stevengreeceGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Σε κανα μηνα θα αγορασω smartphone. Τωρα βρισκομαι σε διακοπες εκτος Ελλαδος. Αν μπορειτε πειτε μου καποιο καλο κινητο σε Ελλαδα, αλλα και αν ξερετε εκτος Ελλαδος. Να ειανι οσο πιο γρηγορο γινεται, με μια καλη καμερα, και το λειτουργικο ή android ή windows phone. Στην αρχη σκεφτικα το moto g, αλλα μετα και το myphone cube.http://www.myphone.pl/en/produkt/92/cube Αν ξερετε και καποια αλλα μπορειτε να μου πειτε.( Και ξενα κινητα). Βρισκομαι Πολωνια και δεν βρισκω το moto g πιο φθηνα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2014 από stevengreeceGR
Prospector8 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αυτο απο μενα http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html?keyphrase=Lg+l90 Περασε απο τα χερια μου, και το κινητο φυσαγε.8mp καμερα σε μια οθοναρα που παρολο που δεν εχει 720p ανάλυση, αποδιδει τελεια! Και ολα αυτα στα 160€,με 4.4.2 πανω. Νομιζω θα αξιζε να του ριξεις μια ματια, αν και μεχρι να γυρισεις και να δεις, ισως να εχουν ερθει και αλλα μοντελα.
Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ΕΓω θα προτεινα moto G το οποιο το εχω εννοειται 10 μηνες. ΤΑ εχω βαλει διπλα διπλα τα κινητα και δεν εχει καμια σχεση η μια οθονη με την αλλη !!!!
TopGamer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.htmlκάνε την υπέρβαση αξίζει! (είναι και 4g τι άλλο θες )
Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.htmlκάνε την υπέρβαση αξίζει! (είναι και 4g τι άλλο θες ) ΟΧι μακρια μαπα το καρπουζι με τετοια αναλυση φιλε ! μακρια απο αυτο.
TopGamer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ΟΧι μακρια μαπα το καρπουζι με τετοια αναλυση φιλε ! μακρια απο αυτο. πάντα θα υπάρχει κάτι αρνητικό σε ένα κινητό, για να πάρεις ένα τέλειο κινητό πρέπει να δώσεις 300 ευρώ για να πάρεις ένα σαν το nexus 5 ασπούμε... η ανάλυση δεν είναι τέλεια αλλά δηλαδή θα έδινες λεφτά σε ένα κινητό όπως το moto g που δεν βγαίνει η μπαταρία και είναι 3g? μόνο και μόνο που δεν βγαίνει η μπαταρία υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαλάσει γρήγορα... νομίζεις τυχαία το έκαναν έτσι για να μη βγαίνει η μπαταρία;
Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 πάντα θα υπάρχει κάτι αρνητικό σε ένα κινητό, για να πάρεις ένα τέλειο κινητό πρέπει να δώσεις 300 ευρώ για να πάρεις ένα σαν το nexus 5 ασπούμε... η ανάλυση δεν είναι τέλεια αλλά δηλαδή θα έδινες λεφτά σε ένα κινητό όπως το moto g που δεν βγαίνει η μπαταρία και είναι 3g? μόνο και μόνο που δεν βγαίνει η μπαταρία υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαλάσει γρήγορα... νομίζεις τυχαία το έκαναν έτσι για να μη βγαίνει η μπαταρία; ρε φιλε τι λες ; Στα LG G 1,G2 δεν βγαινει η μπαταρια ,αρα δεν ειναι καλα κινητα ε ;Ωραιος..ξερεις πολλα απο κινητα ευγε.
TopGamer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ρε φιλε τι λες ; Στα LG G 1,G2 δεν βγαινει η μπαταρια ,αρα δεν ειναι καλα κινητα ε ;Ωραιος..ξερεις πολλα απο κινητα ευγε. δεν είπα ότι δεν είναι καλά, ΕΓΩ δεν δίνω ούτε 1 ευρώ για κινητό άμα δεν βγαίνει η μπαταρία (προσωπική μου άποψη) ας κάνει ότι θέλει το παιδί αλλά σκέψου απλά λογικά... μα γιατί να το φτιάχνουν το κινητό έτσι ώστε να μη βγαίνει η μπαταρία; ακριβώς, λίγο καιρό αφού λήξει η εγγύηση θα χαλάσει και βάζω ότι στοίχημα θες! τέλος πάντων ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη και ξαναλέω δεν είπα ποτέ πως δεν είναι καλά.!
RoS23 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ΟΧι μακρια μαπα το καρπουζι με τετοια αναλυση φιλε ! μακρια απο αυτο. Αμα δεν εισαι συνηθισμενος σε μεγαλες αναλυσεις οπως εγω σε βολευει μια χαρα το κινητο! Μην λεμε οτι βλακεια μας βγει οταν δεν ξερουμε,τουλαχιστον μην μιλας για ολους γιατι σε αρκετους βολευει.
Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 δεν είπα ότι δεν είναι καλά, ΕΓΩ δεν δίνω ούτε 1 ευρώ για κινητό άμα δεν βγαίνει η μπαταρία (προσωπική μου άποψη) ας κάνει ότι θέλει το παιδί αλλά σκέψου απλά λογικά... μα γιατί να το φτιάχνουν το κινητό έτσι ώστε να μη βγαίνει η μπαταρία; ακριβώς, λίγο καιρό αφού λήξει η εγγύηση θα χαλάσει και βάζω ότι στοίχημα θες! τέλος πάντων ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη και ξαναλέω δεν είπα ποτέ πως δεν είναι καλά.! οκ φιλε Αμα δεν εισαι συνηθισμενος σε μεγαλες αναλυσεις οπως εγω σε βολευει μια χαρα το κινητο! Μην λεμε οτι βλακεια μας βγει οταν δεν ξερουμε,τουλαχιστον μην μιλας για ολους γιατι σε αρκετους βολευει. εγινε φιλε οτι πεις !
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Και εγω το g2 mini LTE προτεινω! Το Moto G εκτος απο το οτι δεν βγαινει η μπαταρια δεν εχει και καρτα sd, για εμενα σημαντικα μειον που δεν υποσκελειζονται απο καλυτερη αναλυση! Το LTE εχει τα παντα...
StigmaX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Και εγω το g2 mini LTE προτεινω! Το Moto G εκτος απο το οτι δεν βγαινει η μπαταρια δεν εχει και καρτα sd, για εμενα σημαντικα μειον που δεν υποσκελειζονται απο καλυτερη αναλυση! Το LTE εχει τα παντα... Η νέα έκδοση του moto g και Lte έχει και κάρτα μνήμης βάζει.
TopGamer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Η νέα έκδοση του moto g και Lte έχει και κάρτα μνήμης βάζει. ναι το θέμα είναι ότι αυτό δεν κάνει 240 ευρώ; το παιδί θέλει ένα για 150-160 ευρώ... 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ναι το θέμα είναι ότι αυτό δεν κάνει 240 ευρώ; το παιδί θέλει ένα για 150-160 ευρώ... με 110 ευρω εχει το moto G τι του προτεινεις τωρα ; 110 ευρω μονο
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Που ακριβως εχει 110? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=moto+g Αν υπαρχει, προφανως στο εξωτερικο, 110 το 8ρι, το 16ρι θα εχει γυρω στα 150, οποτε χιλιες φορες να παει καποιος στο 16ρι... το 8ρι γεμισει ευκολα... Προσωπικα δεν ασχολουμαι εχω δει την νεα εκδοση αλλα ειναι 200+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα