giorgos_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Φιλε μου ποση ελευθερη μνημη εχεις ?? αν εννοείς τον χώρο του δίσκου εχω 7.5 γιγα ελεύθερα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 αν εννοείς τον χώρο του δίσκου εχω 7.5 γιγα ελεύθερα Ωχ..πολυ λιγα.. πρεπει επειγόντως να μπει sd δηλαδη...!
nokse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ωχ..πολυ λιγα.. πρεπει επειγόντως να μπει sd δηλαδη...! Γι αυτο ρώτησα.απο τα υποτιθέμενα 32 απομένουν περίπου 8 ..μου φάνηκε περίεργο.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 13-14gb μένουν μετά και την εγκατάσταση του Office αν θυμάμαι καλά
nokse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μολις ειδα κι αλλο ενα live demo και ειχε 8,3 gb χωρις εξτρα προγραμματα.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μολις ειδα κι αλλο ενα live demo και ειχε 8,3 gb χωρις εξτρα προγραμματα. Πολύ λίγα μου φαίνονται...αλλά ας πει και κάποιος άλλος κάτοχος μήπως δε θυμάμαι καλά...βασικά θα κοιτάξω και όταν πάω σπίτι γιατί το έκανα πρόσφατα ένα restore να δω πόσο χώρο έχει
george888 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 14gb εχω χωρίς τπτ.Δεν έχω βάλει ακόμα ούτε το office.
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ωχ..πολυ λιγα.. πρεπει επειγόντως να μπει sd δηλαδη...! Δεν είναι λίγα αν τα συγκρίνεις με tablet android. Αν έχεις στο μυαλό σου pc οκ, πάω πάσο.
nokse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εχει 14 παρα κάτι με το που το ανοίγεις.μολις γίνουν τα updates και βάλεις πχ έναν chrome πας κατευθείαν στα 8 με 9 ανάλογα αν θα εγκαταστησεις office.ειναι λίγα σε σχέση με το οτιι το πουλάνε ως 32αρι.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Με το office εγκατεστημένο και με κάποια άλλα βασικά πραγματάκια (chrome, reader, WinRAR κλπ) αλλά και ένα παιχνίδι που πιάνει κάπου 1gb έχω σχεδόν 12 gb ελεύθερα 1
nokse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αλλο και τουτο αλλος εχει 8 αλλος 9 αλλος 12...τι παιζει με τη μνημη?
Stefanaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχω κάποιες απορίες προς τους έχοντες γιατί το είδα σήμερα από κοντά και 1-2 πραγματάκια δεν μου άρεσαν, αλλά δεν είμαι κ σίγουρος ότι μπορούσα να κρίνω σωστά.- Σε συνθήκες ηλιοφάνειας για χρήση σε εξωτερικό χώρο η οθόνη του πως ανταποκρίνεται; Γιατί το είδα στα mediamarkt κ το τεχνητό φως, αντανακλούσε αρκετα έντονα πάνω στην οθόνη του και με τύφλωνε. Επίσης σαν να μην ήταν το ίδιο φωτεινή+ζωηρή η οθόνη του, σε σύγκριση με το toshiba encore που είχε δίπλα του...- Μου φάνηκε αρκετά βαρύ για να το κρατάς ως tablet στο ένα μόνο χέρι και θεώρησα ότι θα γίνει αρκετά κουραστικό για browsing μετά από λίγο... Βέβαια, η προηγούμενη εμπειρία μου με tablet είναι με το nexus 7 το παλιό, οπότε δεν είμαι και ο κατάληλος άνθρωπος για να κρίνω τις 10 ίντσες. Πάντως το ipad 4 φίλου που χρησιμοποίησα για λίγο δεν με κούρασε ιδιαίτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Stefanaras, η οθόνη του είναι ικανοποιητική. Μπορείς να δουλέψεις έξω, δεν έχω δοκιμάσει κάτω από πολύ ήλιο όμως. Εκεί που το είδες μπορεί να μην ήταν και καλά ρυθμισμένη η οθόνη. Με απενεργοποιημένο read mode και τέρμα φωτεινότητα είναι μια χαρά. Το βάρος είναι επίσης μια χαρά για 10άρι tablet, δεν κουράζει αλλά δεν βολεύει κιόλας με το ένα χέρι οπότε για χρήση με τα δύο χέρια είναι οκ. (σε σχέση με το ipad περίπου ίδιο βάρος έχουν αν θυμάμαι καλά) Για το θέμα του ελεύθερου χώρου, μετά από μερικές ενημερώσεις και επανεκκίνηση τώρα έχω 10.3gb ελεύθερα (θυμίζω με office εγκαταστημένο, κάτι μικροπραγματάκια και ένα παιχνίδι 1gb περίπου) 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Mολις παρελαβα.. και μολις το ανοιξα.. περιεργο σκεφτομαι να εχει 0% μπαταρια... δεν ανοιγει καθολου..το συνδεσα στο ρευμα.. δοκιμασα να το αναψω..παλι τιποτα.. ανησυχω..κοιταω το manual λεει 8 ωρες φορτιση πριν την 1η χρηση..οποτε, να μην ανησυχω ε? επισης το power button μου φανηκε λιγο οχι τοσο βολικο στο πατημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα