Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω μια συνθεση desktop απο το plaisio εδω και 7 μηνες.Εγω επελεξα τα κομματια και εκεινοι τα ενωσαν. Βλεπω ομως οτι η αποδοση δεν ειναι οπως πρεπει και ειδικα τον τελευταιο καιρο. Και υπαρχουν κατα καιρους παγωματα, κολληματα και υποβαθμισμενη αποδοση σε παιχνιδια.Εχω εγκαταστησει τα προγραματα HWmonitor και Speed Fan και βλεπω οτι ειναι καπως υψηλες οι θερμοκρασιες.Να σημειωσω οτι το pc βρισκεται σε ενα απο τα πιο ζεστα δωματια του σπιτιου. επισυναπτω screenshots για πληροφοριες. Στις συγκερκιμενες ειναι σε σχετικα χαμηλα επιπεδα σε σχεση με την πλειονοτητα των ημερων. 

Ο υπολογιστης αποτελειται απο:
ΚΟΥΤΙ: Fazn A18 Piano Black - Midi (A1008)

CPU: AMD FX 6300(AM3+,3,5 GHz,14 Mb)

RAM: Crucial DDR3 8GB (2x4)kit 1600MHz Ballistix

ΜΗΤΡΙΚΗ: Gigabyte 970A-UD3P (sAM3+/970/DDR3)

HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX 1ΤB HDD 3.5"

PSU: Corsair Builder Series CX600 600W PSU 80+ Bronze (CP-9020048-EU)
Καρτα Γραφικων: SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5

Οπως το βλεπω θα χρειαστω καμια ψυχτρα.
Αν ειναι ετσι καντε μου καμια προταση που να ειναι συμβατη μεχρι το πολυ 40-50 ευρω
Εχω διαβασει προτασεις για αυτη εδω http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html
οποτε αν ξερει καποιος ας μου πει αν το προβλημα θα λυθει με 28 ευρω!

Εαν χρειαστει ανεβαζω και φωτοφραφια απο την ψυχτρα της μανας του που εχει ηδη πανω.

post-254319-0-74915100-1405130335_thumb.jpg

post-254319-0-95193200-1405130337_thumb.jpg

Δημοσ.

Όντως η εργοστασιακή σου ψήκτρα της amd είναι χάλια και κάνει σαν αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι οι θερμοκρασίες σου είναι στο όριο των κανονικών. Θα σου πρότεινα την ψήκτρα που είδες μιας και είναι πολύ καλή, μετά θα πρέπει να πάρεις μια καλή thermal paste της artic silver 5. Δεν θα ταν άσχημα να έβαζες και μερικους ανεμιστήρες στο κουτί σου μιας και ανέφερες ότι είναι σε ζεστο μέρος.

Δημοσ.

άλλαξε ΑΜΕΣΑ ψύκτρα,δεν κάνει να δουλεύει τόσο ψηλά ο FX.

πάρε την 212 που λες και απο πάστα την pk-3.Eίναι καλύτερη της AS5.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυτές οι θερμοκρασίες είναι με κανα prime95 είναι οριακά ανεκτές..Αλλά επειδή μάλλον τις κόβω για idle-low load , σίγουρα ξεπερνάς τους 70 όταν παίζεις παιχνίδια και αρχίζει να κατεβάζει συχνότητες ο επεξεργαστής , γι αυτό βλέπεις και τα κολλήματα που λες. Οπότε προχώρα με αυτά που είπε ο Xristaras12 και θα είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

ωραια..το μονο προβλημα ειναι οτι μονος μου δεν θα μπορεσω να το κανω.
οποτε αναρωτιεμαι αν στο πλαισιο θα το κανουν και με τι κοστος.επισης θα δω αν χανω και την εγγυση γιατι κατι τετοιο διαβασα..

γιατι το τρελο που κανουν στο πλαισιο ειναι για να σου συναρμολογησουν με κομματι αγορασμενο εκτος πλαισιου ζητανε τρελα ποσα Π.Χ στην αρχη ηθελα να βαλω tower απο αλλου και μου ειπε οτι θα πληρωσω +50 νομιζω.
και αν δεν συμφερει, θα κανω μια ερευνα στην περιοχη και θα δω ποιος το κανει  με τα λιγοτερα εργατικα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά φίλε μου τι έκανες με την ψήκτρα;

Έχω το ίδιο κουτί και αναρωτιέμαι εάν χωράει αυτή ψήκτρα. 

Αν όχι έβαλες κάποια άλλη;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν εκανα τιποτα γιατι φοβαμαι πως θα πεταξω τα λεφτα αν δεν χωραει

με το να αφήνεις τον επεξεργαστή σε τέτοιες θερμοκρασίες του κάνεις χειρότερη ζημιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...