Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ταχύτητα νομίζω το ίδιο. Απλά διόρθωσε ένα bug που είχε το συγκεκριμένο tablet σχετικά με τη μεταφορά των εφαρμογών στην micro sd, όπου με την 4.2, μετά από επανεκκίνηση οι εφαρμογές χάνονταν.

δεν εχω βαλει ακομα εφαρμογες σε micro sd..μετα την αναβαθμιση μειωθηκε κατα πολυ ο υπολειπομενος χωρος; και κατι αλλο το εχει αλλάξει τιποτα στη ram γιατι έλεγαν οτι το kit kat θα χρειαζεται λιγότερη ραμ..

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πριν με την 4.2 αλλά αν θες να συγκρίνεις με το δικό σου, τώρα έχω 500 MB ram σε χρήση με 15 διεργασαες και άλλες τόσες υπηρεσίες ανοικτές, ενω το system καταλαμβάνει 2,11 gb χώρο.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πριν με την 4.2 αλλά αν θες να συγκρίνεις με το δικό σου, τώρα έχω 500 MB ram σε χρήση με 15 διεργασαες και άλλες τόσες υπηρεσίες ανοικτές, ενω το system καταλαμβάνει 2,11 gb χώρο.

σε ευχαριστω φιλε σε μενα ειναι διαθεσιμα συνηθως το πολυ 400 mb

Δημοσ.

Πως τα πάει το Lenovo με την Kitkat μπορεί κάποιος να γράψει εντυπώσεις;

Εγώ δεν είδα διαφορά στις ταχύτητες (εκκίνησης - απόκρισης) σε σχέση με την 4.2. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, video hd στο youtube τα παίζει με πολύ μικρά σπασίματα και ταινίες 720p τις παίζει καλά. Για παιχνίδια δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...