Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδερφε εχω μπερδευτει....πως θα στειλω sms αν δε ξερω τον αριθμο που εχει αυτος που εχει παρει το κινητο? επισης δεν βλεπω και καποια εντολη για να ενεργοποιω το gps. Αν αλλαξω καρτα θα σταλει ο αριθμος της sim στα τηλεφωνα που εχω δωσει οποτε και θα γινει γνωστος ο αριθμος του? Και απο εκει και περα μπορω να στελνω εντολες στον νεο αριθμο?

• Moderators
Δημοσ.

αρχικα κατσε διαβασε λιγο το documentation της εφαρμογης για να ξερεις τι σου γινεται!

1) μπορεις να ρθμισεις την εφαρμογη να σου στειλει μηνυμα σε συγκεκριμενο αριθμο αν μπει αλλη καρτα

2) στελνεις μηνυμα στον δικο σου αριθμο με το που αντιληφθεις οτι το εχεις χασει ελπιζοντας οτι ακομη εχει τη σιμ σου μεσα και ειναι ανοιχτο

3)δεν εχει εντολη για τζι πι ες αλλα ανοιγεις δεδομενα και μετα μπαινεις απο τη σελιδα κια κανεις τα υπολοιπα

• Like 1
Δημοσ.

σε επιασα αυτη τη φορα...εχω ηδη δηλωσει 2 αριθμους οταν εγκατεστησα την εφαρμογη...οποτε αν αλλαχτει η καρτα μου ερχεται εκει ειδοποιηση...δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη εφαρμογη ... και ειναι value for money μιας και απο του samsung τη σελιδα δεν μπορεις να κανεις αντιστοιχα πραγματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...