giorgos.mnl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλημερα! προσφατα εφτασε στα χερια μου ενα routerboard 450g γενικος ειμαι ασχετος με αυτα τα θεματα και θα ηθελα να δω αν ειναι λειτουργικο!.. το συνδεσα στο λαπτοπ απευθειας με ethernet αλλα και στο router, κατεβασα το winbox αλλα δεν βρισκει το board..! το λεντακι που εχει πανω αναβει κανονικα οποτε παίρνει ρευμα.. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω πριν το πεταξω; ευχαριστω πολυ!
Ledis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε να συνδέσει το Ethernet σε κάποια θύρα εκτός της 1ή (Η θύρα Ethet1 συνήθως είναι προγραμματισμένη ως Gateway στις Default ρυθμίσεις). Αν και πάλι δεν το Βλέπεις, δοκίμασε να του ξανά περάσεις το Λειτουργικό σύστημα με το NetInstall http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Netinstall
coffeex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Όπως είπε και ο Ledis δοκίμασε κάποια άλλη Ethernet. Στο winbox πάτησες τις τελείες για να κάνεις login με την mac address; Αν έχεις σειριακό μπες από εκεί να δεις τι παίζει, μου έχει τύχει το board να παίζει αλλά όλες οι ethernet να είναι καμένες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα