s93060 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Γεια σας θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από έναν έμπορο ο οποίος δέν το έχει εκτελωνισει ακόμα Θα Εκτελωνιστει στο δικό μου όνομα επειδή είμαι τρίτεκνος και δεν θα πληρώσω το τέλος ταξινόμησης Η ερώτηση μου είναι ο έμπορος θα μου κόψει απόδειξη από το μαγαζί του ελληνική; Ή θα μου δώσει το τιμολόγιο που αγόρασε αυτός το αυτοκίνητο από τη Γερμανία ; Ευχαριστώ Και οτιδήποτε έχετε να μου πείτε να προσέξω ευπρόσδεκτο
kage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 εισαι στην καλυτερη φαση να παρεις ενα αμαξι απο γερμανια χωρις να πληρωσεις φορους και θα το αφησεις να το κανει ο αγνωστος εμπορος σε ενα αυτοκινητο που προωθει ο ιδιος? ο μονος εμπορος που θα εμπιστευομουν αν δεν μπορουσα να παω ο ιδιος ειναι ενας τυπος στην αργυρουπολη με λιγες μερσεντες εδειχνε φωτος απο τον ιδιωτη που το πειρε ,το παρκινγκ κτλ τεσπα ψαξε το αυτοκινητο στο mobile.de+autoscout24 ή μεσω google απο τις φωτος που εχει ο ελληνας.... συνηθως στην γερμανια δεν κανουν πειραγματα αλλα μολις το περασει...
s93060 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ναι αλλά γλυτωνω όλη την γραφειοκρατία και δίνω και το παλιό μου σε αυτον
Waldo_Vrs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ως κάτοικος Γερμανίας στη παρούσα φάση και μιας και ψάχνω και εγώ αυτοκίνητο....μια επίσης καλή λύση είναι με το να πληρώσεις 1-2 χιλιάρικα συνήθως παραπάνω (γιατί τόσο τσιμπιμένα είναι σε διαφορά απο ιδιώτες συχνά) μπορείς να βρείς απο μια αντιπροσωπεία γερμανική ένα μεταχειρισμένο που θα σου έχουν και 24 μήνες εγγύηση!. Πράγμα που δεν νομίζω να σου δίνει ο έμπορος.
leftermann Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν το έχει αγοράσει αυτός σαν έμπορος, θα σου κόψει δικό του τιμολόγιο πώλησης.
s93060 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι αυτός το έχει αγοράσει Απλά έλεγα επειδή θα εκτελώνιστει στο δικό μου όνομα.....
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ή να δωσεις κανα ψιλο στον waldo_vrs να σου βρει ενα που θες μιας και γυρναει για δικο του... Τον εκτελωνισμο τον δεινεις σε εκτελωνιστη.. προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν μαντρα να φερει αυτοκ.ιδιαιτερα τωρα που χει πεσει πεινα... το δικο σου αυτοκ.οσο το παιρνει ο μαντρας τοσο θα το παρουν και αλλοι 10 ιδιωτες. δοκιμασε το στο car.gr xe.gr 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γεια σας θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από έναν έμπορο ο οποίος δέν το έχει εκτελωνισει ακόμα Θα Εκτελωνιστει στο δικό μου όνομα επειδή είμαι τρίτεκνος και δεν θα πληρώσω το τέλος ταξινόμησης Η ερώτηση μου είναι ο έμπορος θα μου κόψει απόδειξη από το μαγαζί του ελληνική; Ή θα μου δώσει το τιμολόγιο που αγόρασε αυτός το αυτοκίνητο από τη Γερμανία ; Ευχαριστώ Και οτιδήποτε έχετε να μου πείτε να προσέξω ευπρόσδεκτο Ο μόνος τρόπος για να μην πληρωθεί το τέλος ταξινόμησης, είναι να εκτελωνιστεί στο δικό σου όνομα. Αν το εκτελωνίσει ο έμπορος, θα πρέπει να πληρωθεί κανονικά. Όσο για τις λεπτομέρειες περί αποδείξεων/τιμολογίων, μόνο ο έμπορος μπορεί να σου απαντήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα