leriban Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 καλησπερα σε ολους.θελω να κανω μια ερωτηση.εχω αυτην την ψυχτρα και πηρα δευτερο φαν . στη mobo Που εχω τωρα εχει cpu fan και cpu optional... o ενας φαν μπαινει στο cpu fan...ο αλλος φαν θα μπει στον cpu optional η καπου αλλου? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Στο CPU optional για να controlάρεται όπως ο άλλος ανεμιστήρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Στο CPU optional για να controlάρεται όπως ο άλλος ανεμιστήρας. Σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλημέρα και πάλι... Έβαλα το δεύτερο φανακι στην ψυκτρα στο cpu optional αλλά δεν γυρνάει... Κάνει ότι πάει να γυρίσει αλλά τίποτα... Τι βλέπω τώρα που κάνω εγκατάσταση τα Windows... Να τον βάλω σε sys fan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το εβαλες σε fan τς mobo η με ανταπτορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το εβαλες σε fan τς mobo η με ανταπτορα? το ειχα στο cpu fan optional αλλα μολις τελειωσε η εγκατασταση tvn windows δουλεψε κανονικα.το μονο θεμα που εχω ειναι οτι τελικα δεν μπορω να βρω πως θα δουλευουν αυτοματα και τα δυο φανακια μεσω του bios. γιατι τα εχω στο full τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα