mckaibomber Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Από ταχύτητα νομίζω το ίδιο. Απλά διόρθωσε ένα bug που είχε το συγκεκριμένο tablet σχετικά με τη μεταφορά των εφαρμογών στην micro sd, όπου με την 4.2, μετά από επανεκκίνηση οι εφαρμογές χάνονταν. δεν εχω βαλει ακομα εφαρμογες σε micro sd..μετα την αναβαθμιση μειωθηκε κατα πολυ ο υπολειπομενος χωρος; και κατι αλλο το εχει αλλάξει τιποτα στη ram γιατι έλεγαν οτι το kit kat θα χρειαζεται λιγότερη ραμ..
Bennito Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν θυμάμαι πριν με την 4.2 αλλά αν θες να συγκρίνεις με το δικό σου, τώρα έχω 500 MB ram σε χρήση με 15 διεργασαες και άλλες τόσες υπηρεσίες ανοικτές, ενω το system καταλαμβάνει 2,11 gb χώρο.
mckaibomber Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν θυμάμαι πριν με την 4.2 αλλά αν θες να συγκρίνεις με το δικό σου, τώρα έχω 500 MB ram σε χρήση με 15 διεργασαες και άλλες τόσες υπηρεσίες ανοικτές, ενω το system καταλαμβάνει 2,11 gb χώρο. σε ευχαριστω φιλε σε μενα ειναι διαθεσιμα συνηθως το πολυ 400 mb
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πως τα πάει το Lenovo με την Kitkat μπορεί κάποιος να γράψει εντυπώσεις;
mckaibomber Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πως τα πάει το Lenovo με την Kitkat μπορεί κάποιος να γράψει εντυπώσεις; Θα σου πω οτάν κάνω το update 1
Bennito Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πως τα πάει το Lenovo με την Kitkat μπορεί κάποιος να γράψει εντυπώσεις; Εγώ δεν είδα διαφορά στις ταχύτητες (εκκίνησης - απόκρισης) σε σχέση με την 4.2. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, video hd στο youtube τα παίζει με πολύ μικρά σπασίματα και ταινίες 720p τις παίζει καλά. Για παιχνίδια δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ασχοληθεί.
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 το Lenovo νομιζω πως είναι καλυτερο λογω του quad core.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα