Antonis_K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Χαίρεται μια; και ασχολούμαι άπειρες ώρες με μουσική/γράφω κομμάτια με την κιθάρα μου στο pc(όχι τίποτα τρελά πράγματα ¨) είπα να αναβαθμιστώ λίγο...1ον για κάρτα ήχου έχω κοιτάξει sbz,sbzx,sb essense stx, asus dx2 το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποια εταιρία πρέπει να ακολουθήσω..2ο για monitors έχω δει maudio bx5-d2,av40,A5+(μου φαίνονται υπερεκτιμημένα..)επίσης σκέφτομαι να μαζέψω κάποια λεφτά παραπάνω για να πάρω τα KRK ROKIT 6τέλος δεν ξέρω αν τα logitech z906 μπαίνουν στην κατηγορία αυτή...Τέλος για να ξέρετε τα λεφτά που δίνω για κάρτα ήχου είναι max150 και για monitors mαχ 250(φυσικά εκτός από τις 2 επιλογές στο τέλος που περιμένω γνώμες)Γενικά η χρήση είναι 60% μουσική 30%games 10%ταινίεςΠεριμένω τις απαντήσεις σας ευχαριστώ πολύ Ποιο πολύ με ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου και όχι το πως θα ακούγεται η εγράφη μου...
spyder Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Θα σου προτεινα μια πιο pro καρτα τη Focusrite Scarlett 2i2Τα KRK ROKIT 6 ειναι μια χαρα αν θες κατι καλυτερο Focal Alpha 50
Antonis_K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 τα krk rokit 6 χρειάζονται ενισχυτή?επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα g3 και τα g2 ? τα logitech z906 και τα bx5-d2 δεν είναι μια λύση σοβαρή?
spyder Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τα krk εχουν ενισχυτη, η διαφορα g3 με g2 ακουστικα ειναι καλυτερα πριμα και λιγο καλυτερα μεσαια στο g3 που εχει εκτος απο ρυθμιση εντασης και πριμων εχει και μπασου που δεν εχει το g2. Τα M-Audio bx5-d2 τα εχουν μια σκαλα κατω απ'τα krk. Τα Logitech τα εχουν για σινεμα και μουσικη στο σαλονι, θελουν χωρο για να αποδωσουν καλα τον ηχο τους. Μια αλλη λυση ειναι και τα ακουστικα για μουσικη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα