Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,αγορασα απο εναν πωλητη εδω ενα iphone 4s μεταχειρισμενο.Γενικα δεν εχει κανενα θεμα,δεν φαινεται κακομεταχειριμενο κι ουτε εχει γρατσουνιες.
Οταν ανοιγω ομως καμερα και instagram το μικροφωνο δεν δουλευει. Δηλαδη μιλαω φαινεται οτι ανοιγοκλεινω το στομα μου και στον ηχο ακουγονται "χιονια". στην ηχογραφιση ομως που πηγα ακουγομαι κανονικα οπως και στις κλησεις δεν εχω θεμα...Τι παιζει?

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις εγραφη βιντεο και δες αν εχει ηχο.αν οχι φταιει το δευτερο μικροφωνο και οχι αυτο που χρησιμοποιειτε για τις κλησεις κατω δεξια του home button.αν οι συνομιλητες σε ακουν καθαρα και δεν εχεις ηχο στο βιντεο που γραφεις με την καμερα της συσκευης φταει το δευτερο μικροφωνο το ακυρωτικο που ειναι τοποθετημενο στο πανω μερος της συσκευης σου και αλλαζει καθως αν θυμαμαι καλα ειναι ενα φλεξακι που ειναι μαζι με τον αισθητηρα.τσεκαρε και στειλε μου

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις και ναι αυτο ακριβως εχω κανει. Ειναι πρασινο για το instagram και στο βιντεο δεν ακο0υγεται κατι.
επισυναπτω ενα βιντεο που τραβηξα για να δειτε.εχω βαλλει τους Metalica να παιζουν τερμα και ακουγεται αυτο το "¨χιονι"... Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μου ανεφερε οτι εχει προβλημα....Αν γνωριζει καποιος ποσο παει το μαλλι για φτιαξιμο θα ημουν υποχρεη.

Δημοσ.

Το 2ο μικρόφωνο αλλάζει μαζί με τα πλήκτρα έντασης και δόνησης. Υπολόγισε 40-50€ θα σου πάρουν σε μαγαζί. Τσέκαρε και την ανοιχτή ακρόαση, λογικά δε θα σε ακούνε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι το δεύτερο μικρόφωνο που αλλάζει μαζι με το power button flex.

Στο 4s δεν είναι το power button flex, είναι το flex της έντασης - δόνησης

Δημοσ.

Το 2ο μικρόφωνο αλλάζει μαζί με τα πλήκτρα έντασης και δόνησης. Υπολόγισε 40-50€ θα σου πάρουν σε μαγαζί. Τσέκαρε και την ανοιχτή ακρόαση, λογικά δε θα σε ακούνε

δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις...

τελικα δεν ξερω αν δουλευει και το ακουστικο...ακουω συνεχεια να κοβεται η γραμμη!

το δευτερο μικροφωνο τελικα-αφου με ακουνε στις κλησεις μια χαρα- ειναι πανω η κατω?

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/54620-video-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%AE%CF%87%CE%BF/

ενταξει εκανα το τεστ με ακουστικα πιανει..αρα μικροφωνο! πως ζηταω την αλλαγη σε καποιο τεχνικο μιας και υπαρχουν 2 μικροφωνα ?

Δημοσ.

δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις...

τελικα δεν ξερω αν δουλευει και το ακουστικο...ακουω συνεχεια να κοβεται η γραμμη!

το δευτερο μικροφωνο τελικα-αφου με ακουνε στις κλησεις μια χαρα- ειναι πανω η κατω?

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/54620-video-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%AE%CF%87%CE%BF/

ενταξει εκανα το τεστ με ακουστικα πιανει..αρα μικροφωνο! πως ζηταω την αλλαγη σε καποιο τεχνικο μιας και υπαρχουν 2 μικροφωνα ?

To 2o μικρόφωνο είναι πάνω. έχει μια μικρή τρυπούλα στο πάνω μέρος αν κοιτάξεις δίπλα στην υποδοχή των ακουστικών, εκεί είναι. Θα πεις στον τεχνικό τι πρόβλημα έχεις και θα καταλάβει τι πρέπει να σου αλλάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...