Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μετα απο 4 χρονια αποφασισα να παρω ενα smartphone μεχρι 130 Ευρω (δεν ''συκωνει'' παραπανω)

Το κινητο αυτο θα ηθελα να εχει μεγαλη οθονη (4,3 inch και παραπανω)  και  1gb Ram  και εναν γρηγορο επεξεργαστη (το ξερω οτι ζηταω πολλα για κινητο με αυτα τα λεφτα)

βρηκα το ZTE BLADE Q Maxi  το οποιο εχει αυτα τα χαρακτηριστικα που ζηταω και στην τιμη που θελω. Η οθονη του ωστοσο δεν ειναι η καλυτερη γιατι εχει μονο 196 ppi οποτε με φοβηζει λιγο

Το κινητο που θα μου προτεινετε θα το  παρω μονο απο ελληνικο καταστημα οποτε αγορες απο εξωτερικο τις ξεχναμε

Ολες οι προσφορες ευπροσδεκτες!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Κοίταξε άμα θες μια δικιά μου γνώμη στα λεφτά που διαθέτεις το καλύτερο θα το πάρεις από αγορά κίνας δηλαδή να το παραγγείλεις από το εξωτερικό όμως εσύ δεν θες από εξωτερικό. Τότε υπάρχει μόνο μια λύση για ελλάδα Ανεβάζεις το ποσό που διαθέτεις στα 160 ευρώ και τερματίζεις με ένα moto g 4πυρηνο με 1 gb ram και είναι πιο γρήγορο από αυτό που λες αλλιώς μεταχειρισμένο στα 120 με 130 ευρώ το moto g και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Η γνωμη σου για αυτο το κινητο που προτεινω πια ειναι?

Δεν θελω μεταχερισμενο γιατι δεν ξερω ο προκατοχος του πως χρησημοποιουσε το κινητο

Το moto g το εχει ηδη συγγενικο προσωπο δεν μου αρεσε πολυ κ ειναι αρκετα πιο πανω απο το ποσο που διαθετω

Απο εξωτερικο δεν θελω γιατι δεν θελω να μπλεκω με τελωνια και αλλα τετια.....βιαζομαι κιολας γιατι απο οτι ξερω το κινητο θα κανει κανα 20+ μερες να ερθει

Παρολα αυτα οτι προτασεις εχετε παντα ευπροσδεκτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ αξιολογες οι προτασεις σας!

το ποσο που μπορω να δωσω μπορει να παει τελικα μεχρι 150 ευρω

τι μου προτεινετε (εκτος απο το Moto g)

Επεξ/σία από panira
Δημοσ.

Αφού ανέβηκες στα 150 ευρω δες και το JIAYU G4S Octa Core 4.2 With 4.7inch IPS Screen Ram 2GB Rom 16GB που είναι πολύ καλό!

http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-ram-2gb-rom-16gb.html

Δεν θα προτιμουσα απο κινα... Απο amazon αν εχετε να προτεινετε κατι....

Απο Ελαδδα τωρα, ειμαι αναμμεσα σε xperia l , zte blade Q maxi , lg L9 II (για να πω την αληθεια εμενα μου αρεσε πολυ το zte αλλα δεν ξερω αν θα εχω προβλημα με την μικρη αναλυση που εχει)

Δημοσ.

Δεν θα προτιμουσα απο κινα... Απο amazon αν εχετε να προτεινετε κατι...

Απο Ελαδδα τωρα, ειμαι αναμμεσα σε xperia l , zte blade Q maxi , lg L9 II (για να πω την αληθεια εμενα μου αρεσε πολυ το zte αλλα δεν ξερω αν θα εχω προβλημα με την μικρη αναλυση που εχει)

Εγώ θα σου πρότεινα σε αυτά τα 3 που αναφέρεις να πάρεις το lg l9 II γιατί είναι λίγο πιο γρήγορο από το zte συν ότι έχει  και μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη δηλαδή 8 gb διότι τα 4 μου φαίνονται πολύ λίγα αλλά και το service της lg είναι καλό. Το sony xperia l θα σου πρότεινα να το αποφύγεις λόγω του service όπου είναι η arvato και είναι 1000% απατεώνες και ότι είναι το πιο σιγανό από όλα τα προηγούμενα.

Δημοσ.

το g2 mini LTE ηταν απο τα πρωτα που κοιταξα και μου αρεσε πολυ αλλα ειναι πιο πανω απο το budget που διαθετω

Δημοσ.

και κατι αλλο , το L9 περνει micro-sim ή την κανονικη , μεγαλη sim που ολοι γνωριζουμε?

Λογικά την micro-sim. Τα τελευταία κινητά είναι με micro sim και από εδώ και πέρα θα είναι με micro-sim μόνο νομίζω.

Δημοσ.

θελω να μου προτεινετε και μια καρτα μνημης 8 gb απο e-shop (μιας και απο κει θα παρω και το κινητο) μεχρι 10 Ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...