k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 εχει ο αδερφος μου αυτο το λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/3853047/HP-Pavilion-15-n006-sv-i5-4200U-4GB-500GB.html ενω εκανα και στο δικο μου φορματ βαζοντας τα windows7 x64 με το ιδιο stickaki (το hp εχει windows8) κανω κανονικα εκκινηση του υπολογιστη αλλα δεν bootarei το στικακι να ξεκινησει το φορματ. Μπαινω στο BIOS με f10 δοκιμαζω καποιες ρυθμισεις αλλα τελικα δεν βγαζω καμια μα καμια ακρη. Αν ξερει καποιος ας μου εξηγησει ποιος ειναι ο τροπος γιανα boot-αρω το στικακι που εχει μεσα τα 7αρια. ευχαριστω εκ των προτερων.
~mxls~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Η μονη ρύθμιση που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις πρώτη συσκευη για boot το στικάκι.
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 το εκανα αυτο και bootare κανονικα τα windows...
nikos903 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Έχει τίποτα fast / safe boot αυτό; UEFI / Legacy? Αν ναι σβήσε τα πρώτα και βάλε legacy. Άμα δεν βρίσκεις άκρη ανέβασε εικόνες απο τις επιλογές που σου δίνει στο bios.
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 http://prntscr.com/41ydym μια φωτο απο το BIOS εκανα default settings οποτε μου λετε βημα βημα.
nikos903 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 To network boot κάνε το Disabled. Το Legacy support Enabled. Secure boot Disabled. Και μετά στο legacy boot order πήγαινε πάνω πάνω το USB
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 τιποτα,συνεχιζει να μου μπουταρει κανονικα τα windows. βαζω τα εξης!. cd-rom boot enabled internal network adapter boot ειναι ηδη disabled οπως προτεινες να γινει legacy support enabled secure boot diabled. και στο Lgeacy boot order υπαρχουν δυο επιλογες με usb. usb diskette on key/usb hard disk usb cd/dvd rom drive Πες μου αν τα παραπανω ειναι σωστα. ετσι οπως τα εχω και ποιο ειναι σιγουρα απο τα δυο στο legacy boot order. επιτελους δουλεψε!! ευχαριστω!!!! ηθελε να κανω disabled και το cd-rom boot! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα