manolo0liss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα συμφορουμιτες θα ήθελα να κάνω οc στο σύστημα της υπογραφής ποια ψυκτρα να βαλω ως 50€ hyper 212 ή. Κάποιο ύδωρ επίσης μεταχειρισμένη υδροξυξη αξιζει
pnick Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε αυτά τα χρήματα πάς εδώ http://www.polytopesystems.com/core/store/hardware/cpu-cooler/thermalright-true-spirit-140-power-100700543-details. Μεταχειρισμένη θα άξιζε να βρείς καμιά Η80, αλλά θα χρειαστείς γύρω στα 55-60€. Πήρες την ranger και έβαλες τον επετειακό επάνω, βλέπω. Το έκανες σκόπιμα ή δεν έβγαινε το budget; Απλά, ενημερωτικά ρωτάω.
manolo0liss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σκόπιμα και επειδή δεν εβγαινε το budget αλλα και για να ασχοληθώ με το oc και να βαλω αργότερα έναν 5ης γενιας ι5 ή έναν ι5 4690κ Σε αυτά τα χρήματα πάς εδώ http://www.polytopesystems.com/core/store/hardware/cpu-cooler/thermalright-true-spirit-140-power-100700543-details. Μεταχειρισμένη θα άξιζε να βρείς καμιά Η80, αλλά θα χρειαστείς γύρω στα 55-60€. Πήρες την ranger και έβαλες τον επετειακό επάνω, βλέπω. Το έκανες σκόπιμα ή δεν έβγαινε το budget; Απλά, ενημερωτικά ρωτάω. δηλαδη για hyper 212 δεν είναι καλη??? Επίσης αν βαλω την thermal take πόσους βαθμους διαφορα θα δω απο την 212 ??? Ή να μαζέψω λεφτά για h100i αφου μπορώ αλλα χωράει στο κουτί μου??
pnick Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Με την Power θα δείς νομίζω αρκετή διαφορά από την 212 EVO. Έχει περίπου ίδιες επιδόσεις με τις ακριβές αερόψυκτρες. Για Η100i δεν θα το συνιστούσα. Πολλά λεφτά και όχι κορυφαίες επιδόσεις πλέον. Την προσπέρασαν άλλες. Για το αν χωράει διπλό radiator στο κουτί σου, πρέπει να ψάξεις λίγο. Νομίζω όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα