Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS4] [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίεργο εμένα μου ζήτησε update μόλις έβαλα το δισκάκι. Υποθέτω πως εκείνο το update, ίσως να είχε μέσα και το patch 1.15. Μήπως το πήρες σε ψηφιακή μορφή; 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Dark Souls 2 patch will fix weapon degradation bug

Κρίμα και άρχισα να το συνηθίζω :D

Εν τω μεταξύ ανέβασαν στο άρθρο το ίδιο video που ανέβασα κι εγώ πριν λίγες μέρες. Ρε μπας και μας διαβάζουν;  :-D

edit: Πάντως μέχρι να βγει το patch παιδιά, μακριά τα χέρια από heavy attacks :P

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ok late to the party και ξεθάβω thread ενός έτους. Είπα μετά το platinum στο bloodborne (που νομίζω θεωρείται πιο εύκολο) να δοκιμάσω την τύχη μου στο dark souls 2 πρίν πιάσω το 3.

Έχετε κάποια συμβουλή για class στο SOTFS και γενικά για stats/gear κτλ; Οκ είδα κάποιους τρόπου να γλυτώσω αρκετό χρόνο απο το 2ο/3ο playthrough αλλα οι περισσότεροι οδηγοί είναι dated μιας και αναφέρονται στο original game και απο ότι βλέπω έχει υπάρξει αρκετό balance στα classes στο scholar. Θέλω αυτό που θα είναι πιο γρήγορο και ας απαιτεί και λίγο παραπάνω skill στο παίξιμο του. Με 2h slow builds δε τα πάω καλά.

Επίσης να το αφήσω unpatched και να παίζω offline (για κανένα class/soul farm spot κτλ) ή όλα λειτουργούν στο τελευταίο update;

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Balance στα classes του Scholar δεν υπαρχει.Και αυτο θα το δεις κυριως οταν ξεκινησεις να κανεις τα Dlc bosses. Sorcerer και Cleric απλα τα spells τους ανυπαρκτα. Hex ειναι το μονο ενδιαφερον class απο casters(αφου μπορει να βαραει και μαγειες και Miracles)αλλιως το καλυτερο που λες(που το κανουν και στα speedruns)ειναι κλασσικα 1handed Rapier full upgrade(απο τον πρωτο Blacksmith)και μετα red iron twinblade ή καποιο Polearm

Εγω τα μονα Achievement Που εχω αφησει ειναι τα κλασσικα να μαζεψω ολα τα spells πριν το 100%(Hex,miracles,sorceries Κλπ)αλλα επειδη θελουν μεγαλο grind το αφησα.

Το κανονικο παιχνιδι παντως,οτι και να φτιαξεις θα το βγαλεις σχετικα ανετα. Στα 3 Dlc ομως θα φτυσεις αιμα ακομα και στα απλα mobs.

Σαν Achievements δες οπωσδηποτε τον οδηγο http://www.playstationtrophies.org/forum/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin/263964-dark-souls-ii-scholar-first-sin-trophy-guide-roadmap.html  κυριως για τα achievement των Npc αλλα και για το που θα βρεις ολες τις μαγειες.

Δημοσ.

Εγω εκανα melt τα dlc bosses με το smelter sword και το ring για extra durability και fire dmg αλλα θες καλα stats για να τα χρησιμοποιησεις. Κανα hex η dexterity build πρεπει να ειναι το πιο ευκολο αλλα δεν θα εχεις προβλημα με τιποτα ειναι σχετικα ευκολο το ds2 εκτος απο κανα δυο boss στα dlc. 

Δημοσ.

Ok thanks για τα tips. Και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω unhollow ή μόνο με τα effigy? Τα effigy είναι farmable κάπως ή πεπερασμένα; Γιατί δοκίμασα μερικές φορές να βγάλω το ogre στο things betwixt και τώρα κυκλοφορώ με 50% του ήδη λίγου life μου μιας και είπα να ξεκινήσω σαν swordsman. Βέβαια συνειδητοποίησα οτι με το ρυθμό που βαράω και το stamina μου η φάση είναι δύσκολη αλλα τι να κάνεις.

Υπάρχει κάποιο εύκολα accesible weapon στην αρχή που να κάνει τη ζωή πιο εύκολη; Γενικά αξίζει να φαρμάρω οτιδήποτε ή να σκιπάρω μέχρι κάποιο σημείο; Όσο για τα 2 χ 1handers μου δίνουν την αίσθηση οτι δεν είναι καθόλου πρακτικά οπότε σίγουρα θα αλλάξω σε shield + οτιδήποτε μόλις μπορέσω. Είδα έναν τύπο πάει για το flamesword με το καλημέρα, αλλα απο την άλλη κάπου διάβασα οτι το fire dmg δεν είναι πλέον αρκετά δυνατό. Any ideas?

Δημοσ.

Τελευταια φορα που το επαιξα ηταν πολυ καλο το flamesword οχι μονο για αρχη σε πηγαινε και endgame ανετα(αλλα ενταξει θα εχεις και καλυτερες επιλογες στην πορεια) αλλη επιλογη ειναι το fast greatsword η fast claymore, googlare dark souls 2 overpowered early αναλογα το build και το class που θες να παιξεις θα βρεις για τα περισσοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το flamesword ειναι το τυπικο broken weapon για αρχη οπως ηταν το αντιστοιχο απο dark souls 1 το drake sword(αν το λεω καλα).

Μετα οπως ειπα το rapier κανει πολυ καλη δουλεια αν το μαθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ok thanks για τα tips. Και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω unhollow ή μόνο με τα effigy? Τα effigy είναι farmable κάπως ή πεπερασμένα; Γιατί δοκίμασα μερικές φορές να βγάλω το ogre στο things betwixt και τώρα κυκλοφορώ με 50% του ήδη λίγου life μου μιας και είπα να ξεκινήσω σαν swordsman. Βέβαια συνειδητοποίησα οτι με το ρυθμό που βαράω και το stamina μου η φάση είναι δύσκολη αλλα τι να κάνεις.

Ναι μπορεις να γινεις unhollow στο shrine of amana στα μισα του παιχνιδιού αν ξεμείνεις απο effigy. Αλλα προς το παρον μπορεις απλα να βρεις το ring of binding οπου ακομα κ hollow να εισαι η ζωη σου δεν θα πεφτει κατω απο το 80%. Αυτο το δαχτυλιδι θα το βρεις στην αρχη σχετικα του παιχνιδιου στην περιοχη heides tower of flame κοντα στην majula πριν το boss dragonrider σε ενα μπαούλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορεις να γινεις unhollow στο shrine of amana στα μισα του παιχνιδιού αν ξεμείνεις απο effigy. Αλλα προς το παρον μπορεις απλα να βρεις το ring of binding οπου ακομα κ hollow να εισαι η ζωη σου δεν θα πεφτει κατω απο το 80%. Αυτο το δαχτυλιδι θα το βρεις στην αρχη σχετικα του παιχνιδιου στην περιοχη heides tower of flame κοντα στην majula πριν το boss dragonrider σε ενα μπαούλο.

Εξερευνώντας χθές βρέθηκα στην αρχή του tower of flame αλλα με καλωσόρισε ένας τύπος 5-6 φορές μεγαλύτερος μου οπότε έτρεξα σαν κότα προς τα πίσω και του φώναξα οτι θα περάσω αργότερα. Απο ότι φαίνεται θα πάω να ψάξω though. Ευχαριστώ.

• Like 2
Δημοσ.

Εξερευνώντας χθές βρέθηκα στην αρχή του tower of flame αλλα με καλωσόρισε ένας τύπος 5-6 φορές μεγαλύτερος μου οπότε έτρεξα σαν κότα προς τα πίσω και του φώναξα οτι θα περάσω αργότερα. Απο ότι φαίνεται θα πάω να ψάξω though. Ευχαριστώ.

Αυτοι οι ιπποτες παντως,αν εχεις κανενα 1handed mace φευγουν 2-3hit περιπου αρα μην φοβασαι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι οι ιπποτες παντως,αν εχεις κανενα 1handed mace φευγουν 2-3hit περιπου αρα μην φοβασαι.

Είμαι με τα αρχικά του swordsman που δεν θυμάμαι κάν τι stats έχουν. Θα προσπαθήσω να πάρω το flamesword (ή το rapier που λές) όταν γυρίσω σπίτι. Μετά βουρ για το ring που λέει o raiden και απο κει και πέρα νομίζω οτι θα μπορώ να ανέβω σιγά σιγά γιατί με τα 2 1hand με το τόσο αργό attack speed δε μπορώ να πώ οτι ενθουσιάστηκα για early game.

Φαντάζομαι αργότερα θα είναι viable αλλα τώρα και το damage αλλα και η όλη κίνηση μου φαίνονται κάκιστα.

Δημοσ.

Σιγάάά σιγα προχωράω. Έβγαλα τον Pursuer στο πρώτο encounter οπότε με πήδηξε στο τελευταίο checkpoint του lost bastille Παρόλα αυτά καθάρισα και όλο το no man's wharf οπότε πήγα και απο κάτω. Τώρα είμαι μπροστά σε έναν hollow που θέλει unpetrify και απο λίγο yt που είδα το μόνο που ανοίγει είναι ο δρόμος για το sentinel boss. Έχω μιλήσει ήδη στη lucatiel οπότε στο μυαλό μου έχω "ξεμπερδέψει" απο εδώ. Υπάρχει λόγος να ξοδέψω το branch μου εδώ ή να πάω στο τελευταίο bonfire του bastille και να συνεχίσω απο εκεί; Χαίρομαι που αρχίζει και γίνεται λίγο πιο streamlined το παιχνίδι γιατί το αρχικό χάσιμο ήταν πολύ κουραστικό.

Δημοσ.

Το πρωτο branch το χρησιμοποιησα στην τυπισα με τα pyromancies, απο majula παιρνεις ενα δρομο προς τα πισω και συναντας τον τυπο με το fake moonlight sword  και σου ανοιγει το δασος, εκει μπορεις να παρεις και το claymore καθως και κατι αλλα καλα rings νομιζω fast αν θες.

Εδω ειναι το κανονικο route http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Game+Progress+Route αλλα προφανως μπορεις να παιξεις οπως θες και να κυνηγησεις loot early. Μπορεις να πεσεις και στο πηγαδι με το ring που πουλαει η γατα αλλα δεν θυμαμαι τι παιρνεις εκει tbh.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...