Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα σας εχω μια απορια το μοντεμ κατα το διαστημα 4 με 9 το απογευμα γεμιζει errors crc και hec και δεν λεω fec γιατι αυτα γεμιζουν ολη την μερα με αποτελεσμα να μπουκωνει η γραμμη και να μην ανοιγει καμια σελιδα και να χρειαζετε να κανω restar το μοντεμ σας επισυναπτω να στατιστικα του μοντεμ για να μου πειτε επειδη εγω δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικα τα νουμερα , σας επισυναπτω και μια τωρινη φοτογραφια με τα στατιστικα του μοντεμ τωρα μετα απο restart να τα δειτε  επισης να σας πω οτι οταν μπουκωνει απο σφαλματα οταν κανω restart η ταχυτητα πεφτει 3mbit απο 16 σε 13   

post-250322-0-02205100-1405161902_thumb.jpg

post-250322-0-50571800-1405162267_thumb.jpg

post-250322-0-14633600-1405162353_thumb.png

Επεξ/σία από akaliptos_150
Δημοσ.

για καποιο λογο πεφτει το margin εκεινες τις ωρες με αποτελεσμα να εχεις πολλα errors και ολα τα υπολοιπα.οποτε οταν κανεις Reboot σου κοβει ταχυτητα ωστε να παει το margin στο 9 πχ που ειναι το default.οποτε ή ζητας απο τον παροχο μεγαλυτερο margin για να παιζεις πιο σταθερα οταν γινεται αυτο(το μεγαλυτερο margin θα σου μειωσει την ταχυτητα) ή πετας το zte και παιρνεις κανα αλλο ρουτερ που μπορει να παιζει πιο σταθερα εκεινες τις ωρες.πολυ σταθερα ειναι τα thomson.αν βρεις κανα δανεικο για τεστ θα ειναι καλη φαση.αν δεν βρεις προσπαθησε να βρεις οτιδηποτε αλλο ρουτερ για τεστ εκτος απο zte.παντως τα errors δεν ειναι πολλα και το margin το βλεπω σε ολες τις περιπτωσεις στο 10.6 οποτε αυτες οι φωτο ειναι φυσιολογικες .γιατι για να μου λες οτι μετα συγχρονιζει λιγοτερο σημαινει οτι το margin εχει κανει βουτια οποτε θα ηταν καλο να ειχαμε μια φωτο την ωρα του προβληματος να δουμε το margin και τα errors..τωρα θα σου λεγα αν επιαναν τα χερια σου να δοκιμαζες εκεινες τις ωρες στον κατανεμητη για να δουμε αν ειναι θεμα οτε οτι δηλαδη κατι επηρεαζεει την γραμμη εκεινες τις ωρες ή αν ειναι θεμα καλωδιωσης πχ να ειναι κανα μαγαζι στο ισογειο να ανοιγει τιποτα τρελλα ρευματα να περνανε απο εκει διπλα οι γραμμες ειτε του οτε ειτε του σπιτιου και να γινεται αυτο.εχω πετυχει και τις 2 περιπτωσεις.και να γινονται παρεμβολες στο καλωδιο του οτε πχ απο φωτειζομενη πινακιδα αλλα και να γινονται παρεμβολες σε καλωδιο σπιτιου απο ενα σουβλατζιδικο :P που εβαλε ενα μηχανημα.ηταν θεμα εδω.τελικα αυτος τραβηξε αλλο καλωδιο μεχρι την χωνευτη και ηρεμησε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...