Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε από ebay ένα δεματάκι με 3 led panels , μικρά περίπου 3χ4 εκ. με 24 led-ακια ( 12v )

Έκανα τις κατάλληλες συνδέσεις και παρατηρώ πως με μονάχα 5 λεπτών λειτουργίας το panel "καίει". Μάλιστα την πρώτη φορά που το έπιασα φοβήθηκα και μου έπεσε από τα χέρια. 

Είναι λογικό να θερμαίνεται τόσο πολύ ?

Δημοσ.

Να μας έδειχνες και το προϊόν που πήρες καλά θα ήταν :P

Αντιστάσεις δεν έβαλες να υποθέσω.

http://www.ebay.com/itm/261446221751?var=560329064763&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Τι resistor-ακι πρέπει να παραγγείλω ? Δεν γνωρίζω πολλά με αυτά και για αυτό ρωτάω...

να μου πεις " αφού δεν ξέρεις τι τα παραγγέλνεις " ... νόμιζα πως θα ήταν πιο απλά τα πράγματα .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αα για τέτοιο πράμα μιλάς, άλλο κατάλαβα εγώ. Όντως υποτίθεται πως είναι για 12V έτοιμο χωρίς να θέλει κάτι άλλο. Δεν δικαιολογείται να ζεματάει όμως. Άλλο να ζεσταίνεται λίγο κι άλλο να μη μπορείς να το ακουμπήσεις. Στο αμάξι όμως μπορεί να φτάνει και στα 14V όσο είναι αναμμένος ο κινητήρας, τι να πω λες να μην το έχουν υπολογίσει για 14V;  :P

(άντε πάλι, 1 λεπτό μετά edit και έγραψε ότι έκανα edit)

Επεξ/σία από .::NikoS::.
Δημοσ.

Το πανελακι αυτό που πήρες είναι ενα ισχυρό πανελ 5×5mm ισχύος ~6watt, δηλαδή 12v μισό αμπερ.

Για να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα θέλει ψήκτρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πανελακι αυτό που πήρες είναι ενα ισχυρό πανελ 5×5mm ισχύος ~6watt, δηλαδή 12v μισό αμπερ.

Για να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα θέλει ψήκτρα

Ναι βρε συ αλλά μιλάμε για λεντακια 5050 τα οποία δεν έχω δει ποτέ να ζεματάνε. Άσε το πόσα watt είναι συνολικά. Αυτό πιστεύω θα μας ενδιέφερε αν μιλούσαμε για τέτοια ισχύ σε 1 μόνο package και όχι διάσπαρτη σε πολλά led. Αν μιλάμε για 24led και συνολικά 6W, άρα στο κάθε λεντ έχουμε 0,25W. Δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα. Εγώ θα τα δοκίμαζα σε 12V από κάποιο τροφοδοτικό για να δω πως συμπεριφέρονται γιατί κάτι δε μου κολλάει. Στο αμάξι παίζουν και 14 - 14.3V.

Επεξ/σία από .::NikoS::.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...