klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάποιος που να έχει βγάλει ng+/ng++ ;Τελείωσα αισίως τα πάντα απο ng (τώρα μαζεύω κάτι σαπίλες για covenants κτλ) και έχω σκοπό να πάω ng+ και να φαρμάρω rotten μέχρι να ανοίξει το shrine of winter.Θέλω κάτι σπασμένο και για να φαρμάρω το rotten χωρίς πολλά πολλά αλλα και να προχωρήσω μέχρι το τέλος με συνοπτικές διαδικασίες (για τo plat θέλει τερματισμό στο ng+ και κάποια πρόοδο και στο Ng++)Νομίζω οτι έχω πάρει το 90% απο weapons/sets και δεν τραβάω κανένα ζόρι τι τύπου θα είναι το build. Προς το παρόν παίζω με το αρχικό fire longsword+10 melee με flame weapon και το dmg είναι υπεραρκετό, αλλα φαντάζομαι στο ng+ ιδιαίτερα προς το τέλος θα ζοριστώ οπότε προσπαθώ να βρώ το καλύτερο upgrade.Προτιμώ melee "γρήγορο" gameplay αλλα αν υπάρχει κάτι broken και με sorceries κτλ δε θα πώ όχι. Sl155 atm με όλα τα boss souls κρατημένα οπότε αν κάποιο boss weapon είναι OP μου λέτε.Ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν εισαι καλος στο να μην τρως φαπες κατι σαν το παρακατω
gildo Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κάποιος που να έχει βγάλει ng+/ng++ ; Τελείωσα αισίως τα πάντα απο ng (τώρα μαζεύω κάτι σαπίλες για covenants κτλ) και έχω σκοπό να πάω ng+ και να φαρμάρω rotten μέχρι να ανοίξει το shrine of winter. Θέλω κάτι σπασμένο και για να φαρμάρω το rotten χωρίς πολλά πολλά αλλα και να προχωρήσω μέχρι το τέλος με συνοπτικές διαδικασίες (για τo plat θέλει τερματισμό στο ng+ και κάποια πρόοδο και στο Ng++) Νομίζω οτι έχω πάρει το 90% απο weapons/sets και δεν τραβάω κανένα ζόρι τι τύπου θα είναι το build. Προς το παρόν παίζω με το αρχικό fire longsword+10 melee με flame weapon και το dmg είναι υπεραρκετό, αλλα φαντάζομαι στο ng+ ιδιαίτερα προς το τέλος θα ζοριστώ οπότε προσπαθώ να βρώ το καλύτερο upgrade. Προτιμώ melee "γρήγορο" gameplay αλλα αν υπάρχει κάτι broken και με sorceries κτλ δε θα πώ όχι. Sl155 atm με όλα τα boss souls κρατημένα οπότε αν κάποιο boss weapon είναι OP μου λέτε. Ευχαριστώ. Για ρίξε μια ματια και στο red iron twinblade.Αν το κανεις και dark weapon κόβει φέτες και στο ng+++ που το είχα δοκιμάσει. 1
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν εισαι καλος στο να μην τρως φαπες κατι σαν το παρακατω Δε βλέπω κάπου το build του. Aπο ότι καταλαβαίνω είναι max lvl και παίζει με 0 patch απο ότι λένε στα comments για να abusάρει κάτι; Πάντως ναι κάπως έτσι. Melee με rolls και χωρίς ασπίδα. Και τώρα με roll/2h παίζω και η ασπίδα είναι μόνο για το stamina regen.
ADHD Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 red iron twinblade και ice rapier ηταν OP οταν το επαιζα για "fast melee", το build μπορει να ειναι ενα απλο quality η str με faith buffs η καποιο str heavy με FUGs αν κανεις καλα rolls και δεν σε νοιαζει να ειναι slow το weapon, επισης παιζει και crypt blacksword η chaos blade(νομιζω) με dark build για παρα πολυ dmg. Δεν εχει σημασια ομως διαλεξε κατι να ταιριαζει στο στυλ σου και παιξε δεν θα εχεις προβλημα σε ng++ 1
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 red iron twinblade και ice rapier ηταν OP οταν το επαιζα για "fast melee", το build μπορει να ειναι ενα απλο quality η str με faith buffs η καποιο str heavy με FUGs αν κανεις καλα rolls και δεν σε νοιαζει να ειναι slow το weapon, επισης παιζει και crypt blacksword η chaos blade(νομιζω) με dark build για παρα πολυ dmg. Δεν εχει σημασια ομως διαλεξε κατι να ταιριαζει στο στυλ σου και παιξε δεν θα εχεις προβλημα σε ng++ To να ξεμείνω με το fire longsword φαντάζομαι είναι καφρίλα ε; Λογικά χάνω πολύ dmg. Σκέφτηκα να βάλω και ένα δεύτερο για dual wield μιας και η ασπίδα είναι μόνο για το passive αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι πολύ καλύτερα απο 2h.
forgotten Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 παιδες γινεται gameshare με καποιον για το συγκεκριμενο παιχνιδι? εχω dragon age inquisition.destiny rare replay κλπ ΧΒΟΧ ΟΝΕ
klainmaingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τώρα μπορώ επιτέλους να ξεκινήσω με την ησυχία μου το 3. Το ng++ το έκανε ΠΑΡΑ πολύ κουραστικό platinum. Να'ναι καλά ο rotten και το ~20 ascetic του. Όλο το ng και το dlc βγήκε με nudity και fire longsword, Στο ng+ είπα να πειραματιστώ με το ice rapier και δεν το λένε τυχαία το πιο σπασμένο weapon στο παιχνίδι. Διπλάσιο damage... Το μόνο fight που χρειάστηκε να γυρίσω σε ultra greatsword ήταν στον sir alonne που με γρήγορο weapon ήταν αδύνατο να βγεί. Κατα τα άλλα η ζωή είναι ωραία. Τώρα χρειάζομαι κάτι τύπου μικρό μου πόνυ για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου πρίν πέσω πάλι στα you died. 2
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τώρα μπορώ επιτέλους να ξεκινήσω με την ησυχία μου το 3. Το ng++ το έκανε ΠΑΡΑ πολύ κουραστικό platinum. Να'ναι καλά ο rotten και το ~20 ascetic του. Όλο το ng και το dlc βγήκε με nudity και fire longsword, Στο ng+ είπα να πειραματιστώ με το ice rapier και δεν το λένε τυχαία το πιο σπασμένο weapon στο παιχνίδι. Διπλάσιο damage... Το μόνο fight που χρειάστηκε να γυρίσω σε ultra greatsword ήταν στον sir alonne που με γρήγορο weapon ήταν αδύνατο να βγεί. Κατα τα άλλα η ζωή είναι ωραία. Τώρα χρειάζομαι κάτι τύπου μικρό μου πόνυ για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου πρίν πέσω πάλι στα you died. Εγω παλι δεν το εκανα platinum καθως μου μεινανε μονο τα κλασσικα trophy να μαζεψεις ολα τα hex/miracles/pyromancies Κλπ και βαριομουν να ασχοληθω 2
klainmaingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγω παλι δεν το εκανα platinum καθως μου μεινανε μονο τα κλασσικα trophy να μαζεψεις ολα τα hex/miracles/pyromancies Κλπ και βαριομουν να ασχοληθω Και μαλλον πολύ καλά έκανες. Κάποια spells έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις. Το να βγέι το ng+ και το μισό ++ ήταν πολύ πιο ευχάριστο απο το να φαρμάρω covenants πάντως. Ιδιαίτερα τα sunlight medals θα τα βλέπω στον ύπνο μου. Αυτό που δεν το περίμενα και με έπιασε στον ύπνο ήταν το να βγάλω όλο το brume tower, όλα τα ashen idols και όλα τα γ@μημένα bosses για ENA spell. Jesus. Τώρα είμαι περίεργος τι απαιτήσεις θα έχει το 3. Απ'ότι βλέπω θέλει τρείς τερματισμούς + τα hex/sorceries/pyro. Ελπίζω να έχει κάτι τύπου shrine of winter ή κάνα save abuse γιατί αλλιώς ακούγεται αηδία 1
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το 3 δυστηχως δεν ειναι τοσο χαλι στα covenant εκτως απο ενα miracle που θελει χοντρο farm. Το χειροτερο στο 3 ειναι να βρεις ολα τα gestures(χειρονομιες δηλαδη)και κυριως ολα τα rings(που θελει rings και απο new game++. Και το ακομα χειροτερο ειναι οτι μπορεις παρα μα παρα πολυ ευκολα να την πατησεις σε ενα βημα κυριως λογω των Npc side quest που χρειαζονται δυστηχως. Ακομα και το τελος θελει καποια συγκεκριμενα βηματα. Βεβαια ολα αυτα αφου παιξεις πρωτα το παιχνιδι και το απολαυσεις καθως δεν εχει και πολυ νοημα με το καλημερα να το ριχνεις σε walkthrough/guide http://www.playstationtrophies.org/forum/dark-souls-iii/287425-dark-souls-iii-trophy-guide-roadmap.html
mixschino Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 No death run Dark Souls 2 Καλησπερα, βρισκομαι στην αποπειρα νο.3 για ενα no death run στο DS2 sotfs. Εχω ενα strength build με εμφαση σε vigor και str και ενα mace +4. Μολις σκοτωσα pursuer. Υπαρχει καποιος που εχει ολοκληρωσει no death run στο DS2 και να εχει καποιες συμβουλες η οτιδηποτε αλλο για τη συνεχεια; (ξερω για ADP 😇 )
jerry banana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mixschino είπε Καλησπερα, βρισκομαι στην αποπειρα νο.3 για ενα no death run στο DS2 sotfs. Εχω ενα strength build με εμφαση σε vigor και str και ενα mace +4. Μολις σκοτωσα pursuer. Υπαρχει καποιος που εχει ολοκληρωσει no death run στο DS2 και να εχει καποιες συμβουλες η οτιδηποτε αλλο για τη συνεχεια; (ξερω για ADP 😇 ) Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ?Ένας φίλος το είχε κάνει και έσπασε το πληκτρολόγιο του ήμουν από πίσω του ήταν όλα τα λεφτά.Θυμαμαι εκείνος ανέβαζε τα ίδια με εσένα κυρίως τα mechanics παίζουν ρόλο το strength και vigor είναι must.Στο fume knight είχε πεθανει.Ηθελε να το κάνεις πλήρες no hit και εκεί με τον fume την βρήκε δύσκολη. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από jerry banana 1
mixschino Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 47 λεπτά πριν, jerry banana είπε Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ?Ένας φίλος το είχε κάνει και έσπασε το πληκτρολόγιο του ήμουν από πίσω του ήταν όλα τα λεφτά.Θυμαμαι εκείνος ανέβαζε τα ίδια με εσένα κυρίως τα mechanics παίζουν ρόλο το strength και vigor είναι must.Στο fume knight είχε πεθανει.Ηθελε να το κάνεις πλήρες no hit και εκεί με τον fume την βρήκε δύσκολη. Η ικανοτητα μου δε μου επιτρεπει να κανω all bosses προς το παρον, ο φιλος σου ειναι πραγματικα hardcore 😅
jerry banana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mixschino είπε Η ικανοτητα μου δε μου επιτρεπει να κανω all bosses προς το παρον, ο φιλος σου ειναι πραγματικα hardcore 😅 Ναι είχε κάτσει το καλοκαίρι και το έλιωνε και επειδή μένουμε κοντά μου λέει έλα να μες δεις να παίζω ,τότε δεν ήξερα εγώ για τα runs κλπ έκατσα δεν είχα ιδέα και έσκασα στα γέλια όταν πέθανε από την αντίδραση του.Απο τότε δεν ξαναέκανε run γιατί τον είχε φάει ψυχολογικά και κυριολεκτικά έλιωνε για να μάθει τις κινήσεις των εχθρών κλπ από προηγούμενα runs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα