βρε καλυτερο ειναι , αλλα για να μην παιζει προβλημα και το πληρωσει κανα παλικαρακι πωλητης στον γερμανο που θα παιρνει 400 μισθο... 6
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ναι βρε καλυτερο ειναι , αλλα για να μην παιζει προβλημα και το πληρωσει κανα παλικαρακι πωλητης στον γερμανο που θα παιρνει 400 μισθο... πήγαινε να τους το πεις, το πιθανότερο είναι να σε αφήσουν να το κρατήσεις 1
Grey Warden Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κράτα το Lumia 635... έχει το μισό σαρ από το 630. Το 635 έχει 0,75-0,79 και το 630 έχει 1,51. 1
saxos55 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Agathoklis τη σωστή απάντηση την ξέρεις και την έδωσες μόνος σου.. Αν είναι σοβαρό μαγαζί θα σε αφήσουν να το κρατήσεις. Αν και αυτές τις μέρες έχω τυφλωθεί στο διάβασμα νόμων για να γράψω το άρθρο, δε βρήκα αν σε καλύπτει ο νόμος σε περίπτωση που το κρατήσεις. Άσε που θα έχεις προβλήματα με την εγγύηση αν τυχόν πάθει κάτι, αφού άλλο θα γράφει η απόδειξη, άλλο θα τους πας. Σε κάθε περίπτωση, το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό. Ειδικά όπως είπες και εσύ αν είναι να την πληρώσει κάποιος κακομοίρογλου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα