zeke Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 12/3/2020 στις 12:16 ΠΜ, mixschino είπε No death run Dark Souls 2 Καλησπερα, βρισκομαι στην αποπειρα νο.3 για ενα no death run στο DS2 sotfs. Εχω ενα strength build με εμφαση σε vigor και str και ενα mace +4. Μολις σκοτωσα pursuer. Υπαρχει καποιος που εχει ολοκληρωσει no death run στο DS2 και να εχει καποιες συμβουλες η οτιδηποτε αλλο για τη συνεχεια; (ξερω για ADP 😇 ) Για το illusory ring θες; αν παιζεις pvp γαμει ναι, οπως και το αντιστοιχο exalted - no bonfire rest - Το no death run δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται,,,,δεν κανεις τα optional και πας κατευθειαν για game credits. Αν το εχεις γενικα μπορεις να κανεις και τα 2 ταυτοχρονα για τα 2 rings. Eιχε το ετησιο event -Return to Drangleic- προσφατα που ακομα παιζω και το πηρα στο πρωτο run, στο NG+ ομως ξεκινησα invades και εκανα DLC's κανονικα,,,,, ισως στο NG+3 κανω το -no bonfire- ή κανω κανα new build αν δεν βαριεμαι 😁. Min-maxed sl200 - Iron King Hammer με Pyromancies: https://mugenmonkey.com/darksouls2/81964
mixschino Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, zeke είπε Για το illusory ring θες; αν παιζεις pvp γαμει ναι, οπως και το αντιστοιχο exalted - no bonfire rest - Το no death run δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται,,,,δεν κανεις τα optional και πας κατευθειαν για game credits. Αν το εχεις γενικα μπορεις να κανεις και τα 2 ταυτοχρονα για τα 2 rings. Eιχε το ετησιο event -Return to Drangleic- προσφατα που ακομα παιζω και το πηρα στο πρωτο run, στο NG+ ομως ξεκινησα invades και εκανα DLC's κανονικα,,,,, ισως στο NG+3 κανω το -no bonfire- ή κανω κανα new build αν δεν βαριεμαι 😁. Min-maxed sl200 - Iron King Hammer με Pyromancies: https://mugenmonkey.com/darksouls2/81964 Ωραιο build φιλε! Ναι γενικα το εχω αλλα το no bonfire θελει λιγο ερευνα για να φτιαξεις τα bonfires που θελεις για checkpoints και βαριεμαι λιγο για να ειμαι ειλικρινης. Το illusory ring δε με ενδιαφερει, για το challenge παιζω πιο πολυ, μολις τελειωσα ενα SL1 στο DS3 (fuck you pontiff) και ειπα να το παω ενα βημα παραπερα. Ως τωρα το κυριο πραγμα που μου σκοτωνει το run ειναι η βαρυτητα, εχω πεσει μια φορα στο sinner's rise και μερικες στις σκαλωσιες πριν το black gulch 🤬
zeke Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Ναι τελικα βγηκε πολυ καλο το hybrid, οπως το εκανα στο calc, αλλα εχει κ τα μειονεκτηματα του. Επισης θα παω NG3 για το chaos fireball γιατι με 500 Kill ειναι πιο δυσκολο/χρονοβορο σε pvp. Anyway, απλα εχει καποιες περιοχες το Ds2 που ειναι παλουκι γενικα και αμα δεν τις ξερεις σχεδον απ'έξω, οπως και τα mechanics στα mobs/boss ισως σου φαει χρονο να το βγαλεις με no death. Στο λεω επειδη εχει μεγαλη διαφορα απο το Ds3 σε gameplay/mechanics. Ισως το μονο που μπορω να σου πω αν δεν τα ξερεις απ'εξω, ειναι να πας full προσεκτικα κ με πολλα lifegems Early op weapons με buff resins κτλ φανταζομαι τα ξερεις... 1
ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, zeke είπε Anyway, απλα εχει καποιες περιοχες το Ds2 που ειναι παλουκι γενικα και αμα δεν τις ξερεις σχεδον απ'έξω, οπως και τα mechanics στα mobs/boss ισως σου φαει χρονο να το βγαλεις με no death. Στο λεω επειδη εχει μεγαλη διαφορα απο το Ds3 σε gameplay/mechanics. Ισως το μονο που μπορω να σου πω αν δεν τα ξερεις απ'εξω, ειναι να πας full προσεκτικα κ με πολλα lifegems Early op weapons με buff resins κτλ φανταζομαι τα ξερεις... Όποιος σχεδίασε τα frigid outskirts και την περιοχή έξω από τον Smelter v2, θέλει ταμπέλα και κρεμάλα στην Τιενάνμεν.😁 Ευτυχώς είναι optional και DLC και τα 2.
mixschino Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, ilos είπε Όποιος σχεδίασε τα frigid outskirts και την περιοχή έξω από τον Smelter v2, θέλει ταμπέλα και κρεμάλα στην Τιενάνμεν.😁 Ευτυχώς είναι optional και DLC και τα 2. Horsefuck valley και το run για Blue Smelter ειναι αφορμη για πολλες καταρες! 18 ώρες πριν, zeke είπε Ναι τελικα βγηκε πολυ καλο το hybrid, οπως το εκανα στο calc, αλλα εχει κ τα μειονεκτηματα του. Επισης θα παω NG3 για το chaos fireball γιατι με 500 Kill ειναι πιο δυσκολο/χρονοβορο σε pvp. Anyway, απλα εχει καποιες περιοχες το Ds2 που ειναι παλουκι γενικα και αμα δεν τις ξερεις σχεδον απ'έξω, οπως και τα mechanics στα mobs/boss ισως σου φαει χρονο να το βγαλεις με no death. Στο λεω επειδη εχει μεγαλη διαφορα απο το Ds3 σε gameplay/mechanics. Ισως το μονο που μπορω να σου πω αν δεν τα ξερεις απ'εξω, ειναι να πας full προσεκτικα κ με πολλα lifegems Early op weapons με buff resins κτλ φανταζομαι τα ξερεις... Αυτο ειναι κυριως το προβλημα, εχω θεμα με τις περιοχες που δεν ξερω απ εξω, τα bosses νομιζω ειναι το πιο ευκολο πραγμα στα no death runs, το πραγματικο challenge βρισκεται στο να καταφερεις να φτασεις στο fog gate (και να μη σε διακοψουν την ωρα που μπαινεις γιατι fuck i-frames) 1
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, ilos είπε Όποιος σχεδίασε τα frigid outskirts και την περιοχή έξω από τον Smelter v2, θέλει ταμπέλα και κρεμάλα στην Τιενάνμεν.😁 Ευτυχώς είναι optional και DLC και τα 2. ε για αυτο ειναι optional και τα 2. Σου λεει αν εισαι μαγκας ελα περνα τα,αλλα επειδη δεν εισαι σε αφηνω να τελειωσεις το story των DLC αναιμακτα
ilos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε ε για αυτο ειναι optional και τα 2. Σου λεει αν εισαι μαγκας ελα περνα τα,αλλα επειδη δεν εισαι σε αφηνω να τελειωσεις το story των DLC αναιμακτα Βρίσκει και τα κάνει, μην κρυβόμαστε τώρα.😁 Όλοι οι souls veterans είμαστε ψιλομαζοχιστές και μας χτυπά στο OCD να μην παρατήσουμε κάτι. Από πλευράς design αυτές οι 2 περιοχές είναι σατανικές για κάποιον που αρέσκεται να κάνει explore στο πρώτο του blind run. Δε μιλάμε για κάποιον που απλά rushάρει για 1000στη φορά την fog gate. To μόνο εξίσου σιχαμένο σαν σκηνικό ήταν η og plague town στο DeS αν τριγύρναγες μέσα στον βάλτο για items και σε πετύχαινε κάπου που δεν είχε στεριά κανένα troll ή το black phantom που τρολάρει εκεί.😁 2
zeke Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 😄😄 τα dlc ειναι φοβερα παντως ακομα και σημερα ειναι over the top! Εκανα μερικες αλλαγες min-maxed στον Iron King Hammer με Pyromancies για attunement στα sl200: https://mugenmonkey.com/darksouls2/82605 Mε το καραντινιασμα ξεκινησα κ αλλο ενα build βασισμενο στον Ηavel 😅😁 min-maxed sl150: https://mugenmonkey.com/darksouls2/82592 Standard: life, dispelling, chloranthy, third dragon More tanky: swap chloranthy για το ring of resistance More dps: swap dispelling για το ring of blades Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από zeke
lebron15 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Ένα απίστευτο πράγμα με αυτό το παιχνίδι. Μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο, τόσο πολύ που δεν μπορώ να φτάσω ούτε μέχρι το boss. Έχω δοκιμάσει δύο φορές να το παίξω αλλά τίποτα, πλήρης απογοήτευση. Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο;\ Να σημειώσω εδώ ότι βετεράνος στα souls παιχνίδια δεν είμαι, ωστόσο έχω παίξει και τερματίσει το Ashen και το πρώτο Dark Souls στην 360 έκδοση. Ναι μου πήρε ακριβώς 100 να το τερματίσω, ναι δυσκολεύτηκα αρκετά, ναι έκανα αρκετό grinding αλλά αυτό που έχω βιώσει δύο φορές με το DS II είναι αδιανόητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα