Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω δει μερικα ποντικια και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο να παρω

παιχνιδια παιζω γενικα οτι μου αρεσει οχι ας πουμε συγκεκριμενα πχ fps...

τα ποντικια ειναι αυτα:

http://www.e-shop.gr/logitech-g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse-p-PER.570485

http://www.e-shop.gr/razer-deathadder-2013-gaming-mouse-p-PER.573157

http://www.e-shop.gr/razer-naga-hex-gaming-mouse-red-p-PER.573159

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

αρα οι προτασεις σας ειναι razer(οποιοδηποτε?) και το g500s αυτα τα 3 που εβαλα Σαινομπι δεν αξιζουν?

Δημοσ.

Το deathadder είναι εξαιρετικό και αν το συνδυάσεις και με ένα καλό mousepad δεν θα έχεις κανένα παράπονο.

Είναι ελαφρύ,εργονομικό και πολύ όμορφο.

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη το καλυτερο ποντικι στην αγορα ειναι με διαφορα το G502!!! Το εχω 2 βδομαδες και πραγματικα εχω παθει πλακα! Ωραιο και το deathadder αλλα το G502 ειναι φοβερο! Ο καλυτερος αισθητηρας μεχρι και σημερα, προσαρμοζεται το βαρος του, προσαρμοζεται σε διαφορετικα mousepad μεσω του software της logitech+αισθητηρα..και και και :P Μη το σκεφτεσαι! 

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη το καλυτερο ποντικι στην αγορα ειναι με διαφορα το G502!!! Το εχω 2 βδομαδες και πραγματικα εχω παθει πλακα! Ωραιο και το deathadder αλλα το G502 ειναι φοβερο! Ο καλυτερος αισθητηρας μεχρι και σημερα, προσαρμοζεται το βαρος του, προσαρμοζεται σε διαφορετικα mousepad μεσω του software της logitech+αισθητηρα..και και και :P Μη το σκεφτεσαι! 

δηλαδη αξιζει αυτα τα ~15 ευρω παραπανω απο το da? επισης αφου το εχεις μηπως αναφερει στο κουτι ποσο βαρος εχει το ποντικι μονο χωρις τα βαριδια?

Δημοσ.

για το g502 ή γενικα?

γενικα.

δεν εχω δει και δοκιμασει πιο ανθεκτικα ποντικια απο την logitech B)

(δεν ειμαι funboy της logitech)

Δημοσ.

δηλαδη αξιζει αυτα τα ~15 ευρω παραπανω απο το da? επισης αφου το εχεις μηπως αναφερει στο κουτι ποσο βαρος εχει το ποντικι μονο χωρις τα βαριδια?

με το παραπανω! οτι γραφει και στο site της logitech:

Physical specifications

Weight: 168 grams (mouse plus cable)

Weight: 121 grams (mouse only)

Length: 132mm

Width: 75mm

Height: 40mm

Δημοσ.

με το παραπανω! οτι γραφει και στο site της logitech:

Physical specifications

Weight: 168 grams (mouse plus cable)

Weight: 121 grams (mouse only)

Length: 132mm

Width: 75mm

Height: 40mm

οκ ευχαριστω

Δημοσ.

Κατα τα λεγομεντα το G502 βρισκεται στην κορυφη της κατηγοριας για palm τυπους. Ειναι και ψιλολογικο δεδομενου οτι ειναι και Logitech και οτι ειναι η ναυαρχιδα τους και οτι προκειται για νεο προιον και νεο αισθητηρα. Αν αγοραζα ποντικι σημερα και ημουν palm τυπος με κλειστα ματια θα αγοραζα το G502. 

Απο τους πολλους λογους που θα το επελεγα μεταξυ τους ειναι και η σοβαρη εγγυηση, αντιπροσωπευση και after sales στην Ελλαδα που εχουν. 

Αν ομως εισαι claw ή hybrid τυπος κανενα απο τα ποντικια που εβαλες δεν σου κανει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...